Halkbank 2 el taşıt kredisi kaç yaşa kadar?

İçindekiler:

  1. Halkbank 2 el taşıt kredisi kaç yaşa kadar?
  2. Halkbank taşıt kredisi faizi ne kadar?
  3. Halk Bankası araç kredisi kaç yaşa kadar?
  4. Taşıt kredisi kaç modele kadar çıkıyor?
  5. Yapı Kredi taşıt kredisi kaç yaşa kadar?
  6. Kuveyt Türk taşıt kredisi kaç yaşa kadar?
  7. Ikinci el arabaya ne kadar kredi çıkar?

Halkbank 2 el taşıt kredisi kaç yaşa kadar?

Halkbank araç kredisi şartları şunlardır: 2.el taşıt kredisi yaş sınırı 5'tir.

Halkbank taşıt kredisi faizi ne kadar?

10.09.2021 tarihi itibariyle 48 ay vadede Halkbank taşıt kredisi faiz oranı %1,58, maliyet oranı %1,92 . 10.09.2021 haftası Halkbank taşıt kredisi faiz oranı bir önceki haftaya göre artmıştır. 10.000 TL taşıt kredisi kullanılırsa 319 TL aylık taksit ile 48 ayda 15.320 TL toplam geri ödeme oluşacaktır.

Halk Bankası araç kredisi kaç yaşa kadar?

Azami 6 Ay Ödemesiz toplam azami 60 Ay Vadeli 2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami limit 150 Bin TL olacak. Kredi tutarı kasko değeri üzerinden özkaynak/yabancı kaynak üzerinden hesaplanacak olup, 7 yaşa kadar olan taşıtlar kredilendirilecek.

Taşıt kredisi kaç modele kadar çıkıyor?

Genellikle en fazla 5 yaşında olan araçlara araç kredisi sağlanırken bu süre bazı bankalarca 10 yaşa kadar çıkarılmıştır. Bazı bankalar farklı vade süreleri için ise değişik kredi yaş sınırları da koyabilmektedir.

Yapı Kredi taşıt kredisi kaç yaşa kadar?

Hayalinizdeki araca kavuşmak şimdi Yapı Kredi Taşıt Kredisi ile mümkün. 0 km ve 10 yaşa kadarki 2. el araçlarda 48 aya varan vadelerle, kefilsiz ve ekspertiz süreci ile uğraşmadan bireysel taşıt kredisi almak için için sizi en yakın Yapı Kredi şubesine bekliyoruz.

Kuveyt Türk taşıt kredisi kaç yaşa kadar?

Sıfır ve ikinci el binek araçlarda, tüketicilere TL ve döviz olarak finansman sağlanır. 2. El araç finansmanlarında 10 yaşa kadar finansman desteği sağlanmaktadır. Ancak, 0-5 yaş araçlar için maksimum 48 ay, 6-10 yaş araçlar için maksimum 36 ay taksit ile finansman kullandırılacaktır.

Ikinci el arabaya ne kadar kredi çıkar?

Eğer satın alacağınız aracın değeri maksimum 50.000 TL ise çekebileceğiniz kredi tutarı, araç değerinin %70'i kadar olacaktır. Araç değeri, 0 km araçlar için aracın proforma faturasında, 2.el araçlar için kasko bedelinde yazan tutara eş değerdir.