Izmir Atina gemi ile kaç saat?

İçindekiler:

  1. Izmir Atina gemi ile kaç saat?
  2. Çeşme Atina feribot ne kadar?
  3. Cesmeden Atinaya nasil gidilir?
  4. Yunanistan Türkiye gemiyle kaç saat?
  5. Istanbul Atina gemiyle kaç saat?
  6. Sakız Adası feribot kaç lira?
  7. Atina Çeşme feribot kaç saat?
  8. İstanbul İzmir feribot kaç saat sürer?
  9. Türkiyeden Atinaya nasıl gidilir?
  10. Yunan adalarından Atinaya nasıl gidilir?
  11. Istanbul Yunanistan gemiyle kaç saat?
  12. Istanbul Atina arası uçakla kaç km?
  13. Sakız Adası kapı vizesi nasıl alınır?
  14. Sakız adasına arabalı feribot var mı?
  15. Izmir'den Yunanistan'a kaç saatte gidilir?
  16. Çeşme Sakız Adası feribot kaç saat?
  17. Eski yoldan İstanbul İzmir kaç km?
  18. Istanbul İzmir feribot seferi var mı?

Izmir Atina gemi ile kaç saat?

Feribot 361 yolcu, 500 otomobil ve 90 TIR kapasiteli. Bilet fiyatları ise 55 Euro'dan başlıyor. 7 saat sürecek yolculuk her gün karşılıklı yapılacak.

Çeşme Atina feribot ne kadar?

Gemi, her akşam saat 22.00'de Çeşme'den hareket edecek, sabah saatlerinde Lavrion'da olacak. 361 yolcu kapasiteli gemide, 250 yatak bulunuyor. İçinde restoran, bar, solaryum, çocuk oyun salonları da olan gemi, 500 otomobil, 90 TIR alıyor. Geminin bilet fiyatları ise 55 Euro'dan başlıyor.

Cesmeden Atinaya nasil gidilir?

İzmir Çeşme – Sakız Adası üzerinden Atina'ya feribotla ulaşım: İzmir'in Çeşme ilçesinden 30 dakikalık bir feribot yolculuğu ile ulaşılabilen Sakız Adası'ndan Atina'ya her gün düzenli gemi seferi bulunuyor. Çeşme Limanı'ndan 09.00 ve 18.00 saatlerinde kalkan feribotlarla Sakız Adası'na 30 dakika sonra varıyorsunuz.

Yunanistan Türkiye gemiyle kaç saat?

Türkiye - Yunanistan Feribot Seferleri Feribot ile seyahat edecek vatandaşların feribot saatinden 1 saat önce limanda olmaları gerekmektedir. Ayvalık ve Midilli Adası arasında her gün 09:00 ve 17:00 saatleri arasında feribot seferleri düzenlenmektedir. Seyahat süresi ortalama 1,5 ila 2 saat arasında değişmektedir.

Istanbul Atina gemiyle kaç saat?

İstanbul-Atina vapurla 17 saat.

Sakız Adası feribot kaç lira?

Çeşme - Chios (Sakız Adası) YUNAN ADALARI Fiyat Tarifesi
Çeşme - Chios (Sakız Adası) San Nikolas Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin20 €25 €
Çocuk10 €15 €
Bebek (0-2)3 €3 €
10 satır daha

Atina Çeşme feribot kaç saat?

Türkiye - Atina arasında direkt feribot seferleri yapılmıyor ama Atina'ya ulaşmanın kolay ve keyifli bir yolu mevcut. İzmir Çeşme'den Sakız Adası'na geçip oradan direkt olarak Atina'ya gidebilirsiniz. Üstelik bu seyahat sadece 8 saat 30 dakika.

İstanbul İzmir feribot kaç saat sürer?

Feribotla İstanbul'dan İzmir'e 16 saatlik mavi yolculuk.

Türkiyeden Atinaya nasıl gidilir?

İstanbul ve İzmir'den Atina'ya direkt uçak seferleri bulunuyor. İstanbul'dan 1 saat 15 dakika, İzmir'den ise yalnızca 55 dakikada ulaşılabilen Atina'ya en kolay ve en hızlı ulaşım aracı uçak. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Atina'ya karşılıklı direkt seferi bulunan tek firma var.

Yunan adalarından Atinaya nasıl gidilir?

Deniz yolu ile ulaşım sağlamak için öncelikle Türkiye'ye yakın Yunan adalarına gitmelisiniz. Marmaris, Bodrumve Çeşme gibi noktalardan Sakız, Kos veRodosadalarına ulaştıktan sonra feribotla Atina'ya gidebilirsiniz. Deniz yolu ile ulaşımın oldukça maliyetli olduğunu belirtmekte fayda var.

Istanbul Yunanistan gemiyle kaç saat?

Türkiye - Yunanistan Feribot Seferleri Feribot ile seyahat edecek vatandaşların feribot saatinden 1 saat önce limanda olmaları gerekmektedir. Ayvalık ve Midilli Adası arasında her gün 09:00 ve 17:00 saatleri arasında feribot seferleri düzenlenmektedir. Seyahat süresi ortalama 1,5 ila 2 saat arasında değişmektedir.

Istanbul Atina arası uçakla kaç km?

Istanbul Sabiha Gokcen International Airport, Istanbul, Türkiye - atina arasındaki uçuş mesafesi 580 km dir. 580 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 49 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Sakız Adası kapı vizesi nasıl alınır?

SAKIZ ADASI Kapı Vizesi İçin Gerekli Evraklar * GEREKLİ BİLGİLER : Adres Bilginiz - Telefon numaranız - Anne / Baba isimleriniz - Mesleğiniz - Medeni haliniz. Basvuru için belgelerin seyehat tarihinden en az 2 gün önce Çeşme Ofislerimizde olması gerekmektedir. BAŞVURU FORMU ONLINE DOLDURUP, Yazdırabilirsiniz.

Sakız adasına arabalı feribot var mı?

Sakız Adası Ulaşım Havayolu ya da karayolu ile kolayca ulaşabileceğiniz Çeşme'den yaz döneminde gün içerisinde birçok feribot seferi Sakız adasına ulaşmanızı sağlıyor. Arabalı feribot seferleri ile aracınız ile adaya geçip rahatça gezip dolaşabilirsiniz.

Izmir'den Yunanistan'a kaç saatte gidilir?

Türkiye'den Yunanistan'a kara, deniz ve hava yolu ile gidilebilir. Uçak firmalarının İstanbul'dan Atina'ya doğrudan seferleri mevcuttur ve yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürer. İzmir'den Atina'ya ise ortalama yarım saatte gidebilirsiniz.

Çeşme Sakız Adası feribot kaç saat?

Katamaran ile sefer sadece 15 dakika, feribot ile 40 dakika sürmektedir. Bu sayede, Çeşme Sakız Adası feribot seferlerini tercih ederek günübirlik olarak ziyaret gerçekleştirebilirsiniz. Sakız feribot seferleri tüm yıl boyunca devam etmektedir.

Eski yoldan İstanbul İzmir kaç km?

İSTANBUL İZMİR ARASI KAÇ KM? O-5 üzerinden Osman Gazi Köprüsünü kullanmadan (eski yoldan 569 km) gidişiler ortalama 90 km fazla yol kat ediyorsunuz.

Istanbul İzmir feribot seferi var mı?

İstanbul – İzmir Feribot Seferleri 2008 Yılından Beridir Yapılmamaktadır.