Crease bölgesi ne demek?

İçindekiler:

  1. Crease bölgesi ne demek?
  2. Eye crease ne demek?
  3. Eye crease Brush ne demek?
  4. Katlanma bölgesi neresi?
  5. Blending Brush ne demek?
  6. All Over Eye Brush ne demek?
  7. Essential Crease Brush ne demek?
  8. Aydınlatıcı nasıl yapılır?
  9. Lip Brush ne işe yarar?
  10. Fırça Çeşitleri Nelerdir?
  11. Deluxe Crease Brush ne demek?
  12. Medium Shadow Brush ne demek?
  13. Haylayter nereye uygulanır?
  14. Makyajda Haylayter nasıl yapılır?
  15. Göz farı nereye sürülür?
  16. Göz kapağına far nasıl sürülür?

Crease bölgesi ne demek?

1. "crease" makyaj gurularının Türkçesini bilemedikleri için kullandıkları "katlanma, kırışma" anlamına gelen İngilizce kelime. Üst göz kapağının katlanma yeri yani. göz kapağının orasına başka renk far sürülmesi mübahtır. Sakın bu detayı atlayıp da günaha girmeyin süslüler.

Eye crease ne demek?

Kaş kemiğinin bitip, göz yuvarlağının başladığı bölgede oluşan çukura crease bölgesi deniyor. Makyaj yaparken bu bölgeye uygulanan özellikle koyu renkli farlar gözün daha çekik ve büyük görünmesine yardımcı oluyor.

Eye crease Brush ne demek?

Eye Crease Fırçası ile göz pınarı ve çevresinde etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Gölgelendirme ve renk geçişlerinde göz çevresinin belirginleştirilmesine yardımcı olur. Göz kapağında buğulu bir etki yaratmak için fırça uçları eğimli tasarıma sahiptir.

Katlanma bölgesi neresi?

Bunu yapmak için 3 farklı göz yapısına odaklanıyoruz: gizli crease bölgesi, hafif belli crease bölgesi ve belirgin crease bölgesi. Bu arada 'crease' denilen yer, göz kapağı çizgisi veya göz kapağının katlanma yeri olarak adlandırılan yerdir.

Blending Brush ne demek?

Blending Fırçası: Gölgelendirme fırçaları diyede geçer. Göz makyajının olmazsa olmaz fırçası, tamamlayıcıdır. Göz makyajınızda bir çok rengi bir arada kullanmanız halinde renklerin birbirleri ile karışmasını, doğal durmasını sağlar.

All Over Eye Brush ne demek?

All-Over Eyeshadow Brush 200, maksimum çok yönlülük için özel olarak tasarlanmıştır. Bu, herkesin hayal ettiği boya fırçası! Ultra yumuşak sentetik kıllar, daha önce hiç olmadığı kadar derin bir görünüm elde etmek için tüm göz kapağında renk biriktirmeyi ve dağıtmayı kolaylaştırır.

Essential Crease Brush ne demek?

Real Techiniques Essential Crease Brush Far fırçası olarak tasarlanan özel fırça, yumuşak kıl yapısına sahiptir. Göz farınızı uygulamanıza yardımcı olurken eşit dağılımını da sağlar.

Aydınlatıcı nasıl yapılır?

Aydınlatıcıyı sadece elmacık kemiklerinin üzerine ve yanaklarına, kontür yaptığın hattın altına taşmayacak şekilde sürmelisin. Burnunu daha ince ve kalkık göstermek için, sadece burnunun ucuna ufak bir nokta halinde uygulamalısın.

Lip Brush ne işe yarar?

Dudaklarını profesyonelce renklendirmenin en kolay yolu. Kolay sürülebilen fırça ile ruju kolaylıkla eşit olarak uygulayabilirsiniz. Ruj daha uzun süre kalıcılığını korur.

Fırça Çeşitleri Nelerdir?

Makyaj fırçası çeşitleri ve işlevleri
  • Far fırçası:
  • Açılı far fırçası:
  • Kalem far fırçası:
  • Karıştırma fırçaları:
  • Eyeliner fırçası:
  • Yoğun far fırçası:

Deluxe Crease Brush ne demek?

Real Techniques Deluxe Crease 300 / Far Karıştırma Fırçası Kısa ve yoğun kıl yapısı ile hazırlanmış karıştırma fırçasıdır. Toz ve krem yapıdaki göz farları için tasarlanmıştır. Göz makyajınızı yaparken göz farınızı karıştırmanıza yardımcı olur.

Medium Shadow Brush ne demek?

Real Techiniques Medium Shadow Brush Geniş ve yoğun kıl yapısı ile toz ve krem far uygulamalarınızda kullanabileceğiniz bir far fırçasıdır. Gölgeleme ve karıştırma fırçası olarak da profesyonel uygulama sağlar.

Haylayter nereye uygulanır?

Aydınlatıcı yüzün hangi bölümüne uygulanır? Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır.

Makyajda Haylayter nasıl yapılır?

Fondötenden sonra Highlighter'ı T bölgenize uygulayın ve parmak uçlarınızla yayın. Daha sonra elmacık kemiklerinize de biraz sürebilirsiniz. Highlighter'ın toz, likit ve stik olmak üzere 3 çeşidi vardır.

Göz farı nereye sürülür?

Öncelikle seçtiğin açık bir rengi düz dar fırçası ile kirpiklerinden başlayarak kaş diplerine kadar uygulayın. Uyguladığın en açık tonun bir ton koyusu olan farı kirpik diplerinden başlayarak katlanma çizgisine kadar devam ettir.

Göz kapağına far nasıl sürülür?

Günlük far nasıl sürülür?
  1. Makyajına cilt tonundan bir ton açık bir far ile başlayabilirsin. Bu tonla göz kapaklarının iç kısmını ve kaş kemerini aydınlatabilirsin.
  2. Sonrasında ten renginle uyumlu orta ton bir farı gözünün dış köşesinden başlayarak uygulamalısın. ...
  3. Sıra geldi tonu bir ton koyultmaya.