Yurtiçi Kargo kapıya teslim ediyor mu?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo kapıya teslim ediyor mu?
  2. Yurtiçi Kargo Hafta Sonu teslimat yapıyor mu?
  3. Yurtiçi Kargo köylere gidiyor mu?
  4. En hızlı kargo hangisi?
  5. Yurtiçi Kargo eve gelir mi?
  6. Yurtiçi Kargo teslim edilmeyince ne olur?
  7. Cumartesi günü kargo gelir mi?
  8. Cumartesi kargolar kaça kadar dağıtım yapıyor?
  9. Yurtiçi Kargo Köy dağıtım günleri ne zaman?
  10. En hızlı kargo kaç günde gider?
  11. En iyi kargo şirketi hangisi?
  12. Kargocular evden kargo alıyor mu?
  13. Teslim tipi adrese teslim ne demek?
  14. Kargo teslim edilmeyince ne olur?
  15. Yurtiçi Kargo gelince arıyor mu?
  16. Aras Kargo hafta sonu gelir mi?
  17. Kargo şirketleri hafta sonu dağıtım yapıyor mu?
  18. Kargo en geç saat kaçta gelir?

Yurtiçi Kargo kapıya teslim ediyor mu?

Adresinizden teslim aldığımız gönderinizi, kimlik ibrazı karşılığında tercih ettiğiniz hizmete göre, Gönderi Hizmet Taahhütlerimiz çerçevesinde, alıcıya ulaştırmaktayız.

Yurtiçi Kargo Hafta Sonu teslimat yapıyor mu?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Yurtiçi Kargo köylere gidiyor mu?

toppik.com.tr olarak sevkiyatlarımızı gerçekleştirdiğimiz Yurtiçi Kargo, hafta içi ve Cumartesi günü 09:00 - 18:00 arasında teslimat yapmaktadır. ... Ayrıca birçok kargo firması Türkiye genelinde bulunan köylere teslimat yapmamakta, yapıldığı takdirde ilave ücret talep etmektedir.

En hızlı kargo hangisi?

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde ve her ilçesinde şubesi bulunan PTT Kargo sektörün en büyük aktörlerinden biridir. Geçmişten günümüze milyonlarca insana hizmet veren firma günümüzde hala en hızlı, en güvenli hizmet veren şirketlerinden biridir.

Yurtiçi Kargo eve gelir mi?

Dilerseniz adresinizden yola çıkan gönderinin, alıcının adresine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine teslim edilmesini isteyebilir; ya da "Alo Gönderiniz Var" hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bu durumda, gönderinizin şubeye ulaştığını alıcıya telefon aracılığıyla bildiririz.

Yurtiçi Kargo teslim edilmeyince ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Cumartesi günü kargo gelir mi?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır.

Cumartesi kargolar kaça kadar dağıtım yapıyor?

Yurtiçi kargo hafta içi: 08.30-18.00 saatleri arasında çalışıyor. Cumartesi günleri 09.00-16.00 saatleri arasında çalışıyor.

Yurtiçi Kargo Köy dağıtım günleri ne zaman?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamTeslimat Hizmet Günleri (gün x saat)
Şubeden Şubeye6 km arasıPazartesi - Cuma // 09:00 – 18:00 Cumartesi // 09:00 – 17:00
1200 km üstü
Kapıdan Şubeye600 km altıPazartesi - Cuma // 09:00 - 18:00 Cumartesi // 09:00 - 17:00
14 satır daha

En hızlı kargo kaç günde gider?

0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 4 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 5 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.

En iyi kargo şirketi hangisi?

Verilen bilgiye göre, bu yıl 'E-Ticaretin En İyileri' başlığı ile düzenlenen yarışmada, 'Kargo' kategorisinde birinciliğe ulaşarak bir kez daha yılın kazananı olan Aras Kargo, 2019 yılında da ECHO Awards'ta müşterisine 'En İyi E-Ticaret Deneyimini Yaşatan' kargo şirketi seçilme başarısı göstermişti.

Kargocular evden kargo alıyor mu?

Çoğu kargo firması evden kargo alma hizmetleri vermektedir. ... Bu hizmetler, çoğu kargo firmasında ücretsiz olarak verilmektedir. Eğer kargoyu gönderici ödemeli olarak gönderiyorsanız sadece bu bedel sizden alınacaktır. Kargonuzu alıcı ödemeli olarak göndermeyi tercih edebilirsiniz.

Teslim tipi adrese teslim ne demek?

ADRESE TESLİM (AT) Müşteri adresine teslimi yapılan kargo hizmetidir.

Kargo teslim edilmeyince ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Yurtiçi Kargo gelince arıyor mu?

Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, "Kargo İhbar Notu" bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir. Bu durumda gönderinin alıcı ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içerisinde söz konusu şubeden alınması gerekmektedir.

Aras Kargo hafta sonu gelir mi?

Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Kargo şirketleri hafta sonu dağıtım yapıyor mu?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Kargo en geç saat kaçta gelir?

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo şirketi, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 - 16.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.