PTT ile kargo kaç günde gider?

İçindekiler:

  1. PTT ile kargo kaç günde gider?
  2. PTT ile bir evrak kaç günde gider?
  3. Yurtiçi Kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?
  4. Yurtiçi kargo kargo takip numarasını nasıl öğrenebilirim?
  5. Yurtiçi Kargo takip numarası hangisi?
  6. Kargo Takip nasıl?

PTT ile kargo kaç günde gider?

PTT APS kargo kaç günde gider? PTT tarafından normal gönderiler dışında acil gönderiler için APS kargo hizmeti verilmektedir. Bu hizmette kişilerin paketleri 1 gün içerisinde kişiye ulaşmaktadır. Acil olarak gönderilecek paketler en uzak mesafeye dahi 3 gün içerisinde çok rahat bir şekilde ulaştırılabilmektedir.

PTT ile bir evrak kaç günde gider?

Normal gönderi adı altında yollanan kargolar 1 ile 4 gün arasında alıcıya ulaştırılır. Gönderici ve alıcı arasındaki mesafe az ise bu süre 1-2 güne inmektedir. Normal gönderiler için belirlenen süre ülke içi en uzak mesafeler baz alınarak 4-5 gün olarak ayarlanmıştır.

Yurtiçi Kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?

Kargonuzun dağıtıma çıktıysa büyük ihtimalle gün içinde elinize ulaşacak demektir. Bazı aksilikler olması durumunda dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir? sorusunun cevabı değişebilir. Firmadan kaynaklı yoğunluk gibi bir aksaklık çıkarsa kargonuz ertesi gün dağıtılmak üzere şubeye geri getirilir.

Yurtiçi kargo kargo takip numarasını nasıl öğrenebilirim?

Kargo numarası ile takip için aşağıdaki link kullanılabilir. https://www.yurticikargo.com/tr/online-servisler/gonderi-sorgula Bu link üzerinden açılan sayfada bildirilen yere gönderi takip numarası yazılır. Daha sonra ''Sorgula'' butonuna tıklanarak Yurtiçi kargo gönderi sorgulama ile kargonun durumu öğrenilir.

Yurtiçi Kargo takip numarası hangisi?

Yurtiçi Kargo Takibi yaparken Yurtiçi Kargonun numaralı çağrı merkezini arayarak kargonuzun nerede olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Size verilen kargo takip numarasını çağrı merkezi yetkilisine söylediğinizde kargonuzun durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kargo Takip nasıl?

İlk olarak kargo şirketinin resmi intenet sitesini açın. Açılan sayfa üzerinden gönderi takip numarası veya fatura numarasını kullanarak sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz intenetten satın aldığınız ürünün sipariş kodunu girerek de kargo bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.