SunExpress uçak seferleri iptal mi?

İçindekiler:

  1. SunExpress uçak seferleri iptal mi?
  2. Uçak bileti nasıl iptal edilir?
  3. Uçuş numarası ne demektir?
  4. Uçak biletlerinde uçuş numarası nedir?
  5. THY uçuş bilgilerimi nasıl öğrenirim?

SunExpress uçak seferleri iptal mi?

SunExpress, Türkiye ile Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya arasındaki tüm uçuşlarını 8:00'den 'ye kadar durdurduğunu açıkladı.

Uçak bileti nasıl iptal edilir?

Bilet iptal ve iadesi için ana sayfada bulunan ''Bilet İptal'' bölümünden bilgilerinizi girerek iptal edilebilen biletlerde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 0850 333 88 88 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak da işlem yaptırabilirsiniz.

Uçuş numarası ne demektir?

Uçuş numarası, bir havayolunun kendi ağındaki belirli bir uçuşa atadığı bir koddur. Bu numara, Hava Trafik Kontrolünün havada uçuşları düzenlemesine ve izlemesine yardımcı olur. Uçuşları numaralandırma söz konusu olduğunda birkaç standartlaştırılmış kural vardır.

Uçak biletlerinde uçuş numarası nedir?

Bilet numarası, bilet üzerinde en alt satırın ortasında, havayolu seri numarasının yanında yer alır. Bilet numarası 13 rakamdan oluşur ve Türk Hava Yolları'na ait bilet numaraları 235 ile başlar. Biletinizi acenteden satın aldıysanız bilet numarası için acenteyle iletişime geçebilirsiniz.

THY uçuş bilgilerimi nasıl öğrenirim?

Ayrıca Miles&Smiles üyesiyseniz üyelik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra hesabınızdaki "uçuşlarım" bölümünden geçmiş ve gelecekteki tüm uçuşlarınızı görüntüleyebilirsiniz.