Masumlar Apartmanı 16 bölüm ne oldu?

İçindekiler:

  1. Masumlar Apartmanı 16 bölüm ne oldu?
  2. Masumlar Apartmanı 16 Şubat kaçıncı bölüm?
  3. Masumlar Apartmani 16 bölüm ne zaman?
  4. Masumlar Apartmanı 17 yayınlandı mı?
  5. Masumlar Apartmanı final yaptı mı?
  6. Ezgi Mola diziden çıkacak mı?
  7. Masumlar apartmanın tekrarı ne zaman oluyor?
  8. Masumlar Apt ne zaman final?
  9. Masumlar Apartmanı kaçıncı bölümde bitti?
  10. Masumlar Apartmanı 17 bolum ne zaman?
  11. Masumlar Apartmanı olacak mı?
  12. Masumlar Apartmanı 37 bölümde ne olacak?
  13. Ezgi Mola masumlar Apartmanından ayrıldı mı?
  14. Masumlar Apartmanı ndan kim ayrılıyor?
  15. Masumlar Apartmanı 10 bölüm tekrarı ne zaman?

Masumlar Apartmanı 16 bölüm ne oldu?

Safiye, Naci'nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru'nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye'nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur. ...

Masumlar Apartmanı 16 Şubat kaçıncı bölüm?

Bölüm (16 Şubat 2021 Salı) İmkansız aşkta yürekleri yakan acı son | Video.

Masumlar Apartmani 16 bölüm ne zaman?

Öte yandan Safiye'nin gelinlik giymesi de akıllara evlilik sorularını getiriyor. TRT1 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı'nın 29 Aralık Salı günü ekrana gelecek olan yeni bölümünden dikkat çeken bir fragman yayınlandı.

Masumlar Apartmanı 17 yayınlandı mı?

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayesinden yola çıkılarak senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı'nın 17. bölümü 12 Ocak Salı akşamı TRT 1'de yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı final yaptı mı?

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve yayımlandığı ilk günden bu yana Salı günlerine damga vuran dizi Masumlar Apartmanı, 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 37. bölümüyle sezon finali yapıyor. Fragman, şimdiden dizinin hayranları arasında merak uyandırdı.

Ezgi Mola diziden çıkacak mı?

Medyatava'nın haberine göre; Ezgi Mola, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Masumlar Apartmanı kadrosunda yer almayacak. Konuyla ilgili olarak yapım şirketi OGM Pictures'a da henüz ulaşmış bir talep bulunmuyor.

Masumlar apartmanın tekrarı ne zaman oluyor?

Masumlar Apartmanı tekrar bölümleriyle hafta içi her gün TRT 1'de!

Masumlar Apt ne zaman final?

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve yayımlandığı ilk günden bu yana Salı günlerine damga vuran dizi Masumlar Apartmanı, 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 37. bölümüyle sezon finali yapıyor. Fragman, şimdiden dizinin hayranları arasında merak uyandırdı.

Masumlar Apartmanı kaçıncı bölümde bitti?

İnci, Han'ın kollarında öldü. Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah ise açıklama yaptı. Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Tansel Öngel'in yer aldığı Masumlar Apartmanı 8 Haziran Salı akşamı ekrana gelecek olan 37. bölümüyle sezon finali yaptı. Dr.

Masumlar Apartmanı 17 bolum ne zaman?

Masumlar Apartmanı tarihinde 17. bölümüyle ekrana geldi.

Masumlar Apartmanı olacak mı?

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen ve yayımlandığı ilk günden bu yana Salı günlerine damga vuran dizi Masumlar Apartmanı, 8 Haziran Salı akşamı yayınlanacak olan 37. bölümüyle sezon finali yapıyor.

Masumlar Apartmanı 37 bölümde ne olacak?

İnci'nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci'nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. Safiye bir yandan Han ve İnci'nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci'nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir. ...

Ezgi Mola masumlar Apartmanından ayrıldı mı?

Medyatava'nın haberine göre; Ezgi Mola, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Masumlar Apartmanı kadrosunda yer almayacak.

Masumlar Apartmanı ndan kim ayrılıyor?

Sezon finali bölümüyle başrol oynadığı Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah, diziden ayrılma sebebine ilişkin ilk kez konuştu. Oyuncu, diziden ayrıldığı için kendisine beddua eden takipçilerine de sitem etti.

Masumlar Apartmanı 10 bölüm tekrarı ne zaman?

Masumlar Apartmanı 10. bölümü ile Salı saat 20:00'de ekrana geliyor. Masumlar Apartmanı 9. bölümü ile 10 Kasım 2020 Salı saat 20:00'de ekrana geliyor. Masumlar Apartmanı 8. bölümü ile Salı saat 20:00'de ekrana geliyor. Tekrarı Perşembe saat 11:00.