3 üncü göz nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. 3 üncü göz nasıl açılır?
  2. Insanlarda 3 göz var mıdır?
  3. Epifiz bezi nasil Calistirilir?
  4. Epifiz bezi çalışmazsa ne olur?
  5. 3 goz neye yarar?
  6. Kalp gözü nasıl açılır Zikir?
  7. Epifiz bezi neye benziyor?

3 üncü göz nasıl açılır?

Koltuğunuzda oturarak ya da uzanır pozisyonda gözleriniz kapalı derin bir nefes alarak başlayabilir ve karnınızı şişiriniz. Aldığınız nefesi yavaş bir şekilde bırakıyorsunuz. Aralıksız yapmanız halinde ensenizde bir sıcaklık hissedebilirsiniz. En sonunda ise üçüncü göz bölgesi beyazlaşmaya başlayabilir.

Insanlarda 3 göz var mıdır?

Epifiz bezi şekil olarak çam kozalağına benzediği için İngilizce de “pineal gland” olarak adlandırılmaktadır. İnsanları ruhsal açıdan farklı bir dünyaya bağlayan üçüncü göz olarak beynimizde yer aldığı biliniyor.

Epifiz bezi nasil Calistirilir?

Uygun gıdalar ile beslenmek, çiğ sebzeler tüketmek, vejeteryan beslenmek, evi sürekli havalandırmak ve temiz su içmek epifiz bezinin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlar.

Epifiz bezi çalışmazsa ne olur?

🌺Epifiz bezi iyi çalışmazsa seratonin salgılaması azalır. Ve bunun sonucunda birçok depresif hastalık yani anksiyete,panik atak hatta şizofreni gibi vakalar baş gösterebilir. 🌺Bu bez çocukluğumuzda aktif iken büyüdükçe kireçlenir ve hareketsizleşir.

3 goz neye yarar?

Epifiz Bezinin Görevi “Üçüncü göz” ya da “aklın ışığı'' olarak da adlandırılan epifiz bezinin, meditasyon yoluyla Astral seyahat deneyimi yaşamak isteyen insanın fiziksel ve doğaüstü-spiritüel dünyaları arasındaki geçiş kapısı olduğuna inanılır... Descartes insan ruhunun bu salgı bezinde “oturduğunu” iddia etmiştir...

Kalp gözü nasıl açılır Zikir?

Gunde 13.000 defa Ya Semi'u diyenin kulagi Ruhanilerin sesini duyar. Gunde 2207 defa Kaf suresi Ayet 22 i, okuyanin kalp gozu acilir. Gunde 7.000 Subbuhun Kuddusun vel melaiketu ver ruh diyenin kalp gozu acilir. Gunde 7.000 defa Ya Allamul Guyub diyenin Kalp gozu acilir.

Epifiz bezi neye benziyor?

Esasen epifiz bezinin boyutları neredeyse bir nohut tanesi kadar olsa da beynin tam ortasında yer alıyor. Şekli çam kozalağına benzediği için Ingilizce'de 'pinel gland' olarak geçiyor.