Rektifiyeli karo ne demek?

İçindekiler:

  1. Rektifiyeli karo ne demek?
  2. Rölyefli seramik ne demek?
  3. Seramik kaç mm?
  4. Seramikte R10 ne demek?
  5. Seramik R9 ne demek?
  6. Anti Slip seramik ne demek?
  7. Anti Slip ne demek?

Rektifiyeli karo ne demek?

Rektifiye karo nedir? Karolar arasındaki ebat farklılıklarını ortadan kaldırmak için yapılan boyutlandırma işlemidir. Bu işlem sonrasında karo kenarlarındaki eğimli kısım da ortadan kalktığı için , döşemede görüntü bütünlüğü de sağlanmış olur. Rektifiye karoların en az 1 mm derz ile döşenmesi tavsiye edilir.

Rölyefli seramik ne demek?

Rölyefli karo nedir? Yüzeyinde kalıp ile elde edilen çeşitli girinti ve çıkıntı bulunan karolardır. Rölyef, duvar, yer karosu ve porselen karolarda uygulanabilir. Duvar karosunda genellikle estetik amaçlı, yer karosu ve porselen karolarda ise kaymazlık sınıflarını sağlama amaçlı uygulanmaktadır.

Seramik kaç mm?

Duvarın üzerine serilirken seramiğin standart kalınlığı 4 ila 9 mm arasındadır. Bu aralığın üst sınırı, 9 mm'lik bir seramik karo, yüksek mekanik yüke sahip odalarda veya binaların ve yapıların cephelerine bakan bir duvar olarak kullanılır.

Seramikte R10 ne demek?

Kaymazlık değeri 'R' ile ifade edilir . R09 : Giriş alanları , mutfaklar , eczaneler , bankalar , okullar ve oteller için uygundur . R10 : Depo alanları, binaların dış girişleri v.b. mekanlar için uygundur . R11 : Lokanta , havuz ve yemekhaneler için uygundur .

Seramik R9 ne demek?

C Sınıfı: Boydan boya yürünebilen havuzlar, eğimli havuz kenarları KURU KAYMAZLIK DEĞERLERĐ Bu değerler ise 'R' ile ifade edilir. R9: Giriş alanları, banyolar, mutfaklar, eczaneler, bankalar, okullar ve oteller için uygundur. R10: Depo alanları için elverişlidir. R11: Lokantalar ve yemekhaneler için elverişlidir.

Anti Slip seramik ne demek?

Kaymaz özelliklere sahip seramiklerin genel adı olan “Antislip Seramik “ “R” ile sembolize edilir.Havuz ya da havuz kenarı gibi alanlar kadar kayma riskinin yoğun olduğu ticari alanlar için de önemli olan yüksek kaydırmazlık özelliği evlerimizde banyo ve mutfaklarımız içinde çok önemlidir.

Anti Slip ne demek?

Antislip Benzersiz Kaymaz Zemin sistemi®, kaygan, ıslak ve nemli zeminler için çözümdür. ... AntiSLIP® sistemi, seramik, fayans, granit, yer karoları, doğal taş, mutfak, banyo, balkon, merdiven vb tüm zeminlerin görünümünü değiştirmeden uygulanır. AntiSLIP® sistemi aşındırıcı bir ürün ya da kaplama değildir.