Göz farı nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Göz farı nasıl sürülür?
  2. 3 lü far nasıl sürülür?
  3. Gri göz farı nasıl sürülür?
  4. Göz farı paleti nasıl kullanılır?
  5. Kahverengi göz farı nasıl sürülür?
  6. Gri rengi elbiseye ne renk ruj sürülür?
  7. Göz altına far nasıl sürülür?
  8. Kahverengi gözlere hangi renk far olur?
  9. Kahve tonlarında makyaj nasıl yapılır?
  10. Göz farı ne kadar kullanılır?

Göz farı nasıl sürülür?

Günlük far nasıl sürülür?
  1. Makyajına cilt tonundan bir ton açık bir far ile başlayabilirsin. Bu tonla göz kapaklarının iç kısmını ve kaş kemerini aydınlatabilirsin.
  2. Sonrasında ten renginle uyumlu orta ton bir farı gözünün dış köşesinden başlayarak uygulamalısın. ...
  3. Sıra geldi tonu bir ton koyultmaya.

3 lü far nasıl sürülür?

Açık, orta, ve koyu renkleri birarada olan paletiniziden açık renkle başlayın. Göz kapağınızın üstüne açık rengi farınızı far fırçanız ile sürün ve göz pınarınıza kadar eşit şekilde iyice dağıtın. Daha sonra orta tondaki farınızı göz kapağınızın yukarısına kaş altıyla birleştiği kıvrıma fırçanız ile uygulayın.

Gri göz farı nasıl sürülür?

1) Yumuşak ve belli belirsiz
  1. Birinci adım: Göz kapaklarına primer veya kapatıcı uygulayarak kalıcı makyajını garantile. ...
  2. İkinci adım: Daha geniş ve yassı bir fırçayla koyu gri bir farı gözlerinin dış köşelerine uygula ve nazikçe dağıt. ...
  3. Üçüncü adım: Üst ve alt kirpiklerine hacim veren bir maskara sür.
Daha fazla öğe...

Göz farı paleti nasıl kullanılır?

Far Paleti Nasıl Kullanılır?
  1. Birinci adım; baz. Göz makyajınıza başlarken öncelikle göz kapağınızdan kaş kemiğinize kadar olan bölgeyi, baz oluşturması için, far paletinizde bulunan en açık tonla boyamanız gerekiyor. ...
  2. İkinci adım; koyu tonlar. ...
  3. Üçüncü adım; orta tonlar. ...
  4. Dördüncü adım; açık ton. ...
  5. Beşinci adım; kontrol.

Kahverengi göz farı nasıl sürülür?

Öncelikle işe açık renkli bir far ile göz kapağınıza baz uygulayın. Bu yöntem gölge yapmanızı kolaylaştırır. Ardından bronz açık kahve farı göz kapağınıza yayarak geniş bir gölge yapın ve kaşın alt kısmına yani kaş kemiğine doğru yayın. Göz altınıza aynı renkte farı ince uçlu fırça ile geçin.

Gri rengi elbiseye ne renk ruj sürülür?

Lacivert veya saks mavisi bir kombininizde pembe-leylak, lila-gri, bej-pembe tonlarında bir gözle pembe tonlarında bir ruj kullanabilirsiniz. Gri elbise giydiğinizde ise pembe-lila, pembe-gri-siyah, eflatun tonları bir göz makyajı kullanabilirsiniz.

Göz altına far nasıl sürülür?

Öncelikle küçük fırçayla kirpik çizgisine siyah far sürmelisin. Bu sayede gözler biraz daha yukarı doğru kalkarken sivri kenar daha bir ön plana çıkacak. Sonraki adımda göz altına siyah far uygulamalısın. Alt kirpik çizgisinde ince bir çizgi çekerek dumanlı ve etkileyici gözler ortaya çıkarabilirsin.

Kahverengi gözlere hangi renk far olur?

Kahverengi gözler için doğru far seçimi Kahverengi gözlere yakışabilecek en güzel far renkleri; bakır, bronz, haki, tüm toprak tonları, mavinin her tonu ve koyu laciverttir.

Kahve tonlarında makyaj nasıl yapılır?

Öncelikle işe açık renkli bir far ile göz kapağınıza baz uygulayın. Bu yöntem gölge yapmanızı kolaylaştırır. Ardından bronz açık kahve farı göz kapağınıza yayarak geniş bir gölge yapın ve kaşın alt kısmına yani kaş kemiğine doğru yayın. Göz altınıza aynı renkte farı ince uçlu fırça ile geçin.

Göz farı ne kadar kullanılır?

Normalde 1 yıl olan göz farının kullanma süresi, Avrupa'da 6 yıla kadar uzayabiliyor. 2 yıllık ruju 4 yıl, 1 yıllık fondöteni 3 yıl kullananlar var. 6 ay kullanım süresi olan maskara ve 'eyeliner' ise en az 2 yıl makyaj malzemesindeki yerini koruyor. 2 yıllık pudralar ise 3 yıl kullanılıyor.