Aras Kargo müşteri temsilcisine nasıl bağlanırım?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo müşteri temsilcisine nasıl bağlanırım?
  2. Aras Kargoya nasıl bağlanılır?
  3. Aras Kargo Kargom nerede telefon?
  4. Aras Kargo takip no nasıl alınır?
  5. Aras Kargo yasakta çalışıyor mu?
  6. Aras Kargo teslim alınmazsa ne olur?
  7. Trendyol müşteri temsilcisi nasıl bağlanır?
  8. Aras Kargo adıma kargo varmı nasıl öğrenebilirim?
  9. Aras Kargo Kargom tam olarak nerede?
  10. Aras Kargo takip numarası kaç hane?
  11. Aras Kargo cumartesi yasakta çalışıyor mu?
  12. Yasakta kargo verilir mi?
  13. Kargolar şubede kaç gün kalır?
  14. Kargo şubeye geldikten sonra kaç günde gelir?
  15. Trendyol ile nasıl iletişime geçebilirim?
  16. Bana gelen kargonun Kimden geldiğini öğrenme?
  17. Adıma gönderilen kargoyu nasıl öğrenebilirim?
  18. Aras Kargo kaç günde gelir hesaplama?
  19. Aras Kargo gönderdiğim kargo nerede?

Aras Kargo müşteri temsilcisine nasıl bağlanırım?

Her türlü soru ve sorununuzda 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezi'mizi arayabilir, hızlı ve güvenilir şekilde destek alabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek bizim için mutluluktur. Biz tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aras Kargo A.Ş.

Aras Kargoya nasıl bağlanılır?

Aras Kargo müşteri hizmetlerine direk olarak bağlanmak mümkündür. Bunu sağlamak adına öncelikle 444 25 52 numarası aranmalıdır. Ardından 0 tuşlanarak müşteri hizmetleri temsilcisine direk bağlanılabilir.

Aras Kargo Kargom nerede telefon?

Aras Kargo | 444 25 52.

Aras Kargo takip no nasıl alınır?

Aras Kargo takip no öğrenmek ve sorgulama yapmak isteyen, kargo takip nosu bulunmayan kişiler, bu numarayı almak için ya Aras Kargo müşteri hizmetlerini aramalı ya da en yakın Aras Kargo şubesine gitmelidir. Bu iki yöntem sayesinde Aras Kargo Takip No numarasını erişim sağlanabilir.

Aras Kargo yasakta çalışıyor mu?

Kapanma kararlarının açıklandığı bilgilere göre genelgede yer alan ibarelere göre Aras Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar ...

Aras Kargo teslim alınmazsa ne olur?

Bu kişinin kimlik bilgileri kontrol edildikten sonra imza karşılığında kargo teslim edilir. 3 gün içinde alıcı ya da alıcının teslim edilmesini istediği yetkili kişi tarafından teslim alınmayan kargolar size geri iade edilmektedir.

Trendyol müşteri temsilcisi nasıl bağlanır?

Peki Trendyol müşteri hizmetlerine direkt bağlanmak için ne yapmak gerekiyor? Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşmak için iletişim numarası 02. Bu numaralar üzerinden soru ve taleplerinizi iletebilirsiniz.

Aras Kargo adıma kargo varmı nasıl öğrenebilirim?

Telefon ile müşteri hizmetlerini arabilir, kargo şubesine giderek bilgileriniz ile sorgulatabilir veya kargo firmalarının internet sitesi üzerinden takip kodu ile sorgulama yapabilirsiniz.
  1. Müşteri hizmetlerini arayarak sorgulama.
  2. Kargo şubesine giderek bilgileri sorgulama.
Daha fazla öğe...

Aras Kargo Kargom tam olarak nerede?

Aras Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız aras kargo müşteri hizmetleri (444 2552) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo takip numarası kaç hane?

Aras kargo sitesinden 13 haneli içinde rakamlar olan numaralarla takip edebilirsiniz. Ancak Gittigidiyor gibi yerlerden size fiş numarası verilebilir. Bu fiş numarasını kendi sitesinden takip edemiyorsunuz. Bu şekilde elinizde 14 haneli numara varsa altta verdiğim linki kendinize göre doldurup linki yapıştırın.

Aras Kargo cumartesi yasakta çalışıyor mu?

Hafta içi her gün 9.00 ile 18.30 arası hizmet veren Sürat Kargo, cumartesi günleri de hizmet vermektedir. ... Ayrıca resmi tatil günlerinde de hizmet vermemektedir. Aras Kargo. Hafta içi her gün 08.30 ile 18.00 arasında hizmet veren Aras Kargo, cumartesi günleri saat 08.30 ile 13.00 arasında hizmetvermektedir.

Yasakta kargo verilir mi?

KARGOLAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF MI? Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

Kargolar şubede kaç gün kalır?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Kargo şubeye geldikten sonra kaç günde gelir?

Şubeye geri getirilen kargolar 3 işgünü içerisinde alıcı tarafından şubemize gidilerek teslim alınmalıdır. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

Trendyol ile nasıl iletişime geçebilirim?

Hafta içi servisi sabah 08: 30'dan gece 24: 00'a kadar alabilirsiniz. Cumartesi günleri 10: 00-24: 00 ve pazar günleri 10: 00-17: 00 arasında hizmet vermektedir. Doğrudan Trendyol çağrı merkezine bağlanmak için 02 00'ı arayabilirsiniz.

Bana gelen kargonun Kimden geldiğini öğrenme?

İlgili kargonun internet sitesine girilerek kargo takibi adlı arama bölümü bulunur. Bu bölüme gönderi kodu girilerek ulaşılan sayfada kişi kendi adına yollanan kargonun o an nerede olduğunu görebilir.

Adıma gönderilen kargoyu nasıl öğrenebilirim?

Müşteri Hizmetlerini Arayarak Öğrenme: Kargo firmalarının müşteri temsilcilerini arayıp bilgilerinizi vererek o firmada adınıza kargo olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Kargo Şubesine Giderek İsimden Kargo Sorgulama: Kargo şubesine gidip adınıza kargo olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

Aras Kargo kaç günde gelir hesaplama?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

Aras Kargo gönderdiğim kargo nerede?

Aras Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız aras kargo müşteri hizmetleri (444 2552) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.