THY bilet değişikliği ücretli mi?

İçindekiler:

  1. THY bilet değişikliği ücretli mi?
  2. Uçak bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?
  3. Uçak bileti değişikliği nasıl yapılır?
  4. THY bilet değişikliği en son ne zaman?
  5. THY bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?
  6. THY bilet erteleme ücreti ne kadar?
  7. Uçak bileti ne zamana kadar iptal edilir?
  8. Ucak bileti değiştirilebilir mi?
  9. Uçak bileti değiştirilebilir mi?
  10. THY bileti açığa alma nedir?
  11. Uçak bileti iptalinde para iadesi olur mu?
  12. Pegasus uçak bileti kaç saat önce iptal edilir?
  13. THY uçak bileti erteleme nasıl yapılır?
  14. Uçak bileti erteleme var mı?
  15. En uygun bilet değişikliği nasıl yapılır?
  16. Pegasus bilet tarihi değiştirme ücreti ne kadar?
  17. Pegasus bilet değişimi nasıl yapılır?

THY bilet değişikliği ücretli mi?

İç hat ve Kıbrıs-Ercan uçuşlarında değişiklik için değiştirme işlem ücreti tahsil edilmez.

Uçak bileti ne zamana kadar değiştirilebilir?

Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.

Uçak bileti değişikliği nasıl yapılır?

Bilette değişiklik yapmak için: “Biletim” bölümüne girin. “Siparişlerim” – “Uçak biletlerim” – “Rezervasyon NO” – “Sipariş düzenlemesi” – “Tarih/güzergah değişikliği”. İstediğiniz tarihi ve/ve ya güzergahı belirtin.

THY bilet değişikliği en son ne zaman?

EcoFly sınıflı uçak biletiniz üzerinde uçuşunuza son 1 saat kala herhangi bir değişiklik işlemi gerçekleştiremezsiniz. Uçuşunuza son 12 saat kala biletiniz üzerinde değişiklik yapmak isterseniz 150 TL karşılığında değişiklik yapabilirsiniz.

THY bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır?

THY bilet değiştirme; daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçak biletlerinizi 0850 840 23 69 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizden kolayca değiştirebilirsiniz.

THY bilet erteleme ücreti ne kadar?

Türk Hava Yolları'nda talep edilen herhangi bir bilet değişikliğinde promosyon olmayan biletlerde yaklaşık olarak 50 TL gibi bir ücret kesintisi yaparak uçuştaki fiyat farkı ortaya koyulur. Bu cümleden sonra kesinlikle sadece 50 TL civarında bilet erteleme cezası olarak düşünülmemelidir.

Uçak bileti ne zamana kadar iptal edilir?

Bilet İptal Güvencesi ile hiçbir neden göstermeden uçuştan 3 saat öncesine kadar biletinizi iptal edebilir ve bilet tutarının %90'ını geri alabilirsiniz. Bilet tutarının iade edilecek olan %90'ı, havayolundan iade alacağınız tutar ve güvence kapsamında Enuygun'dan iade alacağınız tutarın toplamıdır.

Ucak bileti değiştirilebilir mi?

Promosyon biletlerde ise bu tür bir durum söz konusu değildir ve değişiklik ya da iade hakkınız bulunmamaktadır. ... Promosyon biletler satın alındıktan sonra üzerinden herhangi bir işlem yapılamıyor ve hak talebinde bulunamıyorsunuz.

Uçak bileti değiştirilebilir mi?

Promosyon biletlerde ise bu tür bir durum söz konusu değildir ve değişiklik ya da iade hakkınız bulunmamaktadır. ... Promosyon biletler satın alındıktan sonra üzerinden herhangi bir işlem yapılamıyor ve hak talebinde bulunamıyorsunuz.

THY bileti açığa alma nedir?

Biletin açığa alınabilmesi için, biletteki ilk uçuş tarihinden önce rezervasyonun iptal ettirilmesi gerekmektedir. Biletin açığa alınması amacıyla yapılacak iptal işlemlerinin Türk Hava Yolları çağrı merkezi, satış ofisleri veya biletin alındığı acenteler üzerinden yapılması gerekmektedir.

Uçak bileti iptalinde para iadesi olur mu?

Biletinizi iptal etmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bir süre kaldığında tarafınıza herhangi bir ücret iadesi gerçekleşmeyecektir. Yine 12 saatten az bir süre kaldığında da ücret iadesi yapılmamaktadır.

Pegasus uçak bileti kaç saat önce iptal edilir?

Bunu sadece www.flypgs.com veya Pegasus mobil uygulama üzerinden aldığın biletler için yapabilirsin! c) Biletleme yapılan tarifeli uçuşun kalkış saatine 72 saatten fazla süre olan hâllerde değişiklik veya iptal işleminin biletleme anından itibaren 24 saat içerisinde gerçekleştirilmesi.

THY uçak bileti erteleme nasıl yapılır?

Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları'ndan satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapabilmek için 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Uçak bileti erteleme var mı?

Rezervasyon işlemi gerçekleştirilmiş veya satın alınmış biletler üzerinde isim değişikliği, hatalı veya eksik giriş yapılmış olsa da uygulanamaz veya bilet devredilemez. Biletle ilgili yapılabilecek tüm işlemlerin hakkı yalnızca bileti alan kişiye aittir, bilette yazılan isim üzerinden işlem yapılır.

En uygun bilet değişikliği nasıl yapılır?

Bilet iptal, iade ve değişiklikleri ile ilgili 0850 333 88 88 numaralı destek hattımızdan bize ulaşarak, bilet kuralları içerisinde işlem yaptırabilirsiniz.

Pegasus bilet tarihi değiştirme ücreti ne kadar?

Pegasus hava yolu şirketinden promosyon sınıflı bir bilet aldıysanız uçuşunuza 2 saat ve 2 saatten fazla bir süre kaldığında bilet değişikliğinde 55 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. 2 saatten az bir süre kaldığı durumda biletinizde herhangi bir değişiklik gerçekleşmeyecektir.

Pegasus bilet değişimi nasıl yapılır?

Biletini acente veya çağrı merkezinden almış misafirlerimizin ise değişiklik işlemleri için 0888 228 12 12 numaralı çağrı merkezimize başvurmaları gerekir. Değişiklik kurallarının detayları için genel kurallar bölümünde "Rezervasyon Değişikliği ve Bilet İptali" başlığını incelemenizi öneririz.