SunExpress uçak bileti nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. SunExpress uçak bileti nasıl iptal edilir?
  2. SunExpress uçuşları iptal etti mi?
  3. SunExpress Uçak Bileti ertelenir mi?
  4. SunExpress online check-in bitiş tarihi nedir?
  5. SunExpress bilet iptali ne kadar?
  6. Check-in yapılan bilet iptal olur mu?
  7. SunExpress Aşı zorunlu mu?
  8. SunExpress yemek veriyor mu?
  9. Uçak bileti erteleme nasıl yapılır?
  10. Uçak bilet değişikliği nasıl yapılır?
  11. Tüm yolcular için check-in yapıldı ne demek?
  12. Online check-in yaptıktan sonra bagaj verilir mi?
  13. Ucak bileti iptal kesintisi ne kadar?
  14. Ucak bileti iptal edersek ne olur?
  15. Pegasustan alınan uçak bileti iptal edilebilir mi?
  16. SunExpress PCR testi zorunlu mu?
  17. Uçuşlarda Aşı zorunlu mu?
  18. Uçakta su yasak mı?
  19. Uçakta ikram var mı?

SunExpress uçak bileti nasıl iptal edilir?

Sun express uçak bileti iptal etme işlemini sun express üzerinden yapacak olan yolcuların sun express mail adresi olan travelcenter @sunexpress.com üzerinden veya 4 numaralı çağrı merkezi üzerinden hava yolu firması ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

SunExpress uçuşları iptal etti mi?

SunExpress, Türkiye ile Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya arasındaki tüm uçuşlarını 8:00'den 'ye kadar durdurduğunu açıkladı.

SunExpress Uçak Bileti ertelenir mi?

Sunexpress bilet erteleme, uçuş bileti satın alma, satın alınmış bilette değişiklik, biletlerde yön değişikliği, özel rezervasyon yaptırma gibi pek çok işlem 0850 303 07 87 müşteri hizmetler numarası üzerinden gerçekleştirilir.

SunExpress online check-in bitiş tarihi nedir?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

SunExpress bilet iptali ne kadar?

6 saatten fazla bir zaman kaldıysa biletinizi iptal ettirebilirsiniz ancak, biletiniz için ödediğiniz tutardan 60 TL para kesintisi yapılmaktadır. Biletiniz üzerinde değişiklik yapma istediğinizde ise uçuşa 24 saat ve uçuşa son 2 saat kalaya kadar yapılan değişliklerden 90 TL ücret farkı çıkmaktadır.

Check-in yapılan bilet iptal olur mu?

Check-in yapılmış bir biletinizi iptal ettirmek isterseniz eğer önce havayolunu arayarak check-in'i kaldırmanız gerekir. Sefer iptali saat değişikliği olan biletleriniz için 0850 333 88 88 numaralı telefondan Çağrı Merkezimize ulaşarak işlem yapabilirsiniz.

SunExpress Aşı zorunlu mu?

tarihinden itibaren, Türkiye içindeki iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek olan aşı olmamış veya daha önce Covid-19 geçirmemiş yolcularımızın, kalkıştan önceki son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu sunmaları zorunlu hale gelecektir.

SunExpress yemek veriyor mu?

Yemekler ve hafif yiyecekler Uçuşta yiyecek ve içecekler ücretlidir. Yiyecek içecek çeşitlerimiz ve fiyat bilgilerini buradan bulabilirsiniz. SunExpress ile uluslararası uçuşunuzdan önce SunCafé'mizden bir Premium Menü seçebilirsiniz.

Uçak bileti erteleme nasıl yapılır?

Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın alan misafirlerimiz, flypgs.com'da Bilet İşlemleri'nin altında yer alan "İletişim bilgilerini değiştir" seçeneğinden değişiklik yapabilir veya 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilir.

Uçak bilet değişikliği nasıl yapılır?

Bilette değişiklik yapmak için: “Biletim” bölümüne girin. “Siparişlerim” – “Uçak biletlerim” – “Rezervasyon NO” – “Sipariş düzenlemesi” – “Tarih/güzergah değişikliği”. İstediğiniz tarihi ve/ve ya güzergahı belirtin.

Tüm yolcular için check-in yapıldı ne demek?

Seyahatinizi gerçekleştirmek için uçağın tarifeli kalkış saatinden belirli bir süre önce havalimanında yaptırdığınız bilet ve bagaj işlemlerinin tümüne check-in adı verilir.

Online check-in yaptıktan sonra bagaj verilir mi?

Online check-in yapmış bagajı olanlar havaalanındaki online check-in bankolarına bagajlarını çok sıra beklemeden teslim edebiliyor. Bagajınız yoksa ve daha önceden biniş kartınızı bastırmadıysanız havaalanlarında orta alanlarda bulunan ekranlardan da kolaylıkla alabiliyorsunuz.

Ucak bileti iptal kesintisi ne kadar?

Uçuşunuza 12 saat kaldığında iptal ve iade etmek isterseniz o zaman almış olduğunuz biletin fiyatı üzerinden %40 tutarında bir kesinti gerçekleşmektedir. Biletleme servis ücreti de kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilmektedir.

Ucak bileti iptal edersek ne olur?

* THY: İç hatlarda 12 saat kala yapılan iptallerde bilet ücretinin yüzde 30'u ceza olarak kesiliyor. Uçuş saati geçmişse, iade yapılmıyor. Dış hatlardaysa kurallar daha esnek. Ancak aldığınız bilet sınıfı, uçtuğunuz ülkeye göre iade işlemi yapılıyor.

Pegasustan alınan uçak bileti iptal edilebilir mi?

Biletini satın aldığın andan itibaren 24 saat içinde ücretsiz iptal etme şansı sadece Pegasus'ta!

SunExpress PCR testi zorunlu mu?

tarihinden itibaren, Türkiye içindeki iç hat uçuşlarımızda seyahat edecek olan aşı olmamış veya daha önce Covid-19 geçirmemiş yolcularımızın, kalkıştan önceki son 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu sunmaları zorunlu hale gelecektir.

Uçuşlarda Aşı zorunlu mu?

T.C. İçişleri Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden yurt içi uçuşlarımızda aşılı ya da hastalığı geçirmiş olan tüm misafirlerimiz (bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) herhangi bir test zorunluluğu bulunmadan seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

Uçakta su yasak mı?

El bagajlarında 1 litrelik ağzı kilitli torba içinde her biri en fazla 100 ml'lik kaplarda sıvı, jel ve aerosol taşıyabilirsiniz. 100 ml'den büyük kaplardaki sıvı ve benzeri yiyecek ve içecekleri uçak altı bagaja vermelisiniz.

Uçakta ikram var mı?

Yurt içi uçuşlarımızda, ikram servisimiz mevcuttur. Yurt dışı uçuşlarımızda sıcak ikramlarımızla soğuk/sıcak içecek seçeneklerimizi servis ediyoruz. Sağlık durumu, dini inanış veya beslenme tercihi nedeniyle talep edilebilen özel yemek hizmetimizi en çok ihtiyaç duyulan seçeneklerle yeniden sunuyoruz.