Promosyonlu bilet nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Promosyonlu bilet nasıl iptal edilir?
  2. Alinan ucak bileti iptal edilir mi?
  3. Pegasus bileti iptal olur mu?
  4. Promosyonlu biletler iptal edilir mi?
  5. Uçak bileti iadesi nasıl yapılır?
  6. Alınan bilet nasıl iptal edilir?
  7. Uçak bileti iptalinde ne kadar para kesilir Pegasus?
  8. En uygun uçak bileti iptal edilir mi?
  9. Check in yapılan bilet iptal olur mu?
  10. Pegasus para iadesi nasıl yapılır?
  11. Uçak bileti iade edilir mi?
  12. Bilet aldıktan sonra iptal edilebilir mi?
  13. Yazıhaneden alınan bilet iptal edilir mi?

Promosyonlu bilet nasıl iptal edilir?

Ekonomi ve Business Class aldığınız biletlerin iptal ve iade gibi işlemlerini çağrı merkezimize ileterek talepte bulunabilirsiniz. Promosyon biletlerde ise bu durum geçerli değildir. Promosyon biletler satın alındıktan sonra iptal, iade ve değişiklik yapılamayan biletlerdir.

Alinan ucak bileti iptal edilir mi?

Bilet iptal sistemi sayesinde sizler de vakit kaybetmeden 2 adımlık bir süreç ile biletlerinizi iptal edebiliyorsunuz. Bu aşamada yapılan incelemeler ile birlikte biletlerinizin genel kurallar kapsamında iptal işlemine uygunluğu teyit edildiği takdirde süreç başlayacaktır.

Pegasus bileti iptal olur mu?

Biletini satın aldığın andan itibaren 24 saat içinde ücretsiz iptal etme şansı sadece Pegasus'ta!

Promosyonlu biletler iptal edilir mi?

Farklı şirketlerde farklı sınıflandırmalar yapılıyor ama genelde “promosyon” olarak belirtilmiş biletlerden aldığınızda iptal ve iade işlemi yapamıyorsunuz. “Esnek” biletlerde vergiler hariç iade alabiliyor ya da az bir miktar ödeme yaparak iptal ve değişiklik işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Uçak bileti iadesi nasıl yapılır?

Bilet iptal ve iadesi için ana sayfada bulunan ''Bilet İptal'' bölümünden bilgilerinizi girerek iptal edilebilen biletlerde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 0850 333 88 88 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak da işlem yaptırabilirsiniz.

Alınan bilet nasıl iptal edilir?

Biletall.com üzerinden otobüs bileti sekmesinden bilet satın aldıysanız, sitenin üst tarafında bulunan 'İptal/İade' menüsü seçilir. Açılan ekrana Pnr no ve yolcu soy isim ya da telefon numarası girilerek bilet görüntülenir. 'İade et' butonu ile biletin iptali ve işlem yapılan hesaba iadesi yapılır.

Uçak bileti iptalinde ne kadar para kesilir Pegasus?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bire süre kaldığı durumda 95 TL işlem bedeli talep edilmektedir.

En uygun uçak bileti iptal edilir mi?

Bilet iptal ve iadesi için ana sayfada bulunan ''Bilet İptal'' bölümünden bilgilerinizi girerek iptal edilebilen biletlerde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 0850 333 88 88 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak da işlem yaptırabilirsiniz.

Check in yapılan bilet iptal olur mu?

Check-in yapılmış bir biletinizi iptal ettirmek isterseniz eğer önce havayolunu arayarak check-in'i kaldırmanız gerekir. Sefer iptali saat değişikliği olan biletleriniz için 0850 333 88 88 numaralı telefondan Çağrı Merkezimize ulaşarak işlem yapabilirsiniz.

Pegasus para iadesi nasıl yapılır?

Eğer biletinizi flypgs.com, mobil kanallar veya çağrı merkezi aracılığıyla satın aldıysanız bu bölümden ücretsiz olarak uçuş değişiklik veya iptal / iade işleminizi yapabilirsiniz.

Uçak bileti iade edilir mi?

Biletinizin iadesi tarafımızdan talep edildiği tarihten itibaren, havayolu ile bağlantıya geçilecek olup, gelecek olan iade tutarı, ödeme yaptığınız kredi veya bankamatik kartına (yapılan işleme göre taksit veya tek çekim olarak) iade edilecektir.

Bilet aldıktan sonra iptal edilebilir mi?

Eğer biletinizi iptal ettirmeye karar verdiyseniz, bu işlemleri havayolunun çağrı merkezi veya bilet satış ofislerinden yaptırabilirsiniz. İnternetten bilet aldıysanız yolcu satış ofislerine yönlendiriliyor. İadenin gerçekleştirilmesi için bileti satın aldığınız kredi kartı ve kimlik kartınızı gerekiyor.

Yazıhaneden alınan bilet iptal edilir mi?

BİLETİ AÇIĞA ALMA YA DA İPTAL İŞLEMİ YOK” Ayrıca yazıhaneden alınan biletlerde bu sorun yok. En sıkıntılı noktası ise bileti aynı güzergahtan başka bir yerde kullanamamak ve geri dönüş yönüne de çevirememek. Halkla ilişkiler departmanı da yardımcı olabilecek seviyede ve yeterlilikte zaten değil.