Istanbul bilişim neden kapatılmıyor?

İçindekiler:

  1. Istanbul bilişim neden kapatılmıyor?
  2. Istanbul bilişimden paramı nasıl geri alabilirim?
  3. Birxy com guvenilir mi?
  4. Istanbul bilişim sipariş iptali nasıl yapılır?
  5. Istanbul bilişim sahibi kim?
  6. Istanbul bilişim mağazaları açık mı?
  7. Istanbul bilişim satıldı mı?
  8. Ucuzbudur com sitesi güvenilir mi?
  9. Ak akçe güvenilir mi?

Istanbul bilişim neden kapatılmıyor?

Koronavirüs nedeniyle tedarik sıkıntısına dikkat çekilen açıklamada, bazı kötü niyetli kişilerin sosyal medyada şirketin adına kötü propaganda yaptıklarına işaret edildi. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nce konkordato talebi reddedilen İstanbul Bilişim'in, itibarıyla iflasına karar verildi.

Istanbul bilişimden paramı nasıl geri alabilirim?

İstanbul Bilişim'den Para İadesi Nasıl Alabilirsiniz?
  1. [email protected].
  2. 08.

Birxy com guvenilir mi?

Birxy.com hakkında gerek şikayet sitelerinde, gerekse teknoloji sayfalarında pek güvenilir şeyler yazılmamış. ... Genel olarak bakıldığında birxy. com pek güvenilesi bir site değil. 3, 5 lira az ödeyeceksiniz diye strese girmeye değmez. Daha güvenilir ve bilindik sitelerden alışveriş yapmanızi öneririz.

Istanbul bilişim sipariş iptali nasıl yapılır?

İstanbul Bilişim Ürün İptali Nasıl Yapılır? İstanbul Bilişim sipariş iptali çağrı merkezini arayarak veya Şişli şubeye giderek iptali sağlayabilirsiniz.

Istanbul bilişim sahibi kim?

Elektronik ürün satışı yapan İstanbul Bilişim şirketi, 2002 yılında kuruldu. E-ticaret sektöründe ve 160 çalışanı bulunan şirketin sahibi ise 31 yaşındaki Nurettin Yavuz'dur.

Istanbul bilişim mağazaları açık mı?

Adres:Londra Asfaltı Kuleli Mevkii E-5 Karayolu Üzeri Airport Avm Kat -1 NO:11 Bakırköy / İstanbulAirport AVM mağazası haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arası açıktır.

Istanbul bilişim satıldı mı?

İstanbul Bilişim geçen yıl el değiştirdi. Kayıtlara göre şirketin yeni sahibi Nurettin Yavuz.

Ucuzbudur com sitesi güvenilir mi?

Hızlı güvenilir. Ucuz ama kaliteli. Güzel hizmet. Siparişlerimi 2 gün içinde elime ulaştırdılar. her şey yolunda gayet başarılı ürünler sıkıntısız ve güzelce paketlenmiş şekilde elime ulaştı.

Ak akçe güvenilir mi?

Akakçe güvenilir mi merak ediyorsanız, site internetteki güvenli gezintiler için sık tercih edilen HTTPS uzantısına sahiptir ve SSL sertifikası sayesinde kredi kartınızla güven içerisinde alışveriş yapmanızı amaçlar.