Tıp dilinde TBT ne demek?

İçindekiler:

  1. Tıp dilinde TBT ne demek?
  2. TBT ne demek nasıl yapılır?
  3. Instagramda TB ne anlama gelir?
  4. Fotoğrafların altına yazılan TBT ne anlama geliyor?
  5. Sosyal medya da TBT ne demek?
  6. Throwback instagram ne demek?
  7. Sosyal medya tbt ne anlama gelir?
  8. Sosyal medyada kullanılan TBT ne demek?
  9. Fotoğraf TBT nedir?
  10. TB instagram ne demek?
  11. Instagram TBT ne zaman yapılır?
  12. Instagram TB mi TBT mi?
  13. TBT açılımı ne?
  14. TT mobil neyin kısaltması?
  15. .d Instagramda ne demek?
  16. Throwback nasıl kullanılır?
  17. Borsada Throwback ne demek?

Tıp dilinde TBT ne demek?

Fotoğrafa kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum yapılırken Tbt'nin anlamı da araştırılmaya başladı. TBT NEDİR, NE DEMEK? Tbt : Throw Back Thursday kelimesinin kısaltılmasıdır. Kelimenin anlamı dilimize Perşembe gününe dönüş şeklinde çevrilmektedir.

TBT ne demek nasıl yapılır?

TBT'nin anlamı, geçmişe ait olan fotoğraf – önceden çekilen bir fotoğraf anlamını taşımaktadır. Instagram'da TBT sistemini kullanmak için sadece paylaşacağınız herhangi bir gönderinin açıklama kısmına #tbt etiketini eklemeniz yeterli olacaktır.

Instagramda TB ne anlama gelir?

TBT adından da anlaşılacağı üzere Thursday yani Perşembe gününe has bir etkinliktir. Her hafta Perşembe günü bu akım tekrarlamaktadır. Ancak Perşembe gününü kaçıranlar ya da farklı bir günde gerçekleştirmek isteyenler yalnızca #TB yani Throwback etiketiyle de paylaşım yapabilmektedir.

Fotoğrafların altına yazılan TBT ne anlama geliyor?

Bu hastagler arasında ise en çok popüler olanı TBT olmayı başarmıştı. ... İngilizce kökenli Throw Back Thursday'ın kısaltması olan TBT, daha çok Perşembe günleri kullanılıyor. Eski fotoğrafları paylaşmak için kullanılan bu hashtag sayesinde Instagram kullanıcıları daha önceden çekilmiş fotoğraflarını paylaşabiliyor.

Sosyal medya da TBT ne demek?

#tt veya TT, yani Trending Topics, 'popüler başlıklar' diye Türkçeleştirebileceğimiz kelimelerin baş harfleridir. Trending Topics, Twitter'ın kullandığı bir özelliktir ve bilgisayar ekranında sağ sütunda veya mobil cihazınızda Gündem başlığında görebilirsiniz.

Throwback instagram ne demek?

Açılımı Throwback Thursday olan TBT (perşembeye geri dönüş) geçmişten bir güne, eskilere dair fotoğraf yüklemek isteyenlerin kullandığı bir etiket olarak karşımıza çıkıyor.

Sosyal medya tbt ne anlama gelir?

Bu kısaltmanın ne anlama geldiğini bilmeyen internet kullanıcıları, Instagram'da TBT nedir, TBT'nin açılımı ne anlama gelir gibi sorularla bu konuyu araştırıyor. #tbt etiketiyle ve “Throwback Thursday “ ifadesiyle paylaşılan eski fotoğraflar Instagram'da dikkat çekiyor.

Sosyal medyada kullanılan TBT ne demek?

Bu kelime çoğunlukla etiket veya hashtag olarak kullanılmaktadır. TBT eski fotoğraflar paylaşılırken kullanılan bir kelimedir. TBT kelimesinin manası ise "Throw Back Thurday" yani " Perşembeye Doğru" demektir. Bu aslında bir deyimdir.

Fotoğraf TBT nedir?

İşte TBT'nin açılımı! İngilizce kökenli Throw Back Thursday'ın kısaltması olan TBT, daha çok Perşembe günleri kullanılıyor. Eski fotoğrafları paylaşmak için kullanılan bu hashtag sayesinde Instagram kullanıcıları daha önceden çekilmiş fotoğraflarını paylaşabiliyor.

TB instagram ne demek?

TBT adından da anlaşılacağı üzere Thursday yani Perşembe gününe has bir etkinliktir. ... Ancak Perşembe gününü kaçıranlar ya da farklı bir günde gerçekleştirmek isteyenler yalnızca #TB yani Throwback etiketiyle de paylaşım yapabilmektedir.

Instagram TBT ne zaman yapılır?

Yani pazartesi günü eski bir fotoğrafınızı paylaşırken 'TBT' hashtag'ini kullanmanız da mümkün. Kısa sürede 'Ne günlerdi' anlamının sosyal medyadaki karşılığı haline gelen 'TBT' birçok kişi tarafından ise özellikle perşembe günü tercih ediliyor.

Instagram TB mi TBT mi?

TBT adından da anlaşılacağı üzere Thursday yani Perşembe gününe has bir etkinliktir. ... Ancak Perşembe gününü kaçıranlar ya da farklı bir günde gerçekleştirmek isteyenler yalnızca #TB yani Throwback etiketiyle de paylaşım yapabilmektedir.

TBT açılımı ne?

Instagram'da en sık kullanılan etiket ya da bir diğer ifadeyle hastag olan TBT veya #tbt ifadesinin açılımı Throw Back Thursday'dir. Bu ifade bulunulan an veya gün dışında çekilmiş fotoğraflar için kullanılır.

TT mobil neyin kısaltması?

2016. Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek bir kanaldan sunabilmek için Avea, Türk Telekom ve TTNET markaları “Türk Telekom” olarak tek marka altında birleştirildi. Türk Telekom'un iştiraki Avea (yeni adıyla TT Mobil), başarılı bir şekilde 4G hizmetleri vermeye başladı.

.d Instagramda ne demek?

Bu açılımın anlamı ise 'direkt mesajın kısaltması' şeklinde tanımlanmaktadır. Yani Instagram üzerinden herhangi bir kişiden mesaj alındığında, buna DM denmektedir.

Throwback nasıl kullanılır?

TBT Nasıl Kullanılır? Sosyal medyada paylaştığınız herhangi bir şeye #throwbackthursday veya #tbt etiketini eklemeniz mümkün, ancak tbt'yi usulüne uygun biçimde kullanmak isterseniz, "eski" bir fotoğrafınızı paylaşmanız ve bu fotoğrafa #tbt ve/veya #throwbackthursday etiketini gerekiyor.

Borsada Throwback ne demek?

Teknik analizde Throwback, fiyatın direnç seviyesinden kırıldıktan sonra tekrardan kırılma noktasına gelmesidir.