Nargile kafeler serbest mi?

İçindekiler:

  1. Nargile kafeler serbest mi?
  2. Nargile kafeler açılacak mı?
  3. 1 Temmuzda nargile kafeler açılacak mı?
  4. Nargile ne zaman serbest kalacak?
  5. 1 Temmuz da nargile var mı?
  6. 1 Temmuz'da her yer açılıyor mu?
  7. Kahveler 1 Temmuzda açılacak mı?
  8. 1 Temmuzdan itibaren nargile serbest mi?
  9. Pandemi nargile yasak mı?
  10. Evde nargile yasak mı?
  11. 1 Temmuz'da kahvelerde oyun oynanacak mı?
  12. 1 Temmuz'da Kıraathaneler açılacak mı?
  13. 1 Temmuz saat kısıtlaması kalktı mı?
  14. 1 Temmuzdan sonra Kafeler ne zaman açılacak?
  15. Otellerde nargile serbest mi?
  16. Sitelerde nargile içmek yasak mı?
  17. Evde nargile içmek yasak mı?
  18. Kapalı alanlarda nargile içmek yasak mı?
  19. Nargile Tütünü yasak mı?

Nargile kafeler serbest mi?

NARGİLE KAFELER AÇIK MI? Nargile salonu ve nargile kafeler kapalı olacak, konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacak. Restoran, lokanta, kafe gibi yeme içme yerlerine girişte ateş ölçümü, HES kodu sorgulama, maske takma tedbirlerine devam edilecek.

Nargile kafeler açılacak mı?

SON DAKİKA: NARGİLE KAFELER AÇILDI MI? İçişleri Bakanlığının genelgesine göre; faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iş yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alınıncaya kadar devam edecek, hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılamayacak.

1 Temmuzda nargile kafeler açılacak mı?

NARGİLE KAFELER AÇILDI MI? Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulması kaydıyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek. Ancak nargile kafelerin üzerindeki kısıtlama yeni bir karar alınıncaya kadar devam edecek.

Nargile ne zaman serbest kalacak?

Nargile kafeler ne zaman açılacak? İçişleri Bakanlığı, 1 Temmuz 2021 tarihinde kalkacak kısıtlamalar ile ilgili genelgeyi yayınladı. 1 Temmuz 2021 tarihinde sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği bildirilen genelgede nargile kafeler ile ilgili de karar alındı.

1 Temmuz da nargile var mı?

Salgının yayılımı açısından büyük bir ciddi risk oluşturması sebebiyle faaliyet konusu nargile salonu ya da kafesi olan iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya dek ara verilmesine devam edilecek ve konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi bir süre daha yapılmayacak.

1 Temmuz'da her yer açılıyor mu?

Tüm iş yerleri açılıyor Tüm iş yerleri 1 Temmuz'dan itibaren, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre belirlenmiş açılış-kapanış saatleri arasında hizmet verebilecek. Koronavirüsle mücadele kapsamında, temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymak kaydıyla, konaklama tesislerindeki kısıtlama ve tedbirlere son verilecek.

Kahveler 1 Temmuzda açılacak mı?

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı. Genelgeye göre; kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.

1 Temmuzdan itibaren nargile serbest mi?

NARGİLE KAFELER AÇILDI MI, 1 TEMMUZ'DAN SONRA SERBEST Mİ? ... Genelgeye göre, faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iş yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alınıncaya kadar devam edecek, hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılamayacak.

Pandemi nargile yasak mı?

Nargile salonu ve nargile kafeler kapalı olacak, konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacak. Etkinliklere, Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde belirtilen kural ve esaslar ile temizlik, maske ve mesafe prensiplerine uyulmak kaydıyla izin verilecek.

Evde nargile yasak mı?

Kapalı mekanlar - İkamete mahsus konutlar hariç olmak üzere, kahvehane, kafeterya, birahane, nargile içilen mekânlar, dernek ve vakıflara ait lokaller gibi eğlence hizmeti verilen işletmeler ve lokantalar dahil kamu ve özel hukuk kişilerine ait tüm binaların kapalı alanlarında tütün ürünleri tüketilmeyecek.

1 Temmuz'da kahvelerde oyun oynanacak mı?

Kahvehane, kıraathane gibi kağıt, taş oyunlarının oynandığı iş yerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren sona erdirilecek ve oyun oynanmasına/oynatılmasına müsaade edilecektir. "Özetle 1 Temmuz sonrasında kahvehanelerde oyun oynama oynanacak.

1 Temmuz'da Kıraathaneler açılacak mı?

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı. Genelgeye göre; kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.

1 Temmuz saat kısıtlaması kalktı mı?

Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri yeni aşamada 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek bugün de dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek. Yeni tedbirlerin 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren hayata geçirilecek.

1 Temmuzdan sonra Kafeler ne zaman açılacak?

Uzun bir süredir pandemi yasakları nedeniyle açılış ve kapanış saatleri sürekli olarak değişen bunun yanı sıra müşteri kabul etme ve sadece paket servis hizmeti gibi hizmet anlayışları koronavirüs tedbirleri kapsamında değişten restoran ve kafe çalışanlarının kısıtlamaları 1 Temmuz tarihinden itibaren kaldırıldı. 1 ...

Otellerde nargile serbest mi?

Daha önce nargile, pipo, sarma tütün ürünlerinin sadece “toplu yemek yerlerinde” kullanımını yasaklayan maddeye oteller de ilave edildi. Otel, kafeterya ve restorantlarda nargile kullanım yasağı tarihinde yürürlüğe girecek.

Sitelerde nargile içmek yasak mı?

Nargile salonu ve nargile kafeler kapalı olacak, konaklama tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir iş yerinde nargile servisi yapılmayacak. Restoran, lokanta, kafe gibi yeme içme yerlerine girişte ateş ölçümü, HES kodu sorgulama, maske takma tedbirlerine devam edilecek.

Evde nargile içmek yasak mı?

Kapalı mekanlar - İkamete mahsus konutlar hariç olmak üzere, kahvehane, kafeterya, birahane, nargile içilen mekânlar, dernek ve vakıflara ait lokaller gibi eğlence hizmeti verilen işletmeler ve lokantalar dahil kamu ve özel hukuk kişilerine ait tüm binaların kapalı alanlarında tütün ürünleri tüketilmeyecek.

Kapalı alanlarda nargile içmek yasak mı?

Müh. 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanunda değişiklik yapan 5727 sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun, TBMM'de 3.1.2008 tarihinde kabul edilmiştir. Bu kanunla beraber kapalı mekânlarda tütün ürünlerinin tüketilmesi yasaklanmıştır.

Nargile Tütünü yasak mı?

Buna göre alkol ve tütün mamülleri satışı yapıldığını gösteren reklam niteliğindeki tabela ve ayaklı panoların kullanımı ile 'meyhane, tobacco shop, nargile cafe' gibi isimlerin dükkân ismi olarak verilmesinin önüne geçilecek. Nargilelik tütün ürünlerinde aroma yasaklanacak.