Apple ekran Garantiye girer mi?

İçindekiler:

  1. Apple ekran Garantiye girer mi?
  2. iPhone hangi durumlarda garantiye girer?
  3. Apple Türkiye garantiye nasıl gönderilir?
  4. Apple Watch garanti neleri kapsar?
  5. iPhone hangi durumlarda değişim yapar?
  6. Ekran çatlağı Garantiye girer mi?
  7. iPhone telefon ekranı kırıldı garantiye girer mi?
  8. iPhone servise gönderirken ne yapmalıyım?
  9. iPhone telefon garantiden ne zaman gelir?
  10. Garanti için fatura şart mı?
  11. Batarya garanti kapsamına girer mi?
  12. Apple yeni cihaz değişimi kaç gün sürer?
  13. iPhone pil sağlığı kaça düşünce garantiye girer?
  14. Samsung ekran çatlaması Garantiye girer mi?
  15. iPhone ekranı kırıldı ne yapmalıyım?
  16. iPhone ekranı kırıldı kaç para?

Apple ekran Garantiye girer mi?

Hayır, ekran kırılması garanti kapsamına girmez. Ücretsiz ekran değişimi yaptırmanız mümkün değildir. Apple size ücretsiz bir telefon vermez, veya ücretsiz hizmet sunmaz.

iPhone hangi durumlarda garantiye girer?

Telefonu düşürmeniz ve darbe alması durumunda telefonunuz garanti kapsamından çıkabilir. iPhone X ve üzeri modellerde telefonun arka camının kırılması durumunda cihazınız garanti dışı kalır. Ekran kırıldığında ise genellikle garanti dışı kalmaz ancak ekranın ücretini ödeyerek, telefonun garantisi bozulmadan onarımını ...

Apple Türkiye garantiye nasıl gönderilir?

Apple garanti kapsamındaki servisi şu seçeneklerden biri yoluyla sağlar: (i) Bizzat teslimli servis. Apple, Apple Ürününüzü fiziksel teslim ile servis sunan bir Apple Satış Mağazası'na veya AASP noktasına iade etmenizi isteyebilir. Apple Ürününüz, servis göreceği Apple Onarım Servisi ("ARS") noktasına gönderilebilir.

Apple Watch garanti neleri kapsar?

Değiştirme parçaları da dahil olmak üzere servisimiz 90 gün veya Apple garantisinin kalan süresi boyunca garanti kapsamındadır. Bizden veya bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısından her servis alışınızda bu garantiyi sunarız. Bu garanti, tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaki haklara ek olarak sağlanır.

iPhone hangi durumlarda değişim yapar?

Örneğin, kasada yamulma, ezik, çizik gibi birçok kullanıcı hatası olan ve garanti kapsamında olmayan cihaz, Ana kartın sağlam olması haline ücretli değişim yapılabilir.

Ekran çatlağı Garantiye girer mi?

İşte cevabı: Cep telefonu üreticileri, ön cam, ekran ve dokunmatik alanda meydana gelen çatlama ve kırılma gibi tüm zararları tamamen kullanıcı hatası kapsamında görüyor. Dolayısıyla kırılan ya da çatlayan ekranları garanti kapsamında değiştirmiyorlar.

iPhone telefon ekranı kırıldı garantiye girer mi?

iPhone ekran kırılması, ön cam çatlaması, sıvı teması veya alınan darbeler sonrasında telefon ekranının hasar görmesi telefon üreticileri tarafından tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Bazı durumlarda ekran kendiliğinden de çatlayabilir.

iPhone servise gönderirken ne yapmalıyım?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı servise hazırlama
  1. iOS aygıtınızı yedekleyin.
  2. Apple Kimliği parolanızı hazır bulundurun. ...
  3. iPhone'unuzun pil servisine ihtiyacı varsa aygıtı teslim ederken mümkünse pil yüzdesinin %30 veya daha az olmasını sağlayın.

iPhone telefon garantiden ne zaman gelir?

Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarımızın birçoğu ekran onarımı gibi bazı onarımlar için aynı gün içinde servis sunar. Teknisyenin iPhone'unuzu bir Apple Onarım Merkezine göndermesi gerekirse aygıtınız en çok 11 iş günü sonunda teslim alınmaya hazır hale gelir.

Garanti için fatura şart mı?

Fatura Garanti Belgesi Yerine Geçmemektedir. Belirtmek gerekir ki üretici, imalatçı ve ithalatçı ürettiği ya da ithal ettiği mal için mutlaka Garanti Belgesi almak zorundadır.

Batarya garanti kapsamına girer mi?

Yukarıda belirttiğimiz gibi akıllı telefonunun kutusundan çıkan her şey garanti kapsamına girdiğinden, batarya da 2 yıllık garanti kapsamına girmektedir. Bataryaya fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece bu garanti devam edecektir.

Apple yeni cihaz değişimi kaç gün sürer?

Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarımızın birçoğu ekran onarımı gibi bazı onarımlar için aynı gün içinde servis sunar. Teknisyenin iPhone'unuzu bir Apple Onarım Merkezine göndermesi gerekirse aygıtınız en çok 11 iş günü sonunda teslim alınmaya hazır hale gelir.

iPhone pil sağlığı kaça düşünce garantiye girer?

iPhone Sahipleri Piliniz 500 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitesinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. 2 yıllık garanti, arızalı bir pil için servis işlemlerini de kapsar.

Samsung ekran çatlaması Garantiye girer mi?

Ekran Kırılması ve Garanti Kapsamı Ekran kırılması, oldukça sık karşılaşılan arızalardan biri olarak kabul edilmektedir. İç ve dış nedenlerden ötürü kırılan veya çatlayan ekranlar ne yazık ki garanti kapsamına girmemektedir.

iPhone ekranı kırıldı ne yapmalıyım?

Ekranı kırık olan cihazın, başka bir yerde sorunu olsa dahi, öncelikle ücretli ekran değişimi yaptırmanız istenir. Bunun başlıca sebebi, cihazı açarken kırık veya çatlak ekranların tamamen kullanılamaz hale gelmesidir.

iPhone ekranı kırıldı kaç para?

iPhone ekran ve ön cam değişim fiyatları EYLÜL AYI (Aynı Gün Teslim)
ModelÖn cam değişimi fiyatıEkran değişimi fiyatı
iPhone 6s Plus249 TL499 TL (orijinal)
iPhone 6s239 TL499 TL (orijinal) 299TL (orijinal kullanılmış %90 yeni)
iPhone 6 Plus229 TL399 TL (orijinal)
iPhone 6179 TL399 TL (orijinal)
23 satır daha