Zehra Grup tatil köyü nerede?

İçindekiler:

  1. Zehra Grup tatil köyü nerede?
  2. Zehra Tatil Köyü kimin?
  3. Zehra Tatil Köyü kaç yıldızlı?
  4. Nokta Global kimin?
  5. Algora Halal Hotel kimin?
  6. Algora Halal kaç yıldız?
  7. Islami otellere ne denir?

Zehra Grup tatil köyü nerede?

Zehra Tatil Köyü Fethiye, Ölüdeniz bölgesinde bulunmaktadır.

Zehra Tatil Köyü kimin?

Fethiye Tesettür Otel Zehra Grup Hotellerinden olan Zehra Tatil Köyü Muğla / Fethiye Ölüdeniz de muhafazakar ve muhafazakar aile tesisi olarak hizmet vermektedir. Zehra Grup otelleri bünyesinde bölgenin tek bayanlara özel plajı Zehra Kuleli Beach i kullanabilirsiniz.

Zehra Tatil Köyü kaç yıldızlı?

Zehra Tatil Köyü Tesis Hakkında İslami tatil ve muhafazakar tatil oteli arayan misafirlerimizin yeni gözdesi olacaktır. Tesisimiz 4 yıldızlı olup rahatınız ve huzurlu bir tatil geçirmeniz için her şey düşünülmüştür. Bay-bayan yüzme havuzu ayrıdır. Tesisimize özel plaj bulunmaktadır.

Nokta Global kimin?

NOKTA GLOBAL - NOKTA GLOBAL İNŞAAT TURİZM LTD.ŞTİ. (İsmail Kurt) İnşaat Mühendisliği ve Müteahhitlik kategorisine ait olan ve Fethiye lokasyonunda yer alan NOKTA GLOBAL - NOKTA GLOBAL İNŞAAT TURİZM LTD.ŞTİ. (İsmail Kurt) kaydını yeniden düzenlemek ister misiniz?

Algora Halal Hotel kimin?

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Alanya Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Ali Tekin tarafından, Tekinoğlu Kuyumculuk ve İnşaat, Geçit Proje Mimarlık&Mühendislik ve Alaydın İnşaat ortaklığında yapılan Algora Halal Otel ile ilgili tanıtım çalışmaları da başladı.

Algora Halal kaç yıldız?

OTEL BİLGİLERİ 2020 yılında hizmete başlayan5 yıldızlı Algora Halal Hotel, alkolsüz herşey dahil konseptine sahip bir aile otelidir. Misafirilerinin rahatlığını ön planda tutan tasarıma sahip, farklı boyutlarda 166 lüks oda ve suit odaları bulunmaktadır.

Islami otellere ne denir?

İslami otel (Islamic hotel) veya tesettur hotel konseptinin gerekçesi, İslami inanca ve kurallara uygun şekilde tatil yapmak isteyenler için tatil mekanları oluşturmaktır. Bu tarz otel veya tatil köylerinde sadece helal yiyecekler ve alkolsüz içecekler bulundurulur.