Fenerbahçe Avrupa maçı ne zaman hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Avrupa maçı ne zaman hangi kanalda?
  2. Euroleague Maçları Hangi Kanalda?
  3. Fb olimpiakos ne zaman hangi kanalda?
  4. Fb'nin Avrupa maçı ne zaman?
  5. Fenerbahçe'nin maçı hangi statta?
  6. Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman var?
  7. Fenerbahçe kiminle hazırlık maçı yapacak?
  8. Real Madrid-Anadolu Efes hangi kanalda?

Fenerbahçe Avrupa maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında bu akşam Yunanistan'ın Olympiakos ekibini ağırlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19.45'te başlayacak. Müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak.

Euroleague Maçları Hangi Kanalda?

Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki mücadele saat 21.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlacak. Karşılaşmaların rövanşları ise 26 Ağustos'ta oynanacak.

Fb olimpiakos ne zaman hangi kanalda?

İlk maçta Frankfurt karşısında berabere kalan Fenerbahçe Olympiakos karşısında kazanarak telafi etmek istiyor. FENERBAHÇE OLYMPİAKOS SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Fenerbahçe Olympiakos maçı saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

Fb'nin Avrupa maçı ne zaman?

Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin Frankfurt deplasmanındaki maçı tarihinde saat 20.45'te oynanacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin maçı hangi statta?

Saat 19:00'da başlayacak olan maç Fenerbahçe - Greuther Fürth maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Fenerbahçe hazırlık maçı ne zaman var?

FENERBAHÇE - GREUTHER FÜRTH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Fenerbahçe - Greuther Fürth maçı 31 Temmuz Cumartesi günü oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak olan maç Fenerbahçe - Greuther Fürth maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Fenerbahçe kiminle hazırlık maçı yapacak?

Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 4 müsabaka daha oynayacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 2021-2022 sezonu hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Fenerbahçe, Gençlerbirliği, PEC Zwolle (Hollanda), Greuther Fürth (Almanya) ve Dinamo Kiev (Ukrayna) takımlarıyla hazırlık maçında karşılaşacak.

Real Madrid-Anadolu Efes hangi kanalda?

REAL MADRID-ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR? TSİ 21.45'te başlayan Real Madrid - Anadolu Efes maçı beIN Sports Haber'den canlı yayınlanıyor.