HGS hangi benzinlikten alınır?

İçindekiler:

  1. HGS hangi benzinlikten alınır?
  2. HGS internetten alınabilir mi?
  3. Geçici HGS nasıl alınır?
  4. HGS Nedir Nasıl Alınır?
  5. HGS Shell'den alınıyor mu?
  6. HGS e devletten alınır mı?
  7. HGS almak için araç sahibi gerekli mi?
  8. HGS nasıl alinir 2021?
  9. Shell'de HGS satılıyor mu?
  10. HGS Otoyol gişelerinden alınabilir mi?
  11. HGS fiyatı ne kadar?
  12. HGS ne kadar 2020?
  13. Aracımda üzerinde HGS var mı?
  14. HGS ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  15. Ruhsat fotokopisi ile HGS alınır mı?
  16. Bankadan HGS almak için ne gerekiyor?
  17. HGS devri nasıl yapılır?
  18. HGS etiketi şart mı?
  19. Şirketler için HGS nasıl alınır?
  20. Iş Bankası HGS nasıl alınır?

HGS hangi benzinlikten alınır?

HGS ANLAŞMALI PETROL İSTASYONLARI
  • PETROL OFİSİ
  • SHELL.
  • BP.
  • OPET.
  • TPPD.
  • TOTAL Yetkili İstasyonları

HGS internetten alınabilir mi?

Hızlı Geçiş Sistemi sayesinde otoyol ve köprülerden rahat ve hızlı geçiş yapabilirsiniz. HGS etiketinizi Akbank İnternet'ten veya dilediğiniz Akbank Şubesi'nden alabilirsiniz. Şubemize başvurarak, etiketinizi hemen teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Geçici HGS nasıl alınır?

HGS kartı PTT şubelerinden kara karayolları giriş çıkışlarındaki satış noktalarından ve anlaşmalı bankalardan temin edilebilir. HGS kartı alabilmek için yanınızda araç ruhsatı ve kimlik fotokopinizin olması gerekiyor. Aksi halde HGS etiketi alamayabilirsiniz. HGS etiketinizi 5 TL karşılığında temin edebilirsiniz.

HGS Nedir Nasıl Alınır?

  1. Hızlı Geçiş Sistemi HGS, ücretli köprü ve otoyollarda gişede durmadan hızlı ödeme ve geçiş sağlayan bir sistemdir. ...
  2. HGS PTT'den, anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alınabilir.
Daha fazla öğe...

HGS Shell'den alınıyor mu?

Mevcutta Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri mevcut hesabından HGS edinebilir ve ödemelerini mevcut Shell hesabından gerçekleştirebilir. Shell'den HGS almanın Avantajları: ... HGS etiketleri için Shell TTS web sitesi üzerinden talepte bulunulabilir ve etiket teslimatı başvuranın adresine yapılmaktadır.

HGS e devletten alınır mı?

Bu hizmetten önce ceza aldıklarının farkında olmayan vatandaşlar, artık e-Devlet'te hayata geçirilen yeni uygulamayla "Araçlarım" bölümüne girerek HGS ve OGS Borç ve Bilgilendirme hizmeti alabilecek.

HGS almak için araç sahibi gerekli mi?

Bireysel başvuru yapan kişilerin HGS alımı sırasında araçlarına ait ruhsat ve kimlik belgelerini ibraz etmeleri yeterlidir. Herhangi bir kurum için alınacak HGS'ler için araca ait ruhsatın ve temsil belgesinin bulunması gerekir.

HGS nasıl alinir 2021?

HGS NEREDEN ALINIR? HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

Shell'de HGS satılıyor mu?

Shell'den HGS almanın Avantajları: Önden bakiye yüklemeye gerek kalmadan, mevcut Shell'de tanımlı ödeme hesabından, HGS geçişlerini sonradan ödeyerek, nakit kullanımını daha verimli yönetilebilir. ... Tüm HGS geçişleri, Shell Taşıt Tanıma Sistemi internet sitesi üzerinden kolaylıkla takip edilebilir.

