Fenerbahçe Beko hazırlık maçı hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Beko hazırlık maçı hangi kanalda?
  2. Valladolid Barcelona maçı hangi kanalda?
  3. Fenerbahçe'nin basket maçı saat kaçta hangi kanalda?
  4. Barcelona maçı hangi kanalda canlı?
  5. Barcelona Real Madrid maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
  6. Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda?
  7. Galatasaray Fenerbahçe Basket Maçı Ne oldu?
  8. Türkiye Basketbol maçı hangi kanalda?
  9. Kadınlar Basketbol Ligi Hangi Kanalda?
  10. Barcelona maçı hangi kanalda çıkacak?

Fenerbahçe Beko hazırlık maçı hangi kanalda?

Galatasaray NEF'in Fenerbahçe Beko ile Bursa TOFAŞ Spor Salonu'nda karşılaşacağı hazırlık maçı bugün saat 15.00'te başlayacak ve Galatasaray'ın resmi YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Valladolid Barcelona maçı hangi kanalda?

Barcelona - Valladolid maçı 5 Nisan Pazartesi günü saat 22:00'de Spor Smart'ta canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin basket maçı saat kaçta hangi kanalda?

ING Basketbol Süper Ligi'nin 29. hafta açılış maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk edecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak derbi, saat 20.00'de başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

Barcelona maçı hangi kanalda canlı?

Levante'nin sahasında Barcelona'yı konuk edeceği karşılaşma bugün saat 23.00'te başlayacak ve Spor Smart kanalından canlı yayınlanacak.

Barcelona Real Madrid maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

La Liga'da Real Madrid ile Barcelona'nın karşı karşıya geleceği El Clasico, bugün oynanacak. Real Madrid'in ev sahipliğinde Alfredo di Stefano Stadı'nda yapılacak 30. hafta karşılaşması, bugün TSİ 22.00'de başlayacak ve D-Smart kanalından canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda?

Başakşehir - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? 19 Eylül Pazar günü, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Başakşehir - Fenerbahçe müsabakası beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray Fenerbahçe Basket Maçı Ne oldu?

ING Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Beko, evinde Galatasaray'ı ağırladı. Dev derbide kazanan 104-79'luk skorla Fenerbahçe Beko oldu.

Türkiye Basketbol maçı hangi kanalda?

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), TRT ile Türkiye Basketbol Ligi'nin (TBL) yayın hakları konusunda yeniden anlaşmaya varıldığını açıkladı TBF'den yapılan açıklamaya göre, sezon boyunca her hafta iki maç, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da TRT Spor Yıldız ekranlarından basketbolseverlerle buluşacak.

Kadınlar Basketbol Ligi Hangi Kanalda?

Aynı zamanda yeni sezonda Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de belirlenen maçlar, 2020-2021 sezonunda olduğu gibi yine Tivibu ekranlarında olacak.

Barcelona maçı hangi kanalda çıkacak?

Barcelona ile Granada'nın karşı karşıya geleceği mücadele 29 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. Kritik müsabaka S Sport Plus ve Spor Smart'tan canlı olarak yayınlanacak.