Karaca çeyiz paketinde neler var?

İçindekiler:

  1. Karaca çeyiz paketinde neler var?
  2. Karaca kampanya ne zaman son?
  3. Karaca Yemek Takımları nerede üretiliyor?
  4. Karaca kime ait?
  5. Karaca kampanya kodu nasıl kullanılır?
  6. Karaca markası kime ait?
  7. Karaca Home ne malı?
  8. Jumbo yu kim satın aldı?
  9. Karaca hediye kartı nasıl kullanılır?

Karaca çeyiz paketinde neler var?

Karaca çeyiz seti içerisinde tencere ve tavalar, tabaklar, yemek takımları, çatal – kaşık – bıçak takımları yer alıyor. Dayanıklı tencere ve tavaları, estetik desenli yemek takımları, zarif çatal – kaşık – bıçak takımları Karaca güvencesi ile sunuluyor.

Karaca kampanya ne zaman son?

Karaca Garanti Bonus Kampanyası Kampanya Açıklaması: 01 - tarihleri arasında Karaca Grup firmalarında (Karaca Züccaciye, Karaca Home, Emsan, Jumbo, Cookplus ve Homend) Bonus kredi kartları ile tek seferde yapılan peşin veya taksitli ödemelerde geçerlidir.

Karaca Yemek Takımları nerede üretiliyor?

Porselenlerin kalıpları ve desenleri de İtalya'daki bir tasarım firması tarafından yapılıyor. Tunus İtalya, Fransa ve Türkiye üçgeninde üretim noktası. Karaca'nın tüm ürünlerinin tasarımı halen İtalya'da yapılır.

Karaca kime ait?

Karaca'nın sahibi ve kurucu Malatyalı Arif Karaca'dır. 47 sene önce İstanbul'da küçük bir cam atölyesinde temelleri atılan Karaca'nın başına 2006'da Fatih Karaca geçmiştir.

Karaca kampanya kodu nasıl kullanılır?

Alışverişinize uygun olan indirim kuponunu seçtikten sonra kuponun altında yer alan “Kodu Aç” butonuna tıklayın. Ekranınızda açılan küçük pencere içerisinde yer alan kodu kopyalayın ve kodun hemen altında yer alan “Karaca'ya Git” linkine tıklayarak Karaca internet sitesine gidin.

Karaca markası kime ait?

Karaca'nın sahibi ve kurucu Malatyalı Arif Karaca'dır. 47 sene önce İstanbul'da küçük bir cam atölyesinde temelleri atılan Karaca'nın başına 2006'da Fatih Karaca geçmiştir.

Karaca Home ne malı?

Karaca, 1973 yılında kurulan Karaca Züccaciye Tic. ve San. A.Ş. bünyesindeki mutfak, sofra ve ev tekstili ürünleri markasıdır. Türkiye'nin bütün şehirlerinde mağazaları bulunurken ayrıca 29 yurtdışı mağazası ile hizmet veriyor.

Jumbo yu kim satın aldı?

Nubar Çolakyan'ın 67 yıl önce çatal ve kaşık üretmek için kurduğu Jumbo, 20 milyon dolara ailenin elinden çıktı. Markanın yeni sahipleri Karaca Porselen'in sahibi Fatih Karaca ve elektronik markası Sunny'nin patronu Adem Atmaca oldu. Birkaç ay sönce sessiz sedası gerçekleşen satın almanın bedeli ise 20 milyon dolar.

Karaca hediye kartı nasıl kullanılır?

Kart; sadece Türkiye'de geçerli olup, Kart hamili tarafından Franchise mağazalar istisna kalmak kaydıyla tüm KARACA[ES1] mağazalarında ya da COOKPLUS tarafından uygulamanın mümkün kılınması halinde www.cookplus.com üzerinden satışa sunulan ürünleri satın almak için peşin bir ödeme şekli olarak kullanılabilir.