HGS Otoyol gişelerinden alınabilir mi?

3-HGS kartını Türkiye'de bulunan tüm PTT şubelerinden ve Kara yollarının otoban gişelerinin yanında bulunan şubelerinden rahatlıkla temin edebilirsiniz. HGS almak için PTT şubesine gittiğinizde bazı evrakların hazır bulunması gerekiyor.

HGS fiyatı ne kadar?

PTT şubelerinde satılan HGS etiket ilk alım ücreti 12,5 TL, kart ücreti ise 25 TL'dir. HGS etiketi ve kartı PTT şubelerinin yanı sıra bankalarda da satılır. Bazı bankalar maaş veya kredi kartı müşterileri ile otomatik ödeme talimatı oluşturan müşterilerine HGS kart ve etiketini ücretsiz olarak verebilir.

HGS ne kadar 2020?

PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

Aracımda üzerinde HGS var mı?

HGS'nin internet sitesinden (HGS'nin internet sitesinde sorgulama yapmak için tıklayın) e-Devlet üzerinden (E- devlet üzerinde HGS sorgulaması için tıklayın) HGS'nin cep telefonuna indirilen uygulaması üzerinden. 0850 460 60 60 HGS çağrı merkezinden.

HGS ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?

HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ruhsat fotokopisi ile HGS alınır mı?

HGS, en yakın PTT işyerine giderek edinilebilir. TC Kimlik Numarası bulunan geçerli kimlik ve aracın ruhsat fotokopisini gişe görevlisine vermek yeterlidir. ... PTT işyerlerinden ayrıca HGS bakiyesi de yüklenebilmekte, bakiye aktarımı yapılabilmekte, HGS iptal edilebilmektedir.

Bankadan HGS almak için ne gerekiyor?

Bankalardan HGS Etiketi Nasıl Alınır?
  • Anlaşmalı bankalardan birine araç ruhsatı ve T.C. kimliği ile başvurulur.
  • Etiket ücretinin ödenmesinin ardından etiket hemen teslim alınır.

HGS devri nasıl yapılır?

Araç sahibi eğer HGS devir işlemi için etiketi iptal ettirmek istiyorsa bunu banka aracılığıyla gerçekleştirebilir. Bazı bankalarda aracı satışa sunmak yerine değiştirmeyi düşünen sürücüler eski HGS etiketlerini götürerek yenisi ile değiştirebilir ve içindeki bakiyeyi yeni HGS etiketine aktarabilmeleri söz konusudur.

HGS etiketi şart mı?

Buradan etiket yapıştırmaya gerek olmadığı sonucu çıkarılabilmektedir. Ancak farklı ücretli otoyol işletmeleri tarafından bariyerli giriş çıkışlarla da geçiş sağlanabilmektedir. ... 'den itibaren ücretli köprü ve otoyollardan geçişlerde KGS yerine HGS kullanılmaya başlanılmıştır.

Şirketler için HGS nasıl alınır?

HGS ÜRÜNÜ ALMAK İÇİN İSTENEN EVRAKLAR NELERDİR? Bireysel başvurularda kimlik, ruhsat veya ruhsat fotokosiyle PTT merkez ve işyerlerine başvuru yapılabilir. Kurum üzerine alınacak ürün veya ürünler için Temsil Belgesi, araç ruhsatları veya ruhsat fotokopileri ile başvuru yapılabilir.

Iş Bankası HGS nasıl alınır?

HGS Etiketini/Kartını Nasıl Alabilirim? Tüm sınıflardaki HGS etiketini/kartını Şubelerimizden, İşCep'den ve İnternet Şubemizden satın alabilirsiniz. Şube dışı bankacılık kanallarımız üzerinden satın alınan HGS etiketi/kartı kurye aracılığı ile ücretsiz olarak adresinize teslim edilecektir.