Sağlık Daire Başkani kimdir?

İçindekiler:

  1. Sağlık Daire Başkani kimdir?
  2. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Başkanı kimdir?
  3. Dr Mehmet Koca kim?
  4. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Müdürü kim?
  5. Ahmet Gençtürk MEB kimdir?
  6. MEB Personel Genel Müdürü kim?

Sağlık Daire Başkani kimdir?

SAĞLIK DAİRE BAŞKANI Önder Yüksel Eryiğit 1963 yılı Isparta Eğirdir doğumludur. Gönen Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu olan Eryiğit 19 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesinde Mühendislik eğitimi almış, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru olarak mezun olmuştur.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Başkanı kimdir?

Personel İletişim Listesi
GENEL MÜDÜR
Ad SoyadGörevTelefon
Bilgen KERKEZDaire Başkanı413 15 03
Yakup SELÇUKMillî Eğitim Uzmanı413 15 07
Semra Yazıcı İNANMillî Eğitim Uzmanı413 25 59
137 satır daha•5 gün önce

Dr Mehmet Koca kim?

Mehmet Koca hali hazırda, İGİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği, UTESAV Mütevelli Üyeliği görevlerinin yanı sıra, Müsiad, Mimar Mühendisler Grubu Derneği (MMG), İmam Hatip Mezunları Derneği (ÖNDER), Kandilli Kulübü ve Bolvadin Girişim Grubu Derneği üyesidir. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Müdürü kim?

Milli Eğitim Bakanı Personel Genel Müdürü olan Ömer İnan, yeni görevine başlamasının ardından biyografisi ile gündemde yer aldı. Bakanlık bünyesinde görev alan pek çok çalışanın merakla araştırdığı Ömer İnan, bu görevinden önce özel kalem müdürlüğünü üstlenmişti.

Ahmet Gençtürk MEB kimdir?

Aslen Ispartalı olan Ahmet GENÇTÜRK, Milli Eğitim Bakanlığında Atama Dairesi Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Ankara'dan gelen hemşehrimize "Sarkikaraağaç Ekspres" ailesi olarak görevinde başarılar diliyoruz.

MEB Personel Genel Müdürü kim?

Fehmi Rasim ÇELİK, 01.07.1958 tarihinde Rize'ye bağlı Güneysu ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Rize'de tamamlayan ÇELİK, 1976 yılında İstanbul Pertevniyal Lisesinden mezun olmuştur.