The Body Shop hangi firmanın?

İçindekiler:

  1. The Body Shop hangi firmanın?
  2. The Body Shop ürünleri bitkisel mi?
  3. The Body Shop nerede kuruldu?
  4. Himalayan Charcoal maske nasıl kullanılır?
  5. The Body Shop ürünleri vegan mı?
  6. The Body Shop vücut peelingi nasıl kullanılır?
  7. Body Butter ne demek?
  8. The Body Shop Lorealin mi?
  9. Charcoal Mask ne işe yarar?
  10. Charcoal Black Mask nasıl kullanılır?
  11. Sephora vücut peelingi nasıl kullanılır?
  12. Body Shop Body Scrub nasıl kullanılır?
  13. Body Butter ne için kullanılır?

The Body Shop hangi firmanın?

The Body Shop, 1976 yılında Dame Anita Roddick tarafından kurulan The Body Shop International Limited bünyesindeki kozmetik ve parfümeri markasıdır.

The Body Shop ürünleri bitkisel mi?

Tüm ürünlerimiz 0 vejetaryen.

The Body Shop nerede kuruldu?

Brighton ve Hove, Birleşik Krallık The Body Shop/Kurulduğu yer

Himalayan Charcoal maske nasıl kullanılır?

Makyajınızı ve cildinizi temizledikten sonra, The Body Shop Yüz Maske Fırçası ya da parmaklarınız yardımıyla maskeyi yüzünüze uygulayın. Göz çevresi ve dudaklara uygulamaktan kaçının. Dilerseniz boyun ve dekolte bölgenize de uygulayabilirsiniz. 5-10 dakika kilin kurumasını bekleyin ve ılık su ile cildinizi durulayın.

The Body Shop ürünleri vegan mı?

The Body Shop olarak, doğruluğun ve dürüstlüğün yanındayız. Bu yüzden hayvan dostu makyaj ürünlerimizi %100 vejetaryen içeriklerle hazırlıyoruz.

The Body Shop vücut peelingi nasıl kullanılır?

Islak cildinize masaj yaparak uygulayın ve ılık su ile durulayın. Haftada 2-3 defa kullanilabilir.

Body Butter ne demek?

En iyi vücut nemlendiricileri, yoğun nemlendirme özelliğiyle Body Butter' lardır. Shea yağı, Shea (Karite) ağacının meyvesinin tohumlarından üretilen ve A, E ve F vitaminleri bakımından doğal olarak zengin olan bir yağ çeşididir. ... İçeriğindeki Olus Yağı cildinize kadifemsi bir yumuşaklık kazandırır.

The Body Shop Lorealin mi?

L'Oreal'in kozmetik mağazacılık alanındaki yatırımı The Body Shop resmi olarak Brezilyalı kozmetik devi Natura Cosmeticos'a satıldı.

Charcoal Mask ne işe yarar?

Son birkaç yıldır, kömür, cildi canlandırması ve temizleme özellikleri nedeniyle cilt bakımında düzenli olarak kullanılan önemli bir maske haline geldi. Siyah maske, ciltteki tıkanmış gözenekleri açar, lekeleri giderir, pürüzsüz bir cilt görünümüne yardımcı olur.

Charcoal Black Mask nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Haftada 1-2 kez, Üçüncü Adım olarak uygulayın, Göz, dudak çevresi ve saç çizgisi hariç yüz ve boyun bölgesine kalın bir tabaka halinde uygulayın, Kuruması için 25-30 dk bekleyin, Tamamen kuruduktan sonra soyarak çıkartın.

Sephora vücut peelingi nasıl kullanılır?

· Peeling ürünlerini vücudunuza nazik ve dairesel hareketler eşliğinde uygulamalı, daha sonra tüm vücudunuzu partiküllerden tamamen arındırmalısınız. · Peeling uygulamasının sonuna geldiğinizde cildinizi yatıştıran ve güçlendiren bir nemlendirici kullanmalısınız.

Body Shop Body Scrub nasıl kullanılır?

Scrub bakım yöntemini uygulamaya başlamadan önce mutlaka vücudun sıcak su ile gevşetilmesi gerekir. Uygulamayı gerçekleştireceğiniz bölgeye yetecek miktarda scurbı sürmeye başlayın. Masaj yapar gibi uygulama yaptığınız alanı bir süre sonra bol su ile yıkayın.

Body Butter ne için kullanılır?

Lüks, besleyici içerikli vücut kremi çok kuru ciltler için oldukça idealdir. Dirsek, diz ve topuk gibi çok kuru birçok bölgede bile ekstra yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlar. İpeksi dokunuşla cildin tüm gün boyunca nemli kalmasına katkıda bulunur.