Fenerbahçe Basketbol hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Basketbol hangi kanalda?
  2. Fenerbahçe Kızılyıldız basketbol maçı hangi kanalda?
  3. Fenerbahçe hazırlık maçları hangi kanalda?
  4. Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda 2020?
  5. Fenerbahçe Sivasspor hazırlık maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Basketbol hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız mts'yi konuk edecek. Fenerbahçe Ülke Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Maçı beIN Sports 3 canlı yayınlayacak.

Fenerbahçe Kızılyıldız basketbol maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, EuroLeague'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında bu akşam 20.45'te Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı konuk edecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe hazırlık maçları hangi kanalda?

Saat 19:00'da başlayacak olan maç Fenerbahçe - Greuther Fürth maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yüzde 50 kapasite ile oynanacak olan maçın biletleri satışa çıktı.

Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda 2020?

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına, bugün Ukrayna Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev ile oynayacağı hazırlık maçı ile devam edecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak. Sarı-lacivertlilerin hazırlık maçı TRT SPOR ekranlarından canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe Sivasspor hazırlık maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Süper Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u konuk ediyor. Ülker Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak maç beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.