Huawei yeni saat ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Huawei yeni saat ne zaman çıkacak?
  2. Huawei akıllı saat her telefona uyar mı?
  3. Huawei saatler iphone ile uyumlu mu?
  4. Huawei Watch fit her telefona uyumlu mu?
  5. Huawei Watch GT 2 Pro her telefona uyumlu mu?
  6. Huawei Watch GT iPhone uyumlu mu?

Huawei yeni saat ne zaman çıkacak?

Şirket 12 Aralık itibarıyla Huawei Watch GT 2 Pro'nun EKG özellikli yeni versiyonunu satışa çıkaracak. Çinli kaynakların aktardığı bilgilere göre Huawei, başlangıçta bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi planlanan ancak şimdi 2021'de çıkması beklenen yeni bir akıllı saat hazırlıyor.

Huawei akıllı saat her telefona uyar mı?

Saatin neredeyse tüm özellikleri her iki işletim sisteminde de çalışıyor. Ancak stres ölçümü ve müzik kontrol gibi özellikler sadece Android işletim sisteminde çalışıyor.

Huawei saatler iphone ile uyumlu mu?

Huawei Watch GT 2 iOS uyumu Akıllı saat aynı zamanda iOS işletim sistemi ile uyumlu. Ama yukarıda da bahsettiğimiz gibi bazı özellikleri iOS işletim sisteminde kullanamıyorsunuz. Bunlar stres takibi ve müzik desteği. Bu iki eksiklik dışında neredeyse tüm özellikle iOS'ta da çalışıyor.

Huawei Watch fit her telefona uyumlu mu?

Huawei Watch Fit'i Bluetooth 5 ile telefonunuzla kolayca bağlayabiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemiyle uyumlu olarak kullanılabilirken, ihtiyacınız olan şey Huawei Sağlık uygulaması. Bu uygulama üzerinden hemen saati seçip, bağlanabiliyorsunuz. Huawei MateBook X İncelemesi.

Huawei Watch GT 2 Pro her telefona uyumlu mu?

iPhonelar için iOS 9.0 ve daha yeni iOS sürümleri, Android telefonlar içinse Android 4.4 ve daha yeni Android sürümlerine sahip Android telefonlarla çalışabilen Huawei Watch GT2 Pro; Bluetooth 5.1 protokolü üzerinden cihazlarla eşleşiyor.

Huawei Watch GT iPhone uyumlu mu?

Yani Watch GT'yi ister Huawei ile ister farklı bir marka telefon ile çalıştırın, etkileşim sağlayabileceksiniz. Zira Watch GT, Android 4.4 ve üzeri, iOS tarafında da 9.0'dan sonrasını destekliyor.