Kadınlarda lazer epilasyon nerelere yapılır?

İçindekiler:

  1. Kadınlarda lazer epilasyon nerelere yapılır?
  2. Lazer epilasyon kalıcı mıdır?
  3. Tüm vücut lazer kaç atış?
  4. En iyi lazer yöntemi hangisi?
  5. Lazer epilasyon ömür boyu mu?
  6. Lazer epilasyon sonsuza kadar sürer mi?
  7. Lazer epilasyon nereye yapılmaz?
  8. Lazer epilasyon hangi bölgelere uygulanmaz?
  9. Lazer epilasyondan sonra neler yapılmalı?
  10. Lazer epilasyondan kaç gün sonra jilet yapılır?
  11. IPL lazer tüyleri bitirir mi?
  12. En acısız lazer epilasyon hangisi?

Kadınlarda lazer epilasyon nerelere yapılır?

Kadınlar genellikle tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorlar. Tüm vücut alt ve üst bacak, alt ve üst kol, koltuk altı ve genital bölgeyi kapsıyor. Yüz bölgesinde ise en çok bıyık ve çene bölgesindeki kıllar için lazer epilasyonu tercih ediyorlar.

Lazer epilasyon kalıcı mıdır?

Lazer epilasyon kıl ve tüylerden kurtulmak isteyen kadınlar için oldukça kalıcı ve başarılı bir yöntemdir. Bu yöntem yaklaşık 6-8 seans süren ve seans aralıkları 6 hafta olan bir süreci kapsar. Bu süreçte € ila  oranında başarı elde edilirken çok küçük oranda kıl ve tüy vücudunuzda kalır.

Tüm vücut lazer kaç atış?

Erkek Lazer Epilasyon Seans Süreleri
Lazer Epilasyon Yapılan BölgeLazer Epilasyon Seans Süreleri
Tüm Vücut2-3,5 saat
Tüm Bacak40-80 dakika
Omuz15-30 dakika
Tüm Sırt30-60 dakika
4 satır daha

En iyi lazer yöntemi hangisi?

Buz Lazer en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemlerin başında geliyor. Bunun en büyük nedeni etkili sonuçları yanı sıra neredeyse tamamen ağrısız olması. Diode dalga boyu kullanan Buz Lazer FDA onayına sahip bir son derece güvenli bir sistem.

Lazer epilasyon ömür boyu mu?

Hiçbir lazer epilasyon sistemi beyaz, kızıl ve ya çok açık tüylerde sonuç vermemektedir. Bu gibi durumlarda uygulanacak tek yöntem iğneli epilasyondur. ... Lazer epilasyon da ise kıl kökü etkilendiği için tüyler daha geç ve incelmiş olarak geri gelir. Tedavi tamamlandığında sonuçlar ömür boyu kalıcıdır.

Lazer epilasyon sonsuza kadar sürer mi?

Lazer epilasyon yöntemi ile istenmeyen kıllardan kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Uygulama seansları ortalama 6-8 seans arasında olup seans aralıkları ortalama 6 haftadır. Bu seansların sonucundaki başarı oranı çoğunlukla %80 ile %90 arasında görülebilir.

Lazer epilasyon nereye yapılmaz?

Epilasyonun günümüzde yapılmasının uygun olmadığı, yapılamadığı bölgelerin başında genital bölgenin içi, kulakların içi ve burnun içi yer alıyor. Genital bölgenin içine epilasyon ışığı atılması söz konusu değildir. Burun içinde de mukoza ve kıl tam olarak aynı yerde bulunmaktadır.

Lazer epilasyon hangi bölgelere uygulanmaz?

Lazer epilasyon cilt yapısı ve kıl durumu uygun olan tüm bölgelere göz çukuru hariç güvenle uygulanabilmektedir. Bayanlarda bacak,kol,koltuk altı,genital bölge,bikini,göbek,bel,gögus ucu,el üstü,ayak üstü,çene,dudak üstü,boyun uygulama yapılan bölgelerdir.

Lazer epilasyondan sonra neler yapılmalı?

Lazer Epilasyon Sonrası : Güneşlenmemelisiniz ve özellikle yüz lazer epilasyonu sonrası yüksek faktörlü güneş kremleri kullanmalısınız. Lazer Epilasyondan sonra ılık bir duş alınabilir. Ancak lazer uygulanan bölgeye 1 hafta süreyle kese , peeling gibi cildi tahriş edecek uygulamalar yapmamalısınız.

Lazer epilasyondan kaç gün sonra jilet yapılır?

Aksi halde lekelenmelere neden olunabilir. Mümkünse 2 hafta güneş koruyucu kullanılmalıdır. Lazer epilasyon sonrasında kalan kıllar jiletle kısaltılabilir. Bunun için 15 gün beklemek en uygundur.

IPL lazer tüyleri bitirir mi?

IPL sistemleri ile yapılan tüylerin yok edilmesi uygulamasının sonuçları %80-90 oranında kalıcıdır. %10-20 hastada tedavi bittikten bir süre sonra tekrar seyrek olarak tüyler çıkabilir. Bu yeni çıkan tüylere de 1-2 seans uygulama gerekebilir.

En acısız lazer epilasyon hangisi?

Lazer epilasyon uygulamaları arasında en acısız sistem buz lazer epilasyon sistemidir.