Otoban kaçak geçiş nereye ödenir?

İçindekiler:

  1. Otoban kaçak geçiş nereye ödenir?
  2. Otoban kaçak geçiş cezası ne kadar?
  3. OGS okumadı kaçak geçiş yazdı ne yapmalıyım?
  4. Otoyol geçiş ücretleri nasıl ödenir?
  5. Geçiş ihlali cezası nasıl ödenir?
  6. HGS okumadı ne yapmalıyım?
  7. Gecikmiş OGS borcu nasıl ödenir?
  8. Kaçak geçiş cezası nereye ödenir?
  9. HGS ihlal ödeme nereden yapılır?
  10. Otoyol Ihlalli geçiş ne demek?
  11. Köprü geçiş ihlali ödenmezse ne olur?

Otoban kaçak geçiş nereye ödenir?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezaları PTT nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

Otoban kaçak geçiş cezası ne kadar?

Köprü ve otoyollarda kaçak geçiş yapanlara, giriş-çıkış yaptığı mesafeye ait ücretin dört katı idari para cezası uygulanıyor. Bu geçiş ücretinin 15 gün içerisinde ödenmesi durumunda ise ceza uygulanmıyor.

OGS okumadı kaçak geçiş yazdı ne yapmalıyım?

OGS çıkış gişesinde cihazınızın okunamadığı ve kaçak geçiş uyarısı ile karşılaştığınız durumlarda, sistem araç plakanızı görüntülemektedir. Bu nedenle araç plakanızı en kısa sürede bankaya başvuruda bulunarak düzelttirmeniz gerekmektedir. Aksi durumda cezalı geçiş ücretlerine maruz kalabilirsiniz!

Otoyol geçiş ücretleri nasıl ödenir?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş OGS/HGS etiketi almanızı öneririz.

Geçiş ihlali cezası nasıl ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

HGS okumadı ne yapmalıyım?

Eğer HGS okumuyor ise ne yapmalıyım diyorsanız öncelikle size en yakın PTT şubesine giderek durumu izah edebilirsiniz. Başka bir seçenek ise; HGS ile ilgili sorunlara hgs@ptt.gov.tr ve 4/5 numaralı telefondan çözüm aranabiliyor.

Gecikmiş OGS borcu nasıl ödenir?

OGS ihlalli geçiş yüklemelerini ise PTT şubelerden ve anlaşmalı bankaların internet bankacılığından yapabilirsiniz.

Kaçak geçiş cezası nereye ödenir?

Ceza ödeme işlemini kimliğiniz ve banka kartınızı yanınızda bulundurmak koşuluyla rahatlıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda HGS cezası nereye ödenir için PTT merkez ve şubelerinden ve de online PTT sitesinden de ceza ödeme işlemini yapabilirsiniz.

HGS ihlal ödeme nereden yapılır?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

Otoyol Ihlalli geçiş ne demek?

Geçiş İhlali Nedir? Türkiye'deki bazı kara yolu, köprü, otoban ya da tünellerden geçerken Hızlı Geçiş Sistemi'ni (HGS) ya da Otomatik Geçiş Sistemi'ni (OGS) kullanmamız gerekir. ... HGS ya da OGS bakiyenizde yeterli tutar olmaması ya da kaçak geçiş durumunda geçiş ihlali yapılmış olur.

Köprü geçiş ihlali ödenmezse ne olur?

Otoyoldan çıkış yaptığınız tarihi izleyen 15 gün içinde İhlalli Geçiş Bildirimi üzerinde belirtilen banka şubelerine ödeme yapılmadığı taktirde geçiş ücretinin 4 katı para cezası ve geçiş ücreti ile birlikte Tebligat Ücreti, Avukatlık Ücreti ve diğer masrafları içeren bir tutarda bir bedel ödemeniz gerekecektir.