PTT kaç para kredi veriyor?

İçindekiler:

  1. PTT kaç para kredi veriyor?
  2. PTT'den hangi bankalar kredi veriyor?
  3. Aktifbank kaç ay kredi veriyor?
  4. Aktif Bank kredi başvurusu nereden yapılır?
  5. Aktif Bank kolay kredi veriyor mu?
  6. PTT 1500 lira veriyor mu?
  7. Aktif Bank Emekliye en fazla ne kadar kredi veriyor?
  8. Aktif Bank faiz oranı ne kadar?
  9. N Kolay kredi kimler alabilir?
  10. PTT kara listeye kredi veriyor mu?
  11. PTT 1500 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?
  12. Aktif Bank Bono güvenilir mi?

PTT kaç para kredi veriyor?

Kampanya kapsamında sunulan kredilerde alt limit 3.000 TL, üst limit 36.000 TL, maksimum vade ise 60 aydır. Emekli müşterilerimiz için belirlenen aylık akdi faiz oranı 3.000 TL – 36.000 TL arası kredi tutarlarında % 3,08'dir. Kredi tahsis ücreti bulunmamaktadır.

PTT'den hangi bankalar kredi veriyor?

Kredi başvurularının PTT şubeleri üzerinden yapılmasını sağlayan anlaşmalı bankalar şunlardır:
  • Aktif Bank.
  • TEB.
  • Denizbank.
  • Halkbank.
  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank.

Aktifbank kaç ay kredi veriyor?

Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank'tan İhtiyaç Kredisi! Nakit ihtiyaçlarınız için, %2,59'dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 30.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Aktif Bank kredi başvurusu nereden yapılır?

N Kolay Mobil'den,
  1. Aktif Bank İnternet Şube'den,
  2. Aktif Bank Şubelerinden,
  3. Tüm PTT şubelerinden ve Pttmatik'lerden,
  4. VakıfBank ATM'lerinden veya Pttmatik'lerden,
  5. Herhangi bir bankada bulunan hesabınızdan, Aktif Bank'taki hesabınıza para transferi (EFT) yaparak,
Daha fazla öğe...

Aktif Bank kolay kredi veriyor mu?

Aktif Bank, kredi alma sürecini kolaylaştıran ve tüketicilerin internet üzerinden yapılacak başvuru ile hızlı ve pratik şekilde ihtiyaç kredisi almasını sağlayan N Kolay Kredi'yi müşterilerinin hizmetine sundu.

PTT 1500 lira veriyor mu?

PTT kimlik kartıyla giden herkese gişelerden 1500 TL dağıtacak! ... PTT tarafından az önce yapılan açıklamaya göre PTT kimlik kartıyla birlikte giden herkese gişelerden kefil ya da şart aranmadan 1500 TL nakit ödeme yapılacak.

Aktif Bank Emekliye en fazla ne kadar kredi veriyor?

Nakit ihtiyacı olan emeklilerimize %1,99 faiz oranından başlayan faizlerle 50.000 TL'ye kadar nakit kredi. İhtiyaçlarını değil, borçlarını ertele.

Aktif Bank faiz oranı ne kadar?

13.08.2021 tarihi itibariyle 36 ay vadede Aktif Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,90, maliyet oranı %2,31 . 13.08.2021 haftası Aktif Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı bir önceki haftaya göre aynı kalmıştır. 15.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılırsa 615 TL aylık taksit ile 36 ayda 22.228 TL toplam geri ödeme oluşacaktır.

N Kolay kredi kimler alabilir?

Aktif Bank müşterisiysen N Kolay Kredi'den anında yararlanabilir, paranı anında kullanmaya başlayabilirsin. Adresine N Kolay Kart gönderilecektir. Passolig Banka Kartın varsa N Kolay Kredi'den anında yararlanabilir, paranı anında kullanmaya başlayabilirsin.

PTT kara listeye kredi veriyor mu?

Ay Kredi Ptt Ptt ücralık emekliye kredi yönlendirmelerini yapıyor. Yani kara listede ya da sicili bozuk olanların da kredilerden faydalanmalarını sağlıyor.

PTT 1500 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

PTT 1500 TL ACİL NAKİT KREDİ BAŞVURUSU PTT 1500 TL acil nakit başvurusu için yapmanız gereken tek şey PTT şubelerine gitmek ve kimlik belgenizi vererek başvuru işlemlerini gerçekleştirmek. Burada yapılan incelemeler sonucunda krediye uygun olduğunuz Tespit edilirse talep ettiğiniz tutar gişelerden sizlere ödeniyor.

Aktif Bank Bono güvenilir mi?

N Kolay Bono Güvenilir Mi? N Kolay Bono, tıpkı vadeli mevduat hesabı gibi güvenilir bir yatırım aracıdır. N Kolay Bono alırken hiçbir işlem ücreti ödemeyeceğiniz gibi, bononuz olduğu sürece Aktif Bank'tan EFT ve havale gibi bankacılık işlemlerinizi ücretsiz şekilde gerçekleştirebilirsiniz.