Araç Muayene tekrarında randevu almak gerekir mi?

İçindekiler:

  1. Araç Muayene tekrarında randevu almak gerekir mi?
  2. E devletten araç muayene randevusu alınır mı?
  3. Araç muayene randevusu nasıl alabilirim?
  4. E devletten TÜVTÜRK Randevu nasıl alınır?
  5. Araç muayenesi için hangi numarayı aramam gerekiyor?
  6. Muayene tekrarı nasıl oluyor?

Araç Muayene tekrarında randevu almak gerekir mi?

Randevu ile çalışan muayene istasyonlarında muayene tekrarları randevu ile yapılır. Muayene tekrarlarının randevuları öncelikli olarak verilir. Araç sahibinin talep etmesi halinde aynı gün için muayene tekrarı randevusu verilir.

E devletten araç muayene randevusu alınır mı?

Araç muayene randevusu e-Devlet'ten alınacak.

Araç muayene randevusu nasıl alabilirim?

Muayene randevusu almak isteyen araç sahiplerinin TÜVTÜRK internet sitesinde yer alan ücretsiz randevu bölümünü doldurmaları gerekmektedir. Bu bölümde, randevu almak isteyen araç sahiplerinden Plaka No, Ruhsat Seri ve No ile şehir bilgisi istenecektir.

E devletten TÜVTÜRK Randevu nasıl alınır?

E-Devlet üzerinden TÜVTÜRK sistemine erişip muayene randevusuna kayıt yaptırmak için; İlk olarak şifreniz ile E-devlet sitesine giriş yapmalısınız. Giriş İşlemini gerçekleştirdikten sonra ise Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde yer alan TÜVTÜRK muayene randevu kayıt bölümüne erişmelisiniz.

Araç muayenesi için hangi numarayı aramam gerekiyor?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz.

Muayene tekrarı nasıl oluyor?

Muayene tekrarı, muayenenin yapıldığı aynı gün veya muayenenin yapıldığı tarihten itibaren bir aylık süre içerisinde bir defaya mahsus olmak üzere muayenenin yapıldığı araç muayene istasyonunda veya başka bir araç muayene istasyonunda yapılır.” Bu haberin seslendirmesi Voiser tarafından yapılmıştır.