Antalya Mardan Palace otel kaç yıldızlı?

İçindekiler:

  1. Antalya Mardan Palace otel kaç yıldızlı?
  2. Antalya Mardan Palace Otel sahibi kim?
  3. Antalya'nın en lüks oteli hangisi?
  4. Mardan Palace ne kadara satıldı?
  5. Mardan Palace kim satın aldı?
  6. Mardan Palace battı mı?
  7. Mardan Palace neden kapandı?
  8. Mardan Palace a ne oldu?

Antalya Mardan Palace otel kaç yıldızlı?

Mardan Palace, Antalya'nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan Avrupa'nın 7 yıldızlı en lüks otelidir. 23 Mayıs 2009 tarihinde hizmete açılmıştır.

Antalya Mardan Palace Otel sahibi kim?

Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov'un sahibi olduğu AST 1989 Group'un, Türkiye'deki en önemli turizm yatırımı olan Mardan Palace Hotel, 180 bin metrekare alanda konumlandı.

Antalya'nın en lüks oteli hangisi?

Lara bölgesinde yer alan, Osmanlı, Batı ve Avrupa tarzından esinlenerek dizayn edilen Mardan Palace, Dünya Turizm Ödülleri'nde verilen Avrupa'nın en lüks oteli, Avrupa'nın en iyi SPA merkezi, Akdeniz'in en büyük havuzu ödüllerini kazanmıştır. Avrupa'nın 7 yıldızlı en lüks otelidir.

Mardan Palace ne kadara satıldı?

Antalya'da 6 yıl önce 1 milyar dolar yatırımla açıldığı belirtilen Mardan Palace icradan 360 milyon liraya satıldı. Otelin yeni sahibi Halkbank oldu.

Mardan Palace kim satın aldı?

Antalya'da haziran ayında Halk Bankası'na olan 65 milyon dolarlık borcu nedeniyle icraya verilen ve banka ile otel sahibi Telman İsmailov arasındaki anlaşmayla satışı son dakika durdurulan Mardan Palace Hotel bu kez satıldı.

Mardan Palace battı mı?

Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat Turizm Gıda Otelcilik A.Ş. nin, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle 2017 yılında iflasına karar verilmişti.

Mardan Palace neden kapandı?

Mardan Palace satışı neden iptal edildi Haberi Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında yaptırılan ve Antalya'nın en pahalı otelleri arasında yer alan Mardan Palace'ın, Antalya 4. ... Otel sahibi İsmailov'un alacaklı bankaya borcu ödeme taahhüdünde bulunması nedeniyle ihalenin iptal edildiği belirtildi.

Mardan Palace a ne oldu?

Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Hotel, icradan satıldı. Garanti Bankası'na borçları nedeniyle satışa çıkarılan oteli, daha önce icraya veren Halk Bankası satın aldı. 1.