TÜVTÜRK telefonla randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. TÜVTÜRK telefonla randevu nasıl alınır?
  2. Tüvtürkten nasıl randevu alınır?
  3. TÜVTÜRK randevu saat kaçta?
  4. Muayeneden kalan araç tekrar randevu almak gerekir mi?
  5. TÜVTÜRK online randevu nasıl alınır?
  6. TÜVTÜRK randevu ücreti ne kadar?
  7. Araç muayene randevu sorgulama nasıl yapılır?
  8. Araç Muayene saat kaçta bitiyor?
  9. Telefondan araç muayenesi nasıl alınır?
  10. Araç muayene randevu telefonla alınır mı?
  11. Muayene tekrarı için aynı istasyona mı gidilmesi gerekir muayene tekrarı süresi ne zamana kadar geçerlidir?
  12. Araç ikinci kez muayeneden geçmezse ne olur?
  13. Araç muayenesi nereden alınır?
  14. TÜVTÜRK randevusuz araç muayenesi yapılıyor mu?
  15. TÜVTÜRK randevu ücreti var mı?
  16. TÜVTÜRK Randevu alırken neden ücretli?
  17. Araç muayene sorgulama nasıl yapılır?

TÜVTÜRK telefonla randevu nasıl alınır?

TÜVTÜRK Çağrı Merkezi
  1. TÜVTÜRK Çağrı Merkezi, Pazar günü hariç haftanın 6 günü 08.00 – 20.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
  2. 0850 222 88 88.
  3. 08.00 – 20.00 arası
  4. İletişim Formu:

Tüvtürkten nasıl randevu alınır?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

TÜVTÜRK randevu saat kaçta?

TÜVTÜRK, hafta içi her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bununla birlikte Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda ise hizmet vermemektedir.

Muayeneden kalan araç tekrar randevu almak gerekir mi?

Aracınızın bir sonraki muayene tarihi, muayeneye gelmiş olduğunuz tarih üzerinden hesaplanmakta ve ruhsatınıza işlenmekte. ... Muayenesi yapılan araçlar, muayeneden geçemediği takdirde eksikliklerinin tamamlanması ve 1 ay içerisinde tekrar muayeneye götürülmesi gerekmektedir.

TÜVTÜRK online randevu nasıl alınır?

TÜVTÜRK'ün internet adresinde yer alan Ücretsiz Randevu bölümüne tıkladığınızda karşınıza gelen ekrana Plaka No, Ruhsat Seri No ve randevu alınacak şehir bilgisi girilerek istasyonların yoğunluğuna göre dilediğiniz gün ve saatte randevu alabilirsiniz.

TÜVTÜRK randevu ücreti ne kadar?

Araç muayene randevuları ücretsiz Araç muayenesi ile ilgili randevular TÜVTÜRK'ün 0850 222 88 88 numaralı Çağrı Merkezi'nden ve "www.tuvturk.com.tr" internet sitesinden ücretsiz olarak alınıyor.

Araç muayene randevu sorgulama nasıl yapılır?

Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Araç Muayene saat kaçta bitiyor?

İşte, 2021 TÜVTÜRK muayene çalışma saatleri! TÜVTÜRK ÇALIŞMA SAATLERİ 2021! KAÇTA AÇILIYOR? TÜVTÜRK, Pazar günleri hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Telefondan araç muayenesi nasıl alınır?

Araç muayene randevu almak için, araç muayene sorgulama ve ücretsiz araç muayene randevu almak için araç muayene telefon numarası 08 numaralarını arayarak arabanız için randevu talep edebilirsiniz.

Araç muayene randevu telefonla alınır mı?

Lütfen muayene öncesi borcunuzu ödeyiniz. Aşağıda listelenen istasyonlar için Minibüs randevusu almak isteyen müşterilerimiz TÜVTÜRK Çağrı Merkezini arayarak randevularını oluşturabilirler. Bilgi ve randevu almak için bize 0850 222 88 88 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Muayene tekrarı için aynı istasyona mı gidilmesi gerekir muayene tekrarı süresi ne zamana kadar geçerlidir?

Muayene tekrarı için aynı istasyona mı gidilmesi gerekir? Muayene tekrarı süresi ne zamana kadar geçerlidir? Muayenesi yapılan araçlar muayeneden geçemedikleri takdirde kendilerine 1 aylık süre tanınmaktadır. Aracın 1 aylık süre içerisinde eksikliklerini tamamlayıp gelmesi gerekmektedir.

Araç ikinci kez muayeneden geçmezse ne olur?

Aracınızın ağır kusurlu olarak muayeneden geçememesi durumunda size bilgi verilecek ve aracın değişmesi ya da onarılması gereken parçasının düzeltilmesi ve kontrol için tekrar geri getirilmesi istenecektir. Geri getirilme süresi ise 1 ay içerisinde olacaktır.

Araç muayenesi nereden alınır?

Araç muayene randevuları www.tuvturk.com.tr internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden bugüne kadar ücretsiz olarak verilmekte olup, bundan sonra ücretsiz olarak verilmeye devam edilecektir.

TÜVTÜRK randevusuz araç muayenesi yapılıyor mu?

Araç muayenesi 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 34. maddesi gereğince zorunludur ve sadece yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK'te araç muayenesi yapılır. ... Eğer isterseniz, aracınızın son muayene geçerlilik tarihi gelmeden de TÜVTÜRK istasyonlarından randevu alarak araç muayene işlemlerinizi yaptırabiliyorsunuz.

TÜVTÜRK randevu ücreti var mı?

Araç muayene hizmeti randevuları, 'www.tuvturk.com.tr' internet sitemizden, ' 88 88' numaralı çağrı merkezimizden ve e-devlet üzerinden tüm araç sahiplerine ücretsiz olarak verilmektedir" denildi.

TÜVTÜRK Randevu alırken neden ücretli?

TÜVTÜRK'te ücretsiz olan araç muayene randevu sisteminde "yanlış adres"i kullananlar 13-20 lira arasında ücret ödüyor. ... Buradan sağlanan randevu ücretleri telefon faturalarına yansıyor. Aracı internet siteleri ya da telefonlarla alınan randevular için araç sahipleri 13 ile 20 lira arası ücret ödemek zorunda kaylıyor.

Araç muayene sorgulama nasıl yapılır?

Plakadan araç muayene sorgulaması e-devlet üzerinden gerçekleştirilebilir. Bu sorgulama için yapmanız gerekenler; Öncelikle https://www.turkiye.gov.tr/muayene-durum-sorgulama adresine tıklayın. Kimlik doğrulamanızı yapmadıysanız sistem sizi otomatik olarak kimlik doğrulama sayfasına yönlendirecektir.