Yay burcu yatakta ne ister?

İçindekiler:

  1. Yay burcu yatakta ne ister?
  2. Yay burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?
  3. Yay burcu kadını severse nasıl davranır?
  4. Yay kadını nasil biridir?
  5. Yay burcu kiminle evlenmeli?
  6. Yay kadını askini nasil belli eder?
  7. Yay kadını ilgi sever mi?
  8. Yay kadını neleri sever?
  9. Yay kimle anlaşamaz?
  10. Yay burcu erkeği özler mi?
  11. Yay burcu erkeği hangi burca aşık olur?
  12. Yay hangi ayın burcu?

Yay burcu yatakta ne ister?

Yay erkeği hayatının her alanında olduğu gibi yatak odasında da maceracıdır. Başka bir yerde gördüğü veya duyduğu yeni şeyleri her zaman denemek ister. ... Yay burcu erkeği sevgiyi cinsellikle çoğu insandan daha fazla ilişkilendirir. Cesur ve tutkulu, aynı zamanda cinsel açıdan çok açık sözlü olması muhtemeldir.

Yay burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır?

Yay burcu kadını kendisi gibi yüksek enerjili ve aktif erkeklerden hoşlanır. Entelektüel ve maceracı erkekler her zaman ilgisini çeker. Öğrenimleri yüksek, iyi eğitim almış ve bilgili erkekleri severler.

Yay burcu kadını severse nasıl davranır?

Romantik ilişkilerin kadını olan yay burcu, aşık olduğu erkeğe ilgi ve şefkat göstermekten asla bıkmaz. Anaç bir yapıya sahip olduğu için, bazen sevdiği erkeğe koruma içgüdüsüyle yaklaşabilir. Yay kadını ne kadar severse sevsin iki şeyi asla affetmez: Yalan ve sadakatsizlik.

Yay kadını nasil biridir?

Yay burcu kadını, becerikli ve yetenekli bir kişiliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde pek çok işte başarılı olur. ... Heyecanlı ve iyimser bir yapıya sahip olan yay burcu kadını, gençlik dönemlerinde dikkatsiz ve geleneklere aykırı hareket eder. Fakat geçmişte yaşadığı yanılgılardan en çok ders çıkaran burç yay borcudur.

Yay burcu kiminle evlenmeli?

Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu Yay-Koç =Cinsel uyuma bağlı olarak ilişki ve evlilik olumlu yürüyecektir. Yay-Boğa=Uzun süreli bir ilişki ve evlilik için büyük çabalar gerekmektedir. Yay-Yengeç=Sevgili yerine iyi dost olabilirler. Yay-Başak=.İlişki ve evlilikte taraflar birbirini sıkıcı bulabilir.

Yay kadını askini nasil belli eder?

Yay Burcu Kadını Aşkını Nasıl Belli Eder? Yay burcu kadını aşık olursa enerjisi tavan yapar ele avuca sığmaz. Normalde sertmizaçlı olmalarına rağmen aşık olduklarında şevkatli bir insan dönüşürler. Kendinden başkasını önemsemeye başladıysa eğer o kişiye aşık olmuş demektir.

Yay kadını ilgi sever mi?

Aynı zamanda oldukça esprili ve etkileyici bir özellikleri de vardır. Her zaman enerjik bir yapıya sahip olan yay burcu kadını çevresinden ilgi duymayı da çok sever. Hatta bu konuda en çok ilgi gören kişinin kendileri olmasını isterler. O nedenle daima ön planda kalmayı severler.

Yay kadını neleri sever?

Yay burcu kadını, hareketli ve heyecanlı kişileri sever. Gezmekten ve sürekli farklı yerler görmekten aşırı derecede hoşlanır. Yay burcu kadını, ünlülere ve onları görmeye oldukça meraklıdır. Sanata da düşkündür.

Yay kimle anlaşamaz?

Coşkulu ve dikkatsiz olan Yay burcu insanın zıt burçları İkizler, Başak ve Balık'tır.

Yay burcu erkeği özler mi?

Yay erkeği sizi özler mi? Yay erkeği genelde kendiyle olmayı sever ancak sizi de özleyebilir. Onu anlayacak birisine ihtiyacı vardır ancak onu çok yormamalı ve yeteneklerine karşı bir tehdit olmamalısınız.

Yay burcu erkeği hangi burca aşık olur?

Yay burcu erkeği ile uyumlu olduğu düşünülen burçlar koç, aslan, terazi ve kova burçlarıdır. Yay burcu erkeği ile uyumsuz olduğu düşünülen burçlar ise başak ve balık burçlarıdır. Aşık bir yay burcu erkeğinin manyetik bir niteliği vardır. Bu da onları çekici ve sevmesi kolay kılar.

Yay hangi ayın burcu?

Yay burcu 22 Kasım ve 21 Aralık tarihleri arasında doğan kişiler bu burca sahiptir.