N11 mağazaya nasıl soru sorabilirim?

İçindekiler:

  1. N11 mağazaya nasıl soru sorabilirim?
  2. N11 ile nasıl iletişime geçebilirim?
  3. Ne 11 com iletişim?
  4. N 11 Kargom Nerede?
  5. n11 canlı desteğe nasıl bağlanılır?
  6. n11 siparişim ne durumda?
  7. N11 in sahibi kim?
  8. N11 siparişim ne durumda?
  9. En 11 nedir?
  10. Hepsiburada numarası kaç?
  11. N 11 sipariş ne zaman gelir?
  12. n11 de mağaza nasıl açılır?
  13. n11 den aldığım ürünü nasıl iade ederim?
  14. n11 üye olmadan sipariş takibi nasıl yapılır?
  15. Trendyol siparişim ne durumda?
  16. Doğuş Planet kime ait?
  17. n11 Ceo'su Kim?
  18. En 11 in sahibi kim?
  19. No 11 sahibi kim?
  20. Hepsiburada nın telefon numarası var mı?

N11 mağazaya nasıl soru sorabilirim?

Mağaza ile nasıl irtibata geçebilirim?
  1. Bir ürünü satın almadan önce aklınıza takılan tüm soruları mağazaya sorabilirsiniz. ...
  2. - Ürün sayfasının sağında Mağaza adının altındaki Mağazaya Soru Sor butonuna veya,
  3. - Ürün sayfasının altındaki Soru ve Cevap sekmesini tıklayınca çıkan Mağazaya Sor butonuna basabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

N11 ile nasıl iletişime geçebilirim?

N11 Müşteri Hizmetleri İletişim ve Adres N11 sitesine ve müşteri hizmetlerine 08 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Ne 11 com iletişim?

N11 müşteri hizmetleri telefon numarası şu şekildedir; 0850 333 00 11 bu numarayı arayarak müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek mümkündür. N11 çağrı merkezleri hafta içi sabah 10:00 akşam ise 20:00 arası hizmet vermektedir.

N 11 Kargom Nerede?

Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Kargo Takip butonuna basarak veya kargo takip numarasının linkini tıklayarak siparişinizin yerini öğrenebilirsiniz. Kargo Takip butonun üstündeki takip numarası ile kargo şirketinin internet sitesinden de siparişinizi izleyebilirsiniz.

n11 canlı desteğe nasıl bağlanılır?

İhtiyaç duymanız halinde Hesabım sayfasında açtığınız chat ekranına Canlı Destek yazarak müşteri temsilcimizle görüşmeye başlayabilirsiniz.

n11 siparişim ne durumda?

Sipariş durumlarını nereden görebilirim? Mağaza Yönetim Paneline üye girişi yaptıktan sonra Sipariş Yönetimi başlığı altındaki Sipariş Listesi sekmesini tıklayın. Açılan sayfada, siparişlerinizin durumlarını görebilirsiniz. Sipariş Durumu alanında istediğiniz kriteri seçip arama yapabilir ve Excel'e aktarabilirsiniz.

N11 in sahibi kim?

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük teknoloji gruplarından SK Group'un ortaklığında Doğuş Planet çatısı altında Mart 2013'te kurulmuştur.

N11 siparişim ne durumda?

Sipariş durumlarını nereden görebilirim? Mağaza Yönetim Paneline üye girişi yaptıktan sonra Sipariş Yönetimi başlığı altındaki Sipariş Listesi sekmesini tıklayın. Açılan sayfada, siparişlerinizin durumlarını görebilirsiniz. Sipariş Durumu alanında istediğiniz kriteri seçip arama yapabilir ve Excel'e aktarabilirsiniz.

En 11 nedir?

n11.com; Türkiye'deki başarılı online alışveriş siteleri arasında yer almaktadır. İnternet alışveriş sitesi ve e-ticaret denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olmayı başaran n11.com'da onlarca farklı kategoride binlerce ürün beğeninize sunulmaktadır.

Hepsiburada numarası kaç?

Öncelikle 0850 252 40 00 numarayı arayarak Hepsiburada sitesine üye olduğunuz cep telefonu numarasını girmelisiniz. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda sizin bilgilerinizi görülebilmesi açısından önemlidir. Sonrasında sesli yanıt sistemi devreye girecektir.

N 11 sipariş ne zaman gelir?

Kargo firmaları ile yapılan gönderimlerde, ortalama teslim süresi 2 iş günüdür. Ancak posta yoluyla yapılan gönderimlerde bu süre 7 ila 10 gün sürebilir. Mağazanın ürünü kargoya verdikten sonra sisteme girdiği gönderi bilgileri, e-posta adresinize ve faturadaki cep telefonu numarasına gönderilir.

n11 de mağaza nasıl açılır?

Şahıs Şirketleri için:
  1. Vergi Levhası (Son 1 yıl)
  2. İmza Sirküleri (Sicil kaydı bulunmuyor ise imza beyanı evrağı eklenebilir.)
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( Sadece ön yüz )
  4. Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (Komisyon anlaşması)
  5. Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşmesi)

n11 den aldığım ürünü nasıl iade ederim?

- Üye hesabınızla alışveriş yaptıysanız Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından İade Et butonuna basarak gerekli bilgileri girin. - Misafir kullanıcıysanız alışverişten sonra size gönderilen e-postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna basarak talepte bulunabilirsiniz.

n11 üye olmadan sipariş takibi nasıl yapılır?

n11.com'da alışveriş yapabilmeniz için üye olmanıza gerek yoktur. İstediğiniz ürünü, Hemen Al butonuna basarak üye olmadan satın alabilirsiniz. Misafir kullanıcı olarak verdiğiniz siparişi, size gönderilen e-postadaki Sipariş Detayı linkinden takip edebilirsiniz.

Trendyol siparişim ne durumda?

Sipariş dağıtıma çıktığında kargo firması tarafından SMS ile bilgilendirilirsiniz. Kargoya verildikten sonra siparişinizin kargo aşamalarını "Hesabım" bölümünde sekmesinde bulunan “Kargom Nerede?" linkinden takip edebilirsiniz.

Doğuş Planet kime ait?

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük gruplarından SK Group'un ortaklığında Haziran 2012'de kuruldu. Doğuş Planet, SK Group'un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu'nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.

n11 Ceo'su Kim?

Yu-Shik Kim - CEO - n11.com | LinkedIn.

En 11 in sahibi kim?

n11.com, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük teknoloji gruplarından SK Group'un ortaklığında Doğuş Planet çatısı altında Mart 2013'te kurulmuştur.

No 11 sahibi kim?

Ticari? n11.com, Türkiye'de faaliyet gösteren ve İnternet aracılığıyla işletmeden tüketiciye satış hizmeti sağlayan bir açık pazar e-ticaret platformu. Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kuruldu.

Hepsiburada nın telefon numarası var mı?

40 00 numaralı telefonu aradığınızda sesli yanıt sistemi sizi karşılamaktadır. Hepsiburada üyeliğinizde kullandığınız telefon numarasını girmeniz istenecektir.