iPhone 6 garanti süresi ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone 6 garanti süresi ne kadar?
  2. iPhone hangi garanti kapsamında?
  3. iPhone batarya değişimi kaç TL?
  4. Apple garanti nasıl başlar?
  5. iPhone garanti nasıl bakılır?
  6. Iphone türkiye garantili ne demek?
  7. iPhone hangi durumlarda garanti kapsamı dışında kalır?
  8. Apple kapsam süresi doldu ne demek?
  9. Batarya değişimi kaç TL?
  10. iPhone batarya değişimi ne zaman yapılmalı?
  11. Telefonun garantisi nasıl başlar?
  12. Distribütör garantisi ne demektir?
  13. Telefonun garantisine nasıl bakılır?
  14. Telefonun garantili olduğunu nasıl anlarım?
  15. 2 Yıl Apple Türkiye Garantili ne demek?
  16. Türkiye garantili ne demek?
  17. Telefonun Türkiye cihazı olduğu nasıl anlaşılır?

iPhone 6 garanti süresi ne kadar?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

iPhone hangi garanti kapsamında?

Sözleşme numarasını veya garanti kapsamı belgesini alma mysupport.apple.com adresine gidin. Apple Kimliğinizle giriş yapın. Aygıtınızı seçin. Garanti Kapsamı Belgesini Görüntüle'yi tıklayın.

iPhone batarya değişimi kaç TL?

iPhone batarya değişimi fiyat listesi
iPhone ModeliBatarya Değişimi Fiyatı
iPhone 5149 TL
iPhone 5S149 TL
iPhone 6200 TL
iPhone SE 2020300 TL
14 satır daha

Apple garanti nasıl başlar?

Apple ürünlerinde ürün satın alındığında mı garanti başlıyor, yoksa ürün aktif edildiğinde mi? Örneğin hediye alınmış bir ürün 4 ay sonra teslim edilir ise, garantisi 4 ay önce mi başlamış oluyor? satin alma tarihinden itibaren baslar! faturada alis tarihi olarak yazan ayni zaman garantinin baslangic tarihidir.

iPhone garanti nasıl bakılır?

Apple cihazınız üzerinden şu adımları izleyin;
  1. Ayarlar bölümüne tıklayın.
  2. Burada yer alan 'Genel' penceresini açın.
  3. Hakkında bölümünü açın.
  4. Bu alanda 'Garanti Süreniz Doluyor' metninin yanında garantinin biriş tarihini görebilirsiniz.

Iphone türkiye garantili ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

iPhone hangi durumlarda garanti kapsamı dışında kalır?

Yetkili servisler ve üretici firmalar, hatalı şarj etme, kalitesiz şarj aleti ve kablo kullanımı sebebiyle meydana gelen tüm arızaları garanti kapsamı dışında görmektedir. Öte yandan üretici firma onayı olmayan aksesuar ve cihazların kullanımı sonucu meydana gelen arızalar da cihazı garanti kapsamı dışına çıkarıyor.

Apple kapsam süresi doldu ne demek?

Örneğin Apple'ın tüm dünya ülkelerinde iPhone garanti süresi 1 yıl yani 12 ay ile sınırlı iken ülkemizde bu süre 2 yıl yani toplamda 24 aydır. ... Eğer "Onarım ve Servis Kapsamı" başlığının yanında Süresi Doldu gibi bir ibare varsa iPhone'unuzun garanti süresi dolmuş demektir.

Batarya değişimi kaç TL?

Samsung Galaxy batarya değişimi fiyat listesi
ModelBatarya Değişimi
Samsung Galaxy S9 Plus250 TL
Samsung Galaxy S9180 TL
Samsung Galaxy S8 Plus250 TL
Samsung Galaxy S8250 TL
73 satır daha

iPhone batarya değişimi ne zaman yapılmalı?

Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir. Ancak bataryanızdan şikayetçi değilseniz acele etmenize gerek yok. Fakat batarya kullanım süresi size yetmiyorsa değişim kararı aldıysanız bu süreçte sadece bir yetkili servisten yardım alın.

Telefonun garantisi nasıl başlar?

Garanti süresi malın teslimi ile başlar ve en az iki yıldır. ... Malın tanıtma ve kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı olarak kullanılmasından kaynaklanan arızalarda tüketici seçimlik haklarını kullanamaz.

Distribütör garantisi ne demektir?

Distribütör garantili cihaz firmanın resmi olarak Türkiye'de satmış olduğu ve garanti verdiği ürünü içerir. ... Distribütör garantili cihazlarda üretici firma, kendi adına açmış olduğu ya da anlaşmış olduğu servislerle garanti kapsamı içerisinde ücretsiz olarak cihazlarda yaşanan problemleri gidermektedir.

Telefonun garantisine nasıl bakılır?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

Telefonun garantili olduğunu nasıl anlarım?

IMEI numaranız ile telefonun markasına göre ilgili sorgulama sayfasına girerek garanti süresi öğrenilebilir....IMEI ile Garanti Süresi Sorgulama
  1. Telefona ait garanti belgesi veya cihazın kutusu üzerinden,
  2. Telefonunuzdan *#06# tuşlayarak,
  3. Telefonunuzun batarya bölümünden,

2 Yıl Apple Türkiye Garantili ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici hakları kanunları ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

Türkiye garantili ne demek?

Distribütör garantili cihaz Türkiye garantili olarak satışa sunulan bir ürünün kendi üretici firması tarafından garantisi bulunduğunu ifade eder. ... Aynı zamanda ürünü satın aldığınız firmanın herhangi bir yetkili servisine ürünü götürerek teknik konuda destek almanız da mümkündür.

Telefonun Türkiye cihazı olduğu nasıl anlaşılır?

Cihazınızın kaçak ya da çalıntı bir cihaz olmadığını sorgulamak için Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun E-Devlet üzerinden kullanabileceğiniz güzel bir aracı var. Telefonunuzda arama kısmına yazacağınız *#06# koduyla cihazınızın IMEI kodunuzu öğrenmekle başlayın.