Soz 5555 ne demek?

İçindekiler:

  1. Soz 5555 ne demek?
  2. Servis dışı olan hat nasıl açılır Türk Telekom?
  3. Şebeke arızası ne demek?
  4. 5555 ne yazılır?
  5. 5555 mesaj kimin?
  6. Iptal olan hat geri açılır mı?
  7. Geçici olarak servis dışı olan hat açılır mı?
  8. Şebeke ayarları nasıl yapılır?
  9. Turk Telekom 5555 nedir?

Soz 5555 ne demek?

5555'e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS'leri için 1TL SMS ücreti alınmaktadır. Avantajlı 4 GB tarifesi kapsamında yurt içi her yöne 750 dakika, grup içi sınırsız dakika, her yöne 1000 SMS ve 4 GB cepten internet verilmektedir.

Servis dışı olan hat nasıl açılır Türk Telekom?

Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.

Şebeke arızası ne demek?

Bulunduğunuz bölgede kablo arızası veya tesisat nedeniyle meydana gelen arızalara ya da iyileştirme/bakım çalıştırmaları nedeniyle geçici olarak internet ya da telefon hizmeti alınamamasına şebeke problemi denir.

5555 ne yazılır?

Kimlik Numara larını 5555'e SMS ile iletmeleri ile Dev Fırsat kampanyasına kayıt olabilirler. Kampanyaya kayıt olmak için müşterilerimizin, tarifeye taahhüt verdikten sonra “ DEVFIRSAT ” yazıp boşluk bırakarak T.C. Kimlik Numara larını 5555'e SMS ile iletmeleri gerekmektedir.

5555 mesaj kimin?

Avea (Türk Telekom) hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için “MOBİLODEME İPTAL” yazarak 5555'e kısa mesaj atarak talebinizi iletebilirsiniz. Turkcell hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için Müşteri Hizmetleri (532) arayabilirsiniz.

Iptal olan hat geri açılır mı?

Faturalı hattın kapanması halinde borcun ödenmesi durumunda hat tekrar açılır ve hizmet almaya devam edebilirsiniz. Operatöre Göre Kapanan Hatları Açtırma Yöntemleri Nelerdir? ... Kısıtlanmış ya da tamamen kapatılan hatlarda hizmetlerin tamamen durdurulması durumunda kapanma ücreti tekrar alınmamaktadır.

Geçici olarak servis dışı olan hat açılır mı?

17 Aralık 2017 tarihi itibari ile, giden veya gelen/giden iletişime kapattığınız hatlarınız en fazla 3 ay kapalı kalabilir, 3 ay sonunda hatlar otomatik açılır.

Şebeke ayarları nasıl yapılır?

Sıkça Sorulan Sorular
  1. Anasayfadan “Uygulamalar” bölümüne dokunun.
  2. Ayarlar”a giriş yapın.
  3. “Mobil Erişim Noktası ve İnternet” bölümünü seçin.
  4. Şebeke Modu”na dokunun.
  5. “LTE / 4.5G” şebeke modunu seçin.

Turk Telekom 5555 nedir?

SMS Metni: Degerli musterimiz internet erisiminizi acmak icin "INTERNET ONAY" yazıp 5555'e ucretsiz gonderin.Erişiminiz acildiginda kullaniminiz tarifeniz uzerinden ucretlendirilecek,bu mesajı her fatura doneminizde internete girmek istediginizde 1 kere alacaksiniz.