Gitti Gidiyor Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Gitti Gidiyor Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  2. GittiGidiyor müşteri hizmetlerine nasıl mesaj atabilirim?
  3. Gitti Gidiyor nasıl mesaj gönderilir?
  4. Gitti Gidiyor ne kadar güvenli?
  5. GittiGidiyor nasıl ulaşabilirim?
  6. GittiGidiyor SC kodu nerede yazıyor?
  7. GittiGidiyor cayma hakkı nasıl kullanılır?
  8. GittiGidiyor hangi kargo ile çalışıyor 2021?
  9. GittiGidiyor güvenli bir site mi?
  10. GittiGidiyor onay vermezse ne olur?
  11. SC kodu ne?
  12. GittiGidiyor satış kodu nerede?
  13. Mağazadan alinan ürün iadesi kaç gündür?
  14. 14 gün cayma hakkı nedir?
  15. GittiGidiyor hangi kargo ile calisiyor?
  16. GittiGidiyor hangi kargo şirketi ile çalışıyor?
  17. GittiGidiyor kime aittir?
  18. n11 güvenilir bir site mi?
  19. GittiGidiyor onay verme nedir?
  20. Sipariş onay bekliyor ne demek?

Gitti Gidiyor Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

  1. ŞİRKET ÜNVANI Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri San. ...
  2. TİCARET SİCİL NO 515017.
  3. MERSİS NO 0396045885100010.
  4. MENSUBU OLDUĞU SEKTÖREL KURULUŞ Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği, İstanbul Ticaret Odası
  5. ADRES My Office İş Mrkz., Çiğdem Sk., No: 1/14, 34746 Barbaros Mah., Ataşehir, İstanbul.
  6. TELEFON + 32 29.
Daha fazla öğe...

GittiGidiyor müşteri hizmetlerine nasıl mesaj atabilirim?

GittiGidiyor'un kullanımı, işlemleriniz hakkında bilgi almak veya öneride bulunmak için Müşteri Hizmet'lerine 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. Telefon ve Canlı Yardım Hizmeti (Chat) hizmeti belirli kategoriler için verilmektedir. Bu hizmetlerin olmadığı kategorilerde "Bize Yazın" seçeneği ile mesaj gönderebilirsiniz.

Gitti Gidiyor nasıl mesaj gönderilir?

Siparişinizi verdikten sonra Hesabım/Durum sayfanızdaki "Satıcıya mesaj gönder" linki üzerinden satıcıya mesaj gönderebilirsiniz.

Gitti Gidiyor ne kadar güvenli?

Satıcılar için Sıfır Risk Sıfır Risk; GittiGidiyor'un, keşfedip geliştirdiği, internetten alışverişi daha keyifli ve güvenli kılan bir ödeme-onay sistemidir. Hem alıcıları hem de satıcıları koruyan bu sistemde ürün ve ürün bedeli 0 GittiGidiyor güvencesi altında tutulur.

GittiGidiyor nasıl ulaşabilirim?

Gittigidiyor müşteri hizmetleri haftanın her günü 7/24 müşterilerine gerekli desteği sağlamaktadır. Müşteri hizmetleri ile doğrudan görüşmek için 0850 252 32 29 numarasını arayabilirsiniz. E-mail ortamından iletişim daha fazla zaman aldığı için direkt 0850 252 32 29 numarasını aramanız yeterli olacaktır.

GittiGidiyor SC kodu nerede yazıyor?

GittiGidiyor Satış kodu nedir? GittiGidiyor satış kodu, her satış işlemi sonunda ''SC'' ile başlayan, sistem tarafından otomatik oluşturulan bir koddur. Bu kod hem sizin hem de alıcının Hesabım sayfasında çıkar.

GittiGidiyor cayma hakkı nasıl kullanılır?

Hesaplarım-Aldıklarım Hesabım sayfasındaki İade / Sorun Bildir butonuna tıklayarak iade talebi oluşturduktan sonra 72 saat (Ek 24 saat) içinde ürünü satıcıya iade etmelisiniz. Bu süre içinde ürün iade edilmezse ve GittiGidiyor'a bilgi verilmez ise ürün bedeli satıcıya aktarılır.

GittiGidiyor hangi kargo ile çalışıyor 2021?

GittiGidiyor, Yurtiçi, Aras, MNG, PTT ve UPS Kargo firmalarıyla anlaşmalı fiyatlara sahiptir.

GittiGidiyor güvenli bir site mi?

İnternet ortamında ödeme yapılacaksa bu hizmeti sağlayan firmaların da güvenliği sağlamaları zorunludur. GittiGidiyor.com'da bu güvenlik en üst düzeyde sağlanmaktadır. Sistemimizde, kısa adı SSL olan Secure Sockets Layer, Türkçe açıklaması ile Güvenli Yuva Katmanı olarak geçen bir güvenlik protokolü kullanılmaktadır.

GittiGidiyor onay vermezse ne olur?

GittiGidiyor'da paranız güvendedir. Siz ürüne onay vermeden paranız satıcıya aktarılmaz. Sorunlu bir ürün geldiğinde paranız iade edilir. Sıfır Risk ile tüm ödemeleriniz ve alışverişleriniz GittiGidiyor'un %100 güvencesi altında gerçekleşir.

SC kodu ne?

sc Seyşeller'in İnternet Ülke Alan Kodu (CcTLD) kod harfidir. 1997 yılında açılmıştır.

GittiGidiyor satış kodu nerede?

Satış koduna; satın alma sonrası sipariş onay sayfasından, gelen sipariş onay e-posta'sından, cep telefonunuza gönderilen sms'ten, kayıtlı kullanıcılar için "Hesabım - Satın Aldıklarım" sayfasından ulaşılabilir.

Mağazadan alinan ürün iadesi kaç gündür?

Mağazadan satın almış olduğunuz ürünü şartlar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar 15 (On beş) gün içerisinde satın alınmış ürünü koşulsuz olarak aynen iade alırken bazı mağazalar 7 yedi gün içinde bazıları ise aynı gün koşulsuz olarak ürün iadesi yapmaktadır.

14 gün cayma hakkı nedir?

Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. ... Cayma hakkının kullanılması durumunda tüketici malı 10 gün içinde satıcının belirtmiş olduğu kargo firması ile ücretsiz olarak iade etmeli ve satıcı da 14 gün içinde bedel iadesini yapmalıdır.

GittiGidiyor hangi kargo ile calisiyor?

Ürünleri Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo veya PTT Kargo ile gönderecekseniz GGK kodunu kargo görevlisine iletiniz. Ürünler gönderildiğinde, kargo bilgileri sisteme otomatik olarak tanımlanacaktır.

GittiGidiyor hangi kargo şirketi ile çalışıyor?

Detaylı bilgi için tıklayın. Kargo seçiminizi 8,05 TL + KDV'den başlayan fiyatlarla PTT Kargo'dan yana kullanın size özel avantajlı fiyatlarımızdan yararlanın.Üstelik gönderilerinizde fiyatlara dahil size özel hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

GittiGidiyor kime aittir?

GittiGidiyor web sitesi 2001 yılında kuruldu. Alıcılarla satıcılar arasında yeni ve ikinci el ürün satışları ve açık artırmaları yapan ve bu işlemler için komisyon alan bir e-ticaret sitesidir. Sahibi Amerikan merkezli eBay Inc.'dir.

n11 güvenilir bir site mi?

n11.com, kullandığı yazılımlar ve 100'den fazla fraud (sahtecilik) kontrol filtresi ile maksimum seviyede güvenliği garanti ediyor. Bu filtreler ile, alışverişlerde oluşabilecek sahteciliğe karşı hem kullanıcılarını hem de kendisini koruma altına alıyor.

GittiGidiyor onay verme nedir?

Onay veya iade kararını vermeniz için, satıcının ürünü kargoya verdiği tarihten itibaren, 3 iş günü süreniz olur. Ürüne onay verdiğinizde paranız, satıcının banka hesabına aktarılır. GittiGidiyor'da paranız güvendedir. Siz ürüne onay vermeden paranız satıcıya aktarılmaz.

Sipariş onay bekliyor ne demek?

Onay Bekliyor : Kredi Kartı haricindeki bir ödeme yöntemi ile gelen sipariş ilk geldiğinde onay bekliyor durumunda olur. Onay bekliyor durumundayken ürün stoktan düşmemektedir. ... Aktif yaparsanız siparişleriiniz tüm ödeme yöntemlerinde "onaylandı" olarak gelecektir.