Yüzdeki sivilce lekeleri nasıl geçer ilaç?

İçindekiler:

  1. Yüzdeki sivilce lekeleri nasıl geçer ilaç?
  2. Madecassol sivilce izi giderir mi?
  3. Madecassol lekeleri kaç günde etki eder?
  4. Madecassol nasıl uygulanmalı?
  5. Madecassol her gün sürülür mü?
  6. Madecassol krem kaç günde bir kullanılır?
  7. Madecassol sürdükten sonra yıkanır mı?
  8. Madecassol gunde kac kere Surulur?

Yüzdeki sivilce lekeleri nasıl geçer ilaç?

Yarım çay bardağı elma sirkesi ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Temiz bir pamuk yardımıyla sivilce izlerinin olduğu bölgelere sürün. 5 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Uygulayabileceğiniz ikinci yöntem ise yarım bardak su, 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 2 yemek kaşığı balı karıştırmaktır.

Madecassol sivilce izi giderir mi?

Madecassol krem; cildi yenileme özelliği sayesinde sivilce izleri, cilt lekeleri sorunları yok ederken özellikle yaraların üzerindeki etkisi ve ciltte oluşan tahrişi giderici özelliği sayesinde lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür.

Madecassol lekeleri kaç günde etki eder?

Ancak Madecassol Kremin cilt üzerindeki ilk etkilerini kullanmaya başladıktan itibaren 2 hafta içinde göstermeye başlamakla beraber, kesin sonuç alabilmek adına 3 yahut 4 ay boyunca, hatta bazı hallerde 6 aya kadar düzenli biçimde uygulanması gerekmektedir.

Madecassol nasıl uygulanmalı?

Madecassol krem nasıl kullanılır?
  1. Tüpü, kapağın üstündeki sivri bölgeyle delebilirsiniz.
  2. Merhemi cilt üzerine ince bir tabaka şeklinde sürmeye özen gösterin.
  3. Madecassol'ü doktorunuzun önerdiği miktarda ve şekilde kullanın.
Daha fazla öğe...

Madecassol her gün sürülür mü?

- Cilt yapınız çok kuru ise bu krem tam size göre, cilt yapısı hassas ve kuru ise nemlendirmek için madecassol krem cildi nemlendirir. Ancak gün içerisinde 1 yada 2 defadan fazla kullanımı tavsiye edilmez.

Madecassol krem kaç günde bir kullanılır?

3. MADECASSOL nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça günde 1-2 kez uygulayınız.

Madecassol sürdükten sonra yıkanır mı?

Uygulama yüzünüzde ortalama olarak 1 saat kadar bekledikten sonra ılık su ile yıkayın. 2 Haftada 1 defa uygulamanız yeterlidir. MADECASSOL KREMİN CİLDE FAYDALARI NELERDİR? - Ameliyat sonrası oluşan yara, yırtılma gibi durumlarda onarıcı etkisiyle bu kremi kullanabilirsiniz.

Madecassol gunde kac kere Surulur?

Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça günde 1-2 kez uygulayınız. Uygulama yolu ve metodu: Kapağı ters çevirerek tüpü deliniz ve yara üzerine ince bir tabaka halinde sürünüz. Doktorunuz MADECASSOL ile tedavinizin ne kadar süreceğini size bildirecektir.