Kuantum tedavi nedir?

İçindekiler:

  1. Kuantum tedavi nedir?
  2. Kuantum biorezonans nedir?
  3. Quantum ilaç nedir?
  4. Dr Bilgehan Biçer kimdir?
  5. Biocybernetic Body Balancing nedir?
  6. Biorezonans nedir ne işe yarar?
  7. Biorezonans nasıl yapılıyor?
  8. Azimut ilaç ne işe yarar?
  9. Fungisit mantar ilacı ne işe yarar?
  10. Hasan Hüseyin Eren kimdir?
  11. Cyber scan nedir?
  12. Biorezonans seans ücreti ne kadar?
  13. Biorezonans ile hangi hastalıklar tedavi edilir?
  14. Biorezonans bilimsel mı?
  15. Azimut 320 ne işe yarar?
  16. Azimut 320 SC ne işe yarar?
  17. Fungisit mantar ilacı ne zaman kullanılır?
  18. Fungusit mi fungisit mi?
  19. Kuantum fiziği nedir basitçe?

Kuantum tedavi nedir?

Kuantum Tıbbı - tıp bilim dalında çok etkili ve hızlı gelişen, özellikle elektromanyetik foton enerjilerini ( lazer ) insanlarla, hayvanlarla ve bitkilerle kaynaştıran bilimdir. dikkatle dengelenmiş kombinasyonudur.

Kuantum biorezonans nedir?

Biorezonans; kuantum fiziğini temel alan kuantum fiziği ile hazırlanmış, biyofiziksel bir tekniğe sahip, enerji terapisi olarak geçen ve bünyesinde herhangi bir kimyasal ilaç bulundurmayan test ve terapi metodudur. Biorezonans terapilerinde maddenin kendisi değil frekansı kullanılmaktadır.

Quantum ilaç nedir?

Quantum MZ® bağ ve sebzede görülen çeşitli mantar hastalıklarında kullanılan, koruyucu, tedavi edici ve anti sporulant özelliği olan iki aktif maddenin karışımdan oluşan sistemik bir fungisittir. ` Mancozeb ve %9 Dimethomorph içeren, suda dağılabilen granül formülasyonundadır.

Dr Bilgehan Biçer kimdir?

Dr. Bilgehan Biçer 1992 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1992-1996 yılları arasında kamu hastanelerinde Acil ve Diyaliz hekimliği görevlerinde bulundu. 1996-2000 yıllarında Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı.

Biocybernetic Body Balancing nedir?

Biocybernetic Body Balancing ( BBB ) sistemi Teslanın sayıl tabanlı dalga teknolojisini kullanır. BBB sistemi vücudun dengelenmesi ve bozulan fonksiyonların yeniden normale döndürülmesi için tasarlanmış bir cihazdır. Cyberscan bio sibernetik teknolojiyi kullanan bir biofeedback cihazıdır.

Biorezonans nedir ne işe yarar?

Biorezonans; vücudun sağlıklı forma dönüşmesi, allerjilerin tedavisi, ağır metallerin atılması, bağışıklık sisteminin düzenlenmesi, hastalıkların tedavi edilmesi amacı ile kullanılan bir terapi yöntemidir. Frekans tüm canlı cansız varlıklarda mevcut olan spesifik özelliktir.

Biorezonans nasıl yapılıyor?

Elektromanyetik frekanslarla uygulanmaktadır. Biorezonans cihazından yayılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonundan yayılanın binde biri kadardır. Vücudumuza ait tükürük, idrar gibi sıvılarda bulunan sağlıklı frekanslar da güçlendirilerek kişiye verilir. Böylelikle bağışıklık sistemimiz desteklenmiş olur.

Azimut ilaç ne işe yarar?

Azimut 320 SC Azot alınımını arttırır. Yeşil aksam alanı artar. Dane Verimini ve Kalitesini Arttırır. Suyun Verimli Kullanımını Sağlar.

Fungisit mantar ilacı ne işe yarar?

fungicide), mantar ve mantar sporlarının öldürülmesinde ve kontrol altına alınmasında kullanılan kimyasallara verilen genel isimdir. Fungi kelimesinden türetilmiştir. Fungusitler tarımda verim kaybını engellemek için kullanılır çünkü mantarlar mahsulün verimini ciddi miktarda azaltabilir.

Hasan Hüseyin Eren kimdir?

Hasan Hüsnü EREN Tıp fakültesi Eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesinde tamamladı. Frekans tıbbı olarak adlandırılan bioresonans ve bioquantum uygulamaları ile ilgili başta Almanya olmak üzere Rusya, Ukrayna ve Çin de araştırmalar yapmış ve eğitimlere katılmıştır. ...

Cyber scan nedir?

Cyberscan bio sibernetik teknolojiyi kullanan bir biofeedback cihazıdır. Yapmış olduğu işlemler quantum fiziği ile izah edilebilir ve bilimseldir. Cyberscan teşhis cihazı değildir. Fakat bir doktor tarafından uygulandığında teşhise yönelik oldukça sağlam bilgiler sunan bir cihazdır.

Biorezonans seans ücreti ne kadar?

Biorezonans ile sigarayı bırakma tedavisi 2 seans olarak uygulanır ve seanslar yaklaşık 40-50 dakika süre. Seanslar arasında 72 saatlik bir zaman dilimi konur.

Biorezonans ile hangi hastalıklar tedavi edilir?

Manyetik biorezonans aşağıda belirtilen hastalıkların tedavisinde kullanılır:
  • Bel ağrısı
  • Fibromiyalji.
  • Kas ağrıları
  • Kemik ağrıları
  • Eklem ağrıları
  • Eklem iltihabı
  • Boyun ağrısı
  • Multipl skleroz.
Daha fazla öğe...

Biorezonans bilimsel mı?

Her şeyden önce biorezonans henüz bilimsel olarak kanıtlanmış bir tedavi yöntemi değil. Alerji, uyku bozukluğu, hormonal dengesizlik, sigarayı bırakma gibi konularda uygulanıyor.

Azimut 320 ne işe yarar?

Biber külleme hastalı, domates külleme hastalı ve hıyarda külleme hastalığına karşı etkili mantar ilacı. Buğdayda külleme ve septoria ya karşı etkili fungusit ilaçtır.

Azimut 320 SC ne işe yarar?

Azimut 320 SC Azot alınımını arttırır. Yeşil aksam alanı artar. Dane Verimini ve Kalitesini Arttırır. Suyun Verimli Kullanımını Sağlar.

Fungisit mantar ilacı ne zaman kullanılır?

Koruyucu olan fungisitler, mantar enfeksiyonu yayılmadan önce, koruma amaçlı uygulanıyor. Yalnızca koruyucu etki sunan ürünler, oluşabilecek herhangi bir salgının önüne geçmeye yardım ediyor. Ekinlerin yüzeylerine püskürtülen ilaçlar, mantarların varlığını sona erdirerek olası zarar ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Fungusit mi fungisit mi?

Fungusit (İng. fungicide), mantar ve mantar sporlarının öldürülmesinde ve kontrol altına alınmasında kullanılan kimyasallara verilen genel isimdir. Fungi kelimesinden türetilmiştir. ... Ayrıca hayvancılıkta mantara bağlı enfekiyonları önlemek ve tedavi etmek amaçlı kullanılır.

Kuantum fiziği nedir basitçe?

Kuantum fiziği ya da diğer adı ile Kuantum Mekaniği evrenin işleyişini oldukça yakından inceleyen bir bilim dalıdır. Evreni çok daha iyi bir biçimde anlayabilmek amacı ile atom içerisinde yer alan Proton, elektron, kuarklar ve nötron kuantum fiziğinin kapsama alanına girmektedir.