Video pass paketi hangi uygulamalarda geçerli?

İçindekiler:

  1. Video pass paketi hangi uygulamalarda geçerli?
  2. Hediye Çarkı pass paketi nedir?
  3. Sınırsız FreeZone güzelliği paketi nedir?
  4. Vodafone sınırsız müzik nasıl kullanılır?
  5. Video pass paketi nerede kullanılır?
  6. Vodafon video pass paketi nedir?
  7. Vodafone Hediye Çarkı pass ne demek?
  8. Vodafone hediye pass paketi nedir?
  9. Freezone sınırsız internet nasıl yapılır?
  10. Freezone güzelliği paketi nedir 2 GB?
  11. Vodafone kotadan düşmeyen müzik ne demek?
  12. Freezone güzelliği nedir?
  13. Vodafone video pass hangi uygulamalarda geçerli?
  14. Hediye Çarkı video pass paketi nerelerde kullanılır?
  15. Hediye Carki video pass paketi nedir?
  16. Vodafone çarkı kimler kullanabilir?
  17. Vodafone çarkta pass ne demek?
  18. Iletişim pass paketi ne işe yarar?
  19. Freezone güzelliği hangi uygulamalar?
  20. Vodafone ücretsiz sınırsız internet nasıl yapılır?

Video pass paketi hangi uygulamalarda geçerli?

Vodafone Pass İletişim paketiyle, WhatsApp, Facebook Messenger ve Vodafone Call+, Message+ uygulamaları; Vodafone Pass Müzik paketiyle Spotify, Karnaval ve Power App uygulamaları; Vodafone Pass Sosyal paketiyle Facebook, Instagram ve Twitter gibi en çok kullanılan uygulamalar ve Vodafone Pass Video paketiyle YouTube ve ...

Hediye Çarkı pass paketi nedir?

Vodafone, 'Hediye Çarkı' platformunu yeniledi. Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden erişilen platformda, 20 GB'a kadar internet, internetten yemeyen İletişim, Video ve Sosyal Pass paketleri ve çeşitli markalarda indirimler gibi daha zengin ve çeşitli hediyeler sunulacak.

Sınırsız FreeZone güzelliği paketi nedir?

'FreeZone güzellikleri' kapsamında sunduğumuz İnternet Sınırsızlaştırıcı özelliğiyle genç müşterilerimize 24 saat geçerli sınırsız internet hediye ediyoruz. Gençler, her ay diledikleri bir gün bu özellikten yararlanabiliyor. ... İnternet Sınırsızlaştırıcı faydasına Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden sahip olmak mümkün.

Vodafone sınırsız müzik nasıl kullanılır?

Vodafone Red Tarifeleri MUZIKPASS yazıp 3636'ya SMS ileterek Vodafone Pass Müzik Paketinden yararlanmaya başlayabilir. Vodafone Faturalı Tarifeler PASSM yazıp 3636'ya SMS ileterek Vodafone Pass Müzik Paketinden yararlanmaya başlayabilir.

Video pass paketi nerede kullanılır?

Vodafone Pass Video Paketi ile beraber Youtube ve İzlesene üzerinde sınırsız video izleyebilirsiniz. 1-) Vodafone Pass Video paketi tarifenize otomatik tanımlanmaz, deneme süresi siz başlatınca başlar. Deneme süresi bittikten sonra tarifenize ek ayda 12 TL'den ücretlendirilirsiniz.

Vodafon video pass paketi nedir?

Vodafone Video Pass Paketi Youtube , izlesene uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki video içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Vodafone Hediye Çarkı pass ne demek?

Hediye çarkında müşterilere verilen hediyeler arasında pass paketi bulunmaktadır. Bu paket son zamanlarda müşterilerin dikkatini çeken sürpriz hediyelerden birisidir. ... Bu farklı şekilleri sayesinde ise müşteriler farklı zaman dilimlerinde kendilerine sunulmuş sınırsız bir kullanım hakkına sahip olmaktadırlar.

Vodafone hediye pass paketi nedir?

Vodafone Pass Sosyal Paketi Facebook, Twitter ve Instagram uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki sosyal medya içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Freezone sınırsız internet nasıl yapılır?

Vodafone Yanımda üzerinden alınabiliyor Faturalı gençler Vodafone Yanımda uygulamasında Ek Paketler altındaki FreeZone kategorisinden, faturasız gençler ise Vodafone Yanımda uygulamasında Sana Özel Kolay Paketler sekmesinden İnternet Sınırsızlaştırıcı hediyesine ulaşabiliyor.

Freezone güzelliği paketi nedir 2 GB?

Bu paket kapsamında yurt içi aramalarda ve yurt içi mobil internette kullanılabilen 2 gün geçerli 2GB internet hediyesi bulunmaktadır. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Bu paket kapsamında kapsamındaki hediye internet sadece 26 yaş altındaki bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

Vodafone kotadan düşmeyen müzik ne demek?

Red Pass Müzik Paketi Spotify, Fenomen, Power App ve Karnaval uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki müzik içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Freezone güzelliği nedir?

Vodafone Freezone güzellikleri ile kazanabileceğiniz bir çok hediye internet bulunuyor. Örneğin; Freezone'lı olduğunuz ilk ay 20GB bedava internet kazanırsınız. Freezone'lu olmanın güzelliklerinden bir diğeri de Whatsapp kullanımlarınız ve Whatsapp görüntülü konuşmalarınız internetinizden yemez.

Vodafone video pass hangi uygulamalarda geçerli?

Video Pass ile Youtube ve İzlesene internetinizden yemez. Dilediğiniz gibi sınırsızca kullanabilirsiniz. Red35 ve Red 40GB tarifelerinde Video Pass ücretsizdir.

Hediye Çarkı video pass paketi nerelerde kullanılır?

Hediye Çarkı İletişim Pass Paketi Nedir Ve Nasıl Kullanılır? Vodafone kendi müşterileri için sunmuş olduğu iletişim pass paketi hizmetini müşteriler Whatsapp, Bip, Facebook, Yaay, Telegram, Signal. Mssenger gibi uygulamalarda kullanabilmektedirler.

Hediye Carki video pass paketi nedir?

Hediye Çarkı Video Pass Paketi Nedir Ve Nasıl Kullanılır? Video pass paketi Red20, Redli Yaz Video, Red 35, Redli 20 Plus, Red 40 GB gibi tarifelerde ücretsiz bir şekilde kişilere sunulmaktadır ve bu paketin aylık tüm vergilerinde dahil olduğu ücreti 32 TL şeklinde Vodafone müşterilerine sunulmaktadır.

Vodafone çarkı kimler kullanabilir?

Hediye Çarkı Kampanya Esasları Kampanyadan aktif tüm Vodafone Bireysel Faturalı, Faturasız ve Bireysel Esnaf Faturalı ses ve data aboneleri yararlanabilir. Aboneler kampanyaya sadece Vodafone Yanımda uygulamasının kullanıldığı akıllı telefonlar üzerinden katılım sağlayabilirler.

Vodafone çarkta pass ne demek?

Hediye çarkında müşterilere verilen hediyeler arasında pass paketi bulunmaktadır. Bu paket son zamanlarda müşterilerin dikkatini çeken sürpriz hediyelerden birisidir. ... Bu farklı şekilleri sayesinde ise müşteriler farklı zaman dilimlerinde kendilerine sunulmuş sınırsız bir kullanım hakkına sahip olmaktadırlar.

Iletişim pass paketi ne işe yarar?

Red Pass İletişim Paketi Whatsapp ve Facebook Messenger uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki iletişim içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Freezone güzelliği hangi uygulamalar?

Vodafone Freezone'un en popüler tarifeleri ise Redli Genç 8GB Tarifesi ve Uyumlu Genç 7 Tarifesidir. Tüm Vodafone Freezone tarifelerinde size sunulan 4GB hediye internet Instagram, Twinter, Facebook, Youtube ve Spotify uygulamalarında geçerli olarak sunulur.

Vodafone ücretsiz sınırsız internet nasıl yapılır?

Vodafone yanımda uygulamasına girerek ve çarkı çevirerek oldukça avantajlı paketlere sahip olabilişiniz. 5GB'ye kadar sunulan internet paketlerinden kazanarak ve hattınıza otomatik olarak tanımlamasını yaptırarak geçerli süre boyunca sınırsız internet kullanma hakkına sahip olabilirsiniz.