Araç şase no nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Araç şase no nasıl sorgulanır?
  2. Bir aracın geçmişini nasıl öğrenebiliriz?
  3. Şasi numarası ile araç bilgilerine nasıl ulaşılır?
  4. Araç şasi numarası nerede olur?
  5. Şasi numarası ile ne yapılabilir?
  6. Kia kamyonet şasi numarası nerede?
  7. Şasi numarası verilir mi?
  8. Arabanın şase numarası başkasına verilir mi?
  9. Şase no ile parça sorgulama nasıl yapılır?
  10. Kia Bongo Kamyonet şase numarası nerede yazar?

Araç şase no nasıl sorgulanır?

''5664'' numarasına SMS gönderilir. Bu kapsamda araca ilişkin tüm hasar bilgileri şase numarası üzerinden öğrenilir. Bilgiler işlem yapılan telefona SMS ile gönderilir.

Bir aracın geçmişini nasıl öğrenebiliriz?

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone ile anlaşmalı olarak devreye alınmış olan SMS projesi ile kişiler mesaj atarak arabalarının hasar geçmişlerini, araç detay bilgilerini, eksper raporuna göre değişen parçalarını Turkcell, Türk Telekom, Vodafone "5664"e mesaj atarak sorgulayabilirler.

Şasi numarası ile araç bilgilerine nasıl ulaşılır?

Aracın şasi numarası ile sorgulama yapmak için HASAR BOŞUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms göndermeniz yeterli. Aracın şasi numarasıyla tüm detay bilgilerini öğrenmek için DETAY BOŞLUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms gönderin.

Araç şasi numarası nerede olur?

Genellikle sürücü tarafında ön camın sol altında veya yine sürücü tarafı kapısının iç kısmında plakalar ya da etiket üzerine yazılı hâlde bulunan araç şasi numarası, aracın farklı noktalarında da yer alabilir. Araç şasi numarası, kaput altında ya da motor üzerinde de yazıyor olabilir.

Şasi numarası ile ne yapılabilir?

Fakat en kısa yol araç ruhsatlarının içinde Şasi no yazılı kısımdan ulaşmaktır. Şase numarasının ister yedek parça teyidi için parça satışı yapan e-ticaret siteleriyle isterse araç satışı öncesi aracınızı satın almak isteyen alıcılar ile paylaşılması tamamen güvenli bir eylemdir.

Kia kamyonet şasi numarası nerede?

Aracınızın sol ön tarafında ya da ruhsatınızda bulunan 17 haneli şasi numarasını girin.

Şasi numarası verilir mi?

Şasi numarası aracınızın kimlik numarasıdır. ... Şase numarasının ister yedek parça teyidi için parça satışı yapan e-ticaret siteleriyle isterse araç satışı öncesi aracınızı satın almak isteyen alıcılar ile paylaşılması tamamen güvenli bir eylemdir.

Arabanın şase numarası başkasına verilir mi?

Şase numarasının ister yedek parça teyidi için parça satışı yapan e-ticaret siteleriyle isterse araç satışı öncesi aracınızı satın almak isteyen alıcılar ile paylaşılması tamamen güvenli bir eylemdir.

Şase no ile parça sorgulama nasıl yapılır?

Şase Numarası İle Yedek Parça Nasıl Bulunur? Site içerisinde şaseden parça bul kısmına tıklayınız. Araç şase numarasını yazıp araç bul butonuna basınız. Sistem otomatik olarak aracın teknik bilgilerine ulaşıp yedek parçalar ile eşleyerek belli kategorilerde sınıflayarak karşınıza çıkarmaktadır.

Kia Bongo Kamyonet şase numarası nerede yazar?

Şase numarası nerede bulunur sorusuna gelince Şase numarası otomobilinizin ön camının sol altında yada ön sol kapı direğinde yada motor kaputunun sağ üst kısmında yer alır bunun dışında şase numarasına Tüvtürk'ün muayene evraklarından , ruhsatınızdan , noter devir evraklarından yada sigorta poliçenizden ulaşabilirsiniz ...