Shell istasyonlarında HGS var mı?

İçindekiler:

  1. Shell istasyonlarında HGS var mı?
  2. Benzin istasyonlarında HGS var mı?
  3. Hangi petrol HGS veriyor?
  4. En hızlı HGS nereden alınır?
  5. HGS nerelerden geçtim?
  6. Araca HGS nasıl alınır?
  7. HGS etiketi olmadan plakadan okur mu?
  8. HGS almak için ruhsat sahibi şart mı?
  9. HGS kayıtları nereden istenir?
  10. HGS etiketi yapıştırmak zorunlu mu?

Shell istasyonlarında HGS var mı?

Şirket araçlarınızın HGS geçişlerini Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile birlikte yönetin, sonradan ödeme ve online raporlama avantajını yaşayın. ... Mevcutta Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri mevcut hesabından HGS edinebilir ve ödemelerini mevcut Shell hesabından gerçekleştirebilir.

Benzin istasyonlarında HGS var mı?

HGS Nereden Alınır? HGS PTT'den, anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alınabilir.

Hangi petrol HGS veriyor?

HGS ANLAŞMALI PETROL İSTASYONLARI
  • PETROL OFİSİ
  • SHELL.
  • BP.
  • OPET.
  • TPPD.
  • TOTAL Yetkili İstasyonları

En hızlı HGS nereden alınır?

HGS NEREDEN ALINIR? HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

HGS nerelerden geçtim?

HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Araca HGS nasıl alınır?

HGS, etiket şeklindedir ve aracınızın ön camına kolayca yerleştirebilirsiniz. HGS almak için en yakın PTT şubesine gitmeniz gerekir. HGS aldıktan sonra ise PTT ya da anlaşmalı bankalar üzerinden kolayca yükleme yapabilirsiniz.

HGS etiketi olmadan plakadan okur mu?

HGS'de okuma tepeden oluyor ve plakayı okuyor. Vatandaşların yüzde 40'ı HGS etiketi olmadan geçiş yapmış bu yüzden plakaya bakılıyor. Etiketten araca ait bilgiler var. O bilgiler ve plaka ile doğrulanıyor.

HGS almak için ruhsat sahibi şart mı?

Bireysel başvuru yapan kişilerin HGS alımı sırasında araçlarına ait ruhsat ve kimlik belgelerini ibraz etmeleri yeterlidir. Herhangi bir kurum için alınacak HGS'ler için araca ait ruhsatın ve temsil belgesinin bulunması gerekir.

HGS kayıtları nereden istenir?

HGS ile ilgili sorunlar için hgs@kgm.gov.tr e-mail adresine, 801 801 06 06 numaralı fakslara veya 60 60 Çağrı Merkezi numarasına başvurulması gerekmektedir.

HGS etiketi yapıştırmak zorunlu mu?

Geçiş ücreti, gişelerde yer alan kameralarla belirlenen aracınızın plakasına bağlı HGS hesabından aynı gün içerisinde cezasız olarak tahsil edilecektir. Buradan etiket yapıştırmaya gerek olmadığı sonucu çıkarılabilmektedir.