ininal Kart nerede geçerlidir?

İçindekiler:

  1. ininal Kart nerede geçerlidir?
  2. Trendyol Ininal oluyor mu?
  3. ininal Kart kaç tl kesiyor?
  4. Ininale nerelerden para yüklenir?
  5. ininal Kart hangi marketlerde geçer?
  6. Migros ininal Kart Trendyolda geçerli mi?
  7. Trendyol da ininal kart geçerli mi?
  8. Ininal Kart ile Trendyol dan alışveriş yapılabilir mi?
  9. Ininal kart kapanınca ne olur?
  10. Ininal kartımı nasıl bulabilirim?
  11. Ininal karta nasıl havale yapılır?
  12. Ininal davet kodu ne işe yarar?
  13. ininal Kart bimde geçer mi?
  14. ininal Kart Gratiste geçer mi?
  15. Paycell kart Trendyol da geçerli mi?
  16. Ininal Kart Trendyolda nasıl kullanılır?
  17. Ininal Kart ile Hepsiburada dan alışveriş yapılır mı?
  18. Ininal Kart Trendyolda geçiyor mu?
  19. ininal Kart ne zaman kapanır?
  20. ininal Kart nasıl aktif hale getirilir?

ininal Kart nerede geçerlidir?

ininal Kart her yerde kullanılabilir mi / nerelerde kullanılabilir? ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

Trendyol Ininal oluyor mu?

Kampanyadan faydalanmak için ödemenin ininal Kart ile yapılması gerekmektedir. 30 TL indirim alışveriş anında yansıyacaktır. Kampanya altın ve cep telefonu alımları hariç tüm kategorilerde geçerlidir. Kampanyada kişi sınırı bulunmamaktadır.

ininal Kart kaç tl kesiyor?

Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

Ininale nerelerden para yüklenir?

Nereden Bakiye Yüklerim?
  • Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  • Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  • NKolay ve Pratik İşlem noktaları

ininal Kart hangi marketlerde geçer?

ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

Migros ininal Kart Trendyolda geçerli mi?

Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir. Cevap: Merhaba, kartına banka ATM'leri, Kipa, Migros, Macrocenter, PTTMatik'ler, Nkolay ve Pratik İşlem noktaları, Şok Market'ler ve Teknosa mağazalarından bakiye yükleme yapabilirsin.

Trendyol da ininal kart geçerli mi?

Kampanya Koşulları: 1- tarihleri arasında kazanılan 30 TL değerindeki indirim kodu iletildiği tarihten itibaren 15 gün süreyle geçerli olup trendyol.com'da tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. ...

Ininal Kart ile Trendyol dan alışveriş yapılabilir mi?

Her yerde geçerli ininal Kart ile oyun, giyim, kitap ya da yemek gibi farklı alanlarda alışverişlerini güvenle yaparsın.

Ininal kart kapanınca ne olur?

Kontör ya da dakika harcamadan, çağrı merkezlerinde sıra beklemeden ininal kartını başarıyla kullanıma kapattın. Kullanıma kapattığın kartın hesabında yer alan “Aktif Olmayan Kartlar” arasında listelenmeye devam edecek, bu sayede hem varsa kart bakiye bilgine, hem de kart hareketlerine erişmeye devam edebileceksin.

Ininal kartımı nasıl bulabilirim?

ininal Kart'ı ŞOK Market, D&R, Kim Market, Kipa, Macrocenter, Migros, Pratik İşlem noktaları, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsin.

Ininal karta nasıl havale yapılır?

ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin. İşte bu kadar basit!

Ininal davet kodu ne işe yarar?

Davet kodunu Whatsapp, SMS ya da kullandığın herhangi bir uygulama sayesinde arkadaşlarınla paylaş. Paylaşma işlemini hızlıca tamamlamak için kodun yanındaki paylaş butonunu kullan. Arkadaşın senin davet kodunla kayıt olduğunda hem arkadaşın hem sen ödülü kazanmış oluyorsun.

ininal Kart bimde geçer mi?

ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla, güvenle işlem yapabilirsin. ... ininal Kart'ı ŞOK Market, D&R, Kim Market, Kipa, Macrocenter, Migros, Pratik İşlem noktaları, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsin.

ininal Kart Gratiste geçer mi?

Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? 1- Alışverişinizi kişiselleştirdiğiniz ininal kartınız ile yapmanız gerekmektedir. 2- 20– tarihleri arasında kişiselleştirilmiş ininal kartınızla Gratis, Watsons, Cosmetica.com, Rossmann mağazalarından veya online mağazalarından yapmanız gerekmektedir.

Paycell kart Trendyol da geçerli mi?

Trendyol'dan 100 TL ve üzeri bir alışverişte 20 TL Paycell indirimi kullanabilirsin. İndirimden her müşteri sadece 1 kez faydanalabilir. Her bir Paycell kart sahibi kampanyadan bir kez yararlanabilirsin. Paycell Kampanyası indirim kuponların geçerli olmadığı butiklerde indirim sağlamamaktadır.

Ininal Kart Trendyolda nasıl kullanılır?

* Öncelikle ininal Kart'ını tek tıkla sipariş edebilirsin. * Birkaç gün içerisinde eline geçecek olan ininal Kart'ını, sana ulaştıktan sonra ininal Cüzdan üzerinden ininal hesabına eklemelisin. * Hesabına eklediğin ininal Kart'ınla alışverişe başlamak için sana en yakın bakiye yükleme noktasına uğrayabilirsin.

Ininal Kart ile Hepsiburada dan alışveriş yapılır mı?

Tek seferde İninal kart ile yapılacak 200 TL ve üzeri (KDV dahil, hediye çeki, kargo bedeli hariç) hepsiburada.com da yer alan elektronik kateorisinde yer alan ürünler hariç yapılan alışverişlerde geçerli 25 TL indirim kampanyası yapılacaktır. ... Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir.

Ininal Kart Trendyolda geçiyor mu?

Kampanya Koşulları: 1- tarihleri arasında kazanılan 30 TL değerindeki indirim kodu iletildiği tarihten itibaren 15 gün süreyle geçerli olup trendyol.com'da tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. ...

ininal Kart ne zaman kapanır?

31 Ağustos'ta gri ininal Kart'lar kullanıma kapatılacak. Bu tarihe kadar ininal Visa Kart'a geçmediysen kartlarındaki bakiye, senin için oluşturulacak ininal Sanal Visa Kart'a otomatik olarak aktarılacaktır.

ininal Kart nasıl aktif hale getirilir?

Eğer ilk kez ininal kart kullanıyorsanız;
  1. www.ininal.com adresinden YENİ HESAP butonuna tıklayınız.
  2. Açılan sayfada Adını, Soyadını ve E-Posta & Şifre bilgilerini doldur. ininal.com ve ininal Cüzdan uygulamasına girişte bu adımda belirlediğiniz e-posta ve şifreyi kullanacaksın.