TÜVTÜRK ten randevu nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. TÜVTÜRK ten randevu nasıl iptal edilir?
  2. MHRS randevu iptal edilmezse muayene ücreti alınır mı?
  3. Araç muayenesi ne kadar ertelenebilir?
  4. Araç muayenesi en fazla kaç gün gecikebilir?
  5. Araç muayene tekrarı kaç kere yapılır?

TÜVTÜRK ten randevu nasıl iptal edilir?

TÜVTÜRK internet sitesine giriş yapıp araçla ilgili bilgileri yazdıktan sonra ekranda çıkan iptal etme seçeneği ile oldukça basit bir şekilde TÜVTÜRK muayene randevusu iptal edilebilir. Dileyen kişiler iptal etmek yerine randevularının gün ve saatlerini başka bir zamana göre güncelleyebilirler.

MHRS randevu iptal edilmezse muayene ücreti alınır mı?

Randevuyu aldığınız gün içinde 15-20 dakikaya kadar hastane randevusu iptal edilebilir. Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor. MHRS randevu işlemi ALO 182 üzerinden de gerçekleştirilebilir.

Araç muayenesi ne kadar ertelenebilir?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından, Covid-19 tedbirleri sonrasında girilen normalleşme sürecini takiben, araçlarını muayeneye getiren vatandaşların araç muayene istasyonlarında yoğunluk oluşturmasının önüne geçilmesi ve virüsün vatandaşlara olası etkisinin en aza indirilmesi amacıyla, -3 Temmuz 2020 ...

Araç muayenesi en fazla kaç gün gecikebilir?

Araç sahiplerinin düzenlemeden yararlanması için belirli bir gecikme süresi sınırı bulunmamaktadır. İlgili düzenlemeden, muayenesi 1 ay geciken araçlar da faydalanabildiği gibi, 5 veya 10 yıldır muayeneye gelmeyen araçlar da faydalanabilecektir.

Araç muayene tekrarı kaç kere yapılır?

Muayene tekrarı, muayenenin yapıldığı aynı gün veya muayenenin yapıldığı tarihten itibaren bir aylık süre içerisinde bir defaya mahsus olmak üzere muayenenin yapıldığı araç muayene istasyonunda veya başka bir araç muayene istasyonunda yapılır.”