Fenerbahçe'nin Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe'nin Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda?
  2. Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda saat kaçta?
  3. Fenerbahçe Beko'nun maçı kaçta hangi kanalda?
  4. Fenerbahçe Öznur Kablo GS Maçı Hangi Kanalda?
  5. Fenerbahçe Beko Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?
  6. GS Ranger maçı hangi kanalda?
  7. Fenerbahçe basket maçını hangi kanal veriyor?
  8. Fenerbahce Beko petkimspor macı hangi kanalda?
  9. Öznur Kablo Galatasaray maçı hangi kanalda?
  10. UEFA Fenerbahçe Maçı Ne zaman?
  11. Fenerbahçe'nin Avrupa maçı ne zaman?
  12. Euroleague Maçları Ne Zaman Başlıyor?
  13. Galatasaray Rangers maçı şifresiz hangi kanalda?
  14. GS Randers rövanş maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin Euroleague maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16.00'da başlayacak mücadele Fenerbahçe TV ile Sarı Lacivertli ekibin resmi Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Öznur Kablo, EuroLeague'de İstanbul ve İspanya'da oynanan grup maçlarını 6 karşılaşmada 5 galibiyetle noktaladı ve grup lideri olarak son 8'e kaldı.

Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda saat kaçta?

THY Euroleague 24. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Zenit'i konuk ediyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak. Müsabaka beIN Sports Haber'den naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe Beko'nun maçı kaçta hangi kanalda?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 20.45'te başlayacak ve beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Öznur Kablo GS Maçı Hangi Kanalda?

8 Mayıs Cumartesi günü Metro Enerji Salonu'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak Fenerbahçe Öznur Kablo - Galatasaray maçı Tivibu Spor'dan ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Beko Olympiakos maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe - Olympiakos maçı 30 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak. OLYMPIAKOS'UN EN BÜYÜK KOZLARI HÜCUM HATTI! Yunanistan temsilcisi Olympiakos'un hücum hattı dikkat çekiyor. El Arabi, Valbuena, Onyekuru ve Soares gibi isimler rakip takımlara zor anlar yaşatıyor.

GS Ranger maçı hangi kanalda?

Randers - Galatasaray maçı 19 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'de Star TV'den canlı yayınlanacak. Maç öncesi ve sonrası tüm detaylar A Spor ekranlarında masaya yatırılacak.

Fenerbahçe basket maçını hangi kanal veriyor?

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı 5 Haziran Cumartesi günü saat 19:30'da TRT Spor'da canlı yayınlanacak. ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider bitiren Anadolu Efes, play-off çeyrek finalinde Empera Halı Gaziantep'i, yarı finalde de Beşiktaş Icrypex'i eleyerek finale yükseldi.

Fenerbahce Beko petkimspor macı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında bugün Aliağa Petkim Spor'u konuk edecek. 20.15'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Tivibu Spor canlı yayınlayacak.

Öznur Kablo Galatasaray maçı hangi kanalda?

8 Mayıs Cumartesi günü Metro Enerji Salonu'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak Fenerbahçe Öznur Kablo - Galatasaray maçı Tivibu Spor'dan ekranlara gelecek.

UEFA Fenerbahçe Maçı Ne zaman?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında 30 Eylül Perşembe günü 19.45'te başlayacak mücadelede Olympiakos'u konuk edecek. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Teodoro Sobrino yapacak.

Fenerbahçe'nin Avrupa maçı ne zaman?

Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin Frankfurt deplasmanındaki maçı tarihinde saat 20.45'te oynanacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Euroleague Maçları Ne Zaman Başlıyor?

Turkish Airlines Euroleague'de 2021-2022 sezonunun fikstürü belli oldu. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, yeni sezonun ilk hafta maçları 30 Eylül- tarihlerinde oynanacak.

Galatasaray Rangers maçı şifresiz hangi kanalda?

Galatasaray Rangers ile deplasmanda sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak. Temsilcimiz İskoç ekibini yenerse Avrupa'da yoluna devam edecek. Fatih Terim ve öğrencileri İskoçya deplasmanında Rangers'ı yenerek gruplara kalmak için sahaya çıkacak. Karşılaşma Teve2 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

GS Randers rövanş maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Randers maçı 26 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de Spor Smart'ta canlı yayınlanacak.