Türk Telekom Şikayet takibi nereden yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Şikayet takibi nereden yapılır?
  2. Türk Telekom dilekçe nereye verilir?
  3. Internet için altyapı yoksa ne yapmalıyız?
  4. Türk Telekom Genel Müdürlüğü nerelerde var?
  5. Altyapı olmadan internet olur mu?
  6. Altyapı olmayan eve internet nasıl bağlanır?
  7. Türk Telekom'un ana merkezi nerede?

Türk Telekom Şikayet takibi nereden yapılır?

Mobil hattınız için 9333'ü; evde internet aboneliğiniz için 02127070375'i ; ev telefonu aboneliğiniz için 08002119333'ü ücretsiz arayarak sesli yanıt sistemlerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom dilekçe nereye verilir?

Dilekçe hazırlama ve teslim süreci hakkında bilgiler: Tüm dilekçe başvurularınız bulunduğunuz bölgenin bağlı olduğu Telekom müdürlüklerine teslim edilmelidir. Dilekçeyi CİMER ya da BTK üzerinden de iletebilirsiniz fakat hızlı işlem için direkt bölge müdürlüklerini önermekteyiz.

Internet için altyapı yoksa ne yapmalıyız?

Eğer evimde internet altyapısı yok diyorsanız Kablo internetten destek alabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede Türksat'ın fiber altyapı çalışmaları yapılıyor olabilir. Ya da zaten altyapı vardır ancak konumunuza ulaşmamıştır.

Türk Telekom Genel Müdürlüğü nerelerde var?

Altındağ, Türkiye Türk Telekom/Genel merkezi

Altyapı olmadan internet olur mu?

Altyapısız internet kullanmak için, adı üzerinde, herhangi bir altyapıya ihtiyacınız yok. ADSL, VDSL ve fiber gibi farklı internet bağlantı türlerini kullanmak için abone olduğunuz bölgede gerekli altyapı çalışmalarının yapılmış olması gerekiyor. Ancak altyapısız internet için böyle bir ihtiyaç yok.

Altyapı olmayan eve internet nasıl bağlanır?

Altyapı olmayan yerde internet 20 için tek seçenek 4.5G seçeneğidir. Evinizde, telefonunuzdan rahatlıkla 4.5G internet kullanabiliyorsanız, bu hizmeti de kullanabilirsiniz. Size, içerisinde sim kart olan bir modem verilir, modem sadece fişe takılarak internet sağlanır.

Türk Telekom'un ana merkezi nerede?

Altındağ, Türkiye Türk Telekom/Genel merkezi