Kadıköy Bakırköy vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Kadıköy Bakırköy vapur var mı?
  2. Kadıköy vapuru nereden kalkıyor?
  3. Üsküdar Kadıköy vapur kaç dakika?
  4. Üsküdar Ortaköy vapur var mı?
  5. Kadıköyden Eminönüne vapur var mı?
  6. Kadıköy Eminönüne nasıl gidilir?
  7. Bakırköy'den Kadıköy'e dolmuş var mı?

Kadıköy Bakırköy vapur var mı?

Öncelikle Bostancı - Bakırköy Deniz Otobüsü Hattı ile hizmet verilen iskelede, 1993 yılından sonra Bakırköy - Kadıköy - Bostancı seferleri başladı. Günümüzde de bu hatlar canlılığını korumakta ve her gün İstanbulluları şehrin iki yakasına taşımaktadır.

Kadıköy vapuru nereden kalkıyor?

KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ vapur hattının ilk durağı Kadıköy (Eminönü İskelesi) olup son durağı Eminönü (Şehir Hatları Kadıköy İskelesi) durağıdır.

Üsküdar Kadıköy vapur kaç dakika?

Sürekli yapılacak seferlerin sayısı yeni durakla birlikte altıdan 14'e çıkarıldı. Karşılıklı olarak hafta içi günlerde 14; hafta sonu ve resmi tatillerde ise 12 sefer gerçekleştirilecek. KadıköyÜsküdar bağlantısı 25 dakika, Üsküdar – Ortaköy 10 dakika ve toplum yolculuk süresi 35 dakika olacak.

Üsküdar Ortaköy vapur var mı?

ÜSKÜDAR - ORTAKÖY vapur hattının ilk durağı Ortaköy (Şehir Hatları) olup son durağı Üsküdar (Şehir Hatları) durağıdır. ÜSKÜDAR - ORTAKÖY (Ortaköy (Şehir Hatları)‎→Üsküdar (Şehir Hatları)), her gün çalışıyor.

Kadıköyden Eminönüne vapur var mı?

Kadıköy'den Eminönü'ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00'de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40'ta son seferini gerçekleştirmektedir.

Kadıköy Eminönüne nasıl gidilir?

İstanbul konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Kadıköy - Eminönü Vapuru konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 13, 14D, 14R, 14ŞB, 16D, ER2, HVİST-14.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-28, DOLMUŞ: D-31.
  5. Vapur: KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ

Bakırköy'den Kadıköy'e dolmuş var mı?

Bu Minibüs / Dolmuş hatları Bakırköy - Kadıköy Deniz Otobüsü yakınından geçiyor: DOLMUŞ: D13, DOLMUŞ: D14.