Pure Beauty BB Krem hangi ciltler için?

İçindekiler:

  1. Pure Beauty BB Krem hangi ciltler için?
  2. Pure Beauty BB Krem yenilendi mi?
  3. BB Krem hangi ciltler için?
  4. Pure Beauty ne işe yarar?
  5. BB krem Yağlı ciltler için mi?
  6. Garnier BB Krem hangi ciltler için?
  7. Pure Beauty CC krem ne işe yarar?
  8. BB krem ile CC krem arasındaki fark nedir?

Pure Beauty BB Krem hangi ciltler için?

Karma ve yağlı ciltlerde parlama yapar. Yaz hariç tüm mevsimlerde kullandım. Cildimin çok kuru olduğu zamanlarda da normale döndüğü zamanlarda da rahat ettim. En rahat ve severek kullandığım ten ürünlerinden olan Pure Beauty BB Krem Watsons'ta satılıyor.

Pure Beauty BB Krem yenilendi mi?

Pure Beauty BB Cream SPF 50 Benim her daim favorilerimden Pure Beauty BB Krem, yeni versiyonunda Ivory ve Natural olmak üzere iki ton seçeneği sunuyor. Ambalajda oldukça büyük bir değişim var. ... SPF 50 güneş koruması ile güneşin zararlı etkilerinden koruma. Canlı bir cilt görünümü sunma.

BB Krem hangi ciltler için?

BB krem, özellikle çok aşamalı olmayan hafif makyajlarda kullanım için ideal. Hatta makyaj yapmadığın günlerde bile yalnızca ten rengini eşitlemek adına BB kremden yardım alabilirsin. Cildindeki sivilce, kızarıklık ya da lekeler çok yoğun değilse BB kremin kapatıcılığı senin için gayet yeterli olacaktır.

Pure Beauty ne işe yarar?

Bir Kore markası olan Pure Beauty, Korelilerin güneş ışınlarına karşı olan hassasiyetini güneş koruyucularına yansıtır. Markaya ait güneş koruyucuları, cildinizi UV ışınlarından korur, cildi besler ve nemlendirir.

BB krem Yağlı ciltler için mi?

BB krem CC kremden daha fazla kapatıcı özelliğe sahiptir, ancak CC krem cildinize uyum sağlayarak renk eşitliği sağlar. BB krem daha yoğun nemlendirici içerir, bu sebepten dolayı yağlı cilde sahip olanlar CC kremi tercih etmelidir.

Garnier BB Krem hangi ciltler için?

Garnier BB koruyucu krem 50 SPF güneş koruma faktörü içerir. Garnier BB krem açık ton yağlı, karma yağlı ve normal ciltler için üretilmiş BB krem çeşitlerinin hepsinde bulunan bir renk seçeneğidir.

Pure Beauty CC krem ne işe yarar?

Pure Beauty CC Cream'i anlatmak istiyorum. Önce özelliklerinden ve vaatlerinden bahsedeyim. Cilt tonunu düzenlemeyi, cildi nemlendirmeye yardımcı olarak pürüzsüz ve lekesiz bir görünüm elde etmeyi, SPF30 ile UV ışınlarının zararlı etkisinden korumayı vaadediyor. Paraben, Lanolin ve Alkol içermiyor.

BB krem ile CC krem arasındaki fark nedir?

BB krem ile arasındaki farklılık ise temel olarak kapatıcılık özelliğine dayanır. CC kremler ciltteki ton farklılıklarını hedeflerken BB krem hafif bir fondöten etkisi yaratır. Bu yüzden eğer kapatıcılık istiyorsanız BB krem kullanmanız daha doğru olacaktır.