AnadoluJet bilet iptali nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. AnadoluJet bilet iptali nasıl yapılır?
  2. Anadolu Jet Uçak Bileti iptal edilir mi?
  3. Uçak bilet iptal edince para geri gelir mi?
  4. Anadolu Jet ücretsiz değişiklik nedir?
  5. AnadoluJet bilet değişikliği nasıl yapılır?
  6. Uçak bileti tarihi degisir mi?
  7. Uçuş iptal olursa ne olur Anadolu Jet?
  8. En uygun para iadesi ne zaman?
  9. THY para iadesi ne zaman?
  10. THY ücretsiz değişiklik nedir?
  11. Türk Hava Yolları bilet değişikliği nasıl yapılır?
  12. Pegasus bilet tarih değişikliği nasıl yapılır?
  13. Uçak bileti tarih değiştirme ne kadar?
  14. Otobüs bileti tarihi değiştirilir mi?
  15. Bilet iadesi ne zaman yatar?
  16. THY para iadesi kaç günde yapılır?

AnadoluJet bilet iptali nasıl yapılır?

Biletinizde değişiklik yapılabilmesi ya da uçuşunuzun iptal edilmesi için 08 numaralı telefondan çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Rezervasyonunuzdaki değişiklik ve iptaller geçerli ücret kurallarınız çerçevesinde yapılabilmektedir.

Anadolu Jet Uçak Bileti iptal edilir mi?

AnadoluJet Standat Sınıfında Bilet Değişikliği ve İptali Uçuşa 12-2 saat kala yapılacak değişikliklerde 100 TL ceza tutarı bulunmaktadır. İşlem ücreti yine 15 TL'dir. ... İptal iade şartları ise; yolcu uçuşuna 12 saat kala biletini iptal ettirmek ister ise bu işlemi yapmasına izin verilmez.

Uçak bilet iptal edince para geri gelir mi?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde bilet hizmet bedeli hariç tüm tutarlar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saat kala biletinizde iptal ya da değişiklik yapmak istediğinizde ise tarafınıza sadece havaalanı vergisi iade edilmektedir.

Anadolu Jet ücretsiz değişiklik nedir?

Yeni rezervasyon yapmayı planlıyorsanız, seyahat tarihinizi ücretsiz değiştirme ya da biletinizi açığa alma hakları ile kendinizi güvende hissedin, planlarınız değişirse uçuşunuzu da değiştirin.

AnadoluJet bilet değişikliği nasıl yapılır?

Anadolu Jet Havayolları'ndan satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerini arayarak her türlü tarih ve yön değişikliğini yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey müşteri hizmetlerini arayarak yapmak istediğiniz işlemi belirtmektir.

Uçak bileti tarihi degisir mi?

Evet. Ama dikkatinizi çekmek isteriz ki: Biletlerdeki bütün değişiklikler(tarih,güzergah vb.) hava yolu şirketi tarafından uygulanan tarife koşullarına göre, taşıyıcının iç kurallarına ve acentamızın telif hakkı kurallarına göre işlenmektedir.

Uçuş iptal olursa ne olur Anadolu Jet?

Uçuş saati değişen veya uçuşu iptal olan yolcularımız herhangi bir hak kaybına uğramayacaktır. Bilet değişiklik işlemlerinizi değişiklik bedeli olmaksızın veya herhangi bir ceza ücreti ödemeden AnadoluJet&Türk Hava Yolları Web/Mobil uygulamalarından ya da çağrı merkezimiz kanalıyla gerçekleştirebilirsiniz.

En uygun para iadesi ne zaman?

Para iadesi gereken işlemler kredi kartınızın bulunduğu bankaya göre 3 (üç) iş günü ile 5(beş) iş günü arasında değişiklik gösterebilir. Banka kartları (debit) ile yapılan işlemlerin iade süresi, bankalar arası prosedürlerden dolayı 7 (yedi) iş gününe kadar uzayabilir.

THY para iadesi ne zaman?

Business Esnek bilet iptal iade şartları ise uçuşunuza 1 saat kala tarafınıza herhangi bir para iadesi gerçekleşmezken, 12 saat kala aldığınız bilet tutarından 200 TL ve biletleme servis ücret kesintisi yapılarak kalan tutar tarafınıza iade edilir.

THY ücretsiz değişiklik nedir?

Türk Hava Yollarının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, şirket, Türkiye iç hat uçuşları ve Ercan Havalimanı uçuşları hariç biletlerde ilk değişiklikte ücretini almayacak. ... İkinci ve sonrasında yapılacak bilet değişikliklerinde oluşabilecek ücret farkları yolculardan tahsil edilecek.

Türk Hava Yolları bilet değişikliği nasıl yapılır?

Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları'ndan satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapabilmek için 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Pegasus bilet tarih değişikliği nasıl yapılır?

Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın alan misafirlerimiz, flypgs.com'da Bilet İşlemleri'nin altında yer alan "İletişim bilgilerini değiştir" seçeneğinden değişiklik yapabilir veya 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilir.

Uçak bileti tarih değiştirme ne kadar?

Gidiş Tarihin ve / veya Dönüş Tarihi Değiştirmekı Uçak Bileti değiştirmek için öncelikle havayolun'a ve almış olduğunuz biletin sınıfına göre içhatlar'da 20 TL'den başlayıp 200 TL'ye kadar olan ve yine hava yollarının değişiklik ücreti diye adlandırdığı ücreti ödemeniz gerekmektedir.

Otobüs bileti tarihi değiştirilir mi?

Otobüs biletlerinde firmalar arası değişim işlemi ve güzergah değişimi yapılamamaktadır. ... Biletiniz üzerinde değişim yapabilmek için yukarıdaki panelden bilet bilgilerinizi girdikten sonra biletinizin yanında yer alan Değiştir butonuna basarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilet iadesi ne zaman yatar?

İptal edilen biletlerin iadesi tarafımızdan bankanıza iletilir ve bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır.

THY para iadesi kaç günde yapılır?

İadesi mümkün olan ve ilgili havayolu tarafından iadesine karar verilen biletin bedel iadesi, bileti satın alırken kullanılan ödeme yöntemine uygun olarak yapılır. Kredi kartına 10 iş günü, banka kartlarına 15-20 iş gününe kadar iadeniz hesabınıza geçebilir